Uw-Rollator.nl logo

Uw-Rollator.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Uw-Rollator.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1993
Uw-Rollator.nl logo
Website
Uw-Rollator.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Uw-Rollator.nl

Als je een dagje ouder wordt kan het natuurlijk gebeuren dat het stappen net iets minder vlot gaat. Gelukkig vind je op de markt heel wat producten die je hierbij kunnen helpen. Een echte klassieker in dit genre is de rollator. Ben jij op zoek naar een rollator? Dan kan je die tegenwoordig ook online bestellen bij een shop als Uw-Rollator.nl. Maar natuurlijk heb je graag wat extra informatie. Hoe beoordelen klanten de kwaliteit van de rollators van Uw-Rollator.nl? Hoe ervaren ze de service? Zijn de reviews positief of negatief? Je ontdekt het op deze pagina. Zo maak jij een geïnformeerde en juiste beslissing!

Over Uw-Rollator.nl

Uw-Rollator.nl is een online winkel die gespecialiseerd is in alles wat met rollators te maken heeft. Het is naast een online rollatorwinkel ook een fysieke winkel die je in Vught terug kunt vinden. De website maakt zich sterk dat het de grootste aanbieder in Nederland is. Uw-Rollator.nl was enkele jaren terug dan ook één van de eeste in de markt die online begon met de verkoop van rollators. De sterke punten van de onderneming zijn een goede prijs, een grote kennis van zaken door het team achter de webwinkel en een uitstekende service. Zo kan je bij Uw-Rollator.nl naast rollators zelf er ook een onderhoud & reparatie service aan huis bij krijgen. Zo is er een gratis uitprobeer service en zo werk Uw-Rollator.nl ook met een laagste prijsgarantie. Daarenboven is het ook mogelijk om bepaalde producten te huren of tweedehands aan te kopen!

Waarom kiezen voor Uw-Rollator.nl?

Op de website van Uw-Rollator.nl vind je een ruim aanbod aan rollators en aanverwanten terug. De website is onderverdeeld in de volgende categorieën: rollators, rolstoelen, scootmobielen, boodschappentrolley’s en tweedehands. Uw-Rollator.nl verkoopt bovendien een breed scala aan merken. Om slechts een kleine greep uit het aanbod te nemen: ExcelCare, Gemino, Rollz, Topro, Volaris, Drive Medical en ga zo maar door. Je vindt op de webshop ook een handige zoekbalk terug om via trefwoorden in het assortiment te grasduinen. Heb je in het aanbod de juiste rollator gevonden? Dan betaal je bij Uw-Rollator.nl geen verzendkosten. De meeste modellen die op de website staan zijn in eigen voorraad beschikbaar en levering volgt dan ook vrij snel. Standaard mag je jouw pakket verwachten tussen de twee à vijf werkdagen na bestelling. Heb je na een aankoop toch twijfels? Dan krijg je bij Uw-Rollator.nl tot dertig dagen de tijd om gratis te retourneren.

Is Uw-Rollator.nl betrouwbaar?

Het spreekt voor zich dat je bij voorkeur aankopen doet bij een betrouwbare webwinkel. Bij Uw-Rollator.nl zijn er alvast een aantal redenen om van een betrouwbare partner te spreken. Zo beschikt de onderneming naast een online aanwezigheid ook over een fysieke winkel in Vught. Daarenboven is er een eigen klantenservice die je onder andere via live chat kunt contacteren bij vragen en/of problemen. Ook is het zo dat je op de website alle bedrijfs- en contactinformatie terug kunt vinden die je nodig hebt. De verbinding met de website is veilig en je kunt dankzij het veilig betaalplatform Mollie betalen via onder andere Visa, AfterPay, PayPal, iDeal, Bancontact en kredietkaart. Ten slotte is Uw-Rollator.nl ook een gecertificeerd lid van Webshop Keurmerk!

Klantenservice en klachten

Op de website van Uw-Rollator.nl vind je heel wat informatie over de verschillende producten op de website terug. Heb je toch een vraag die niet opgelost is? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice van Uw-Rollator.nl. Je kunt de klantendienst van bereiken via mail, door tijdens de kantooruren te bellen, door van de live chat gebruik te maken, door via Twitter een vraag te stellen of via Facebook. Tijdens de kantooruren op werkdagen krijg je van de klantendienst een antwoord terug binnen enkele uren. Heb je een klacht? Dan kan je die best per mail doorsturen naar de klantenservice. Bevalt het antwoord van Uw-Rollator.nl je niet? Dan kan je de situatie nog voorleggen bij de dienst bemiddeling van Webshop Keurmerk.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens een rollator of nog iets anders bij Uw-Rollator.nl? Dan is jouw mening van en ervaring met Uw-Rollator.nl belangrijke informatie voor onze bezoekers. Hoe heb jij bijvoorbeeld het hele bestelproces ervaren? Ben je tevreden over de kwaliteit van de producten van Uw-Rollator.nl en van de service? Hoe zou je de levertijd beoordelen? Krijg je van Uw-Rollator.nl voldoende informatie? Zou je het bedrijf aanraden aan vrienden en/of familie? Schrijf jouw verhaal neer in een review en help een ander!

Reviews over Uw-Rollator.nl

Gerelateerde bedrijven

Arganwinkel.nl logo
Arganwinkel.nl
2 beoordelingen
9
Sport-Thieme logo
Sport-Thieme
3 beoordelingen
8
Harvey Nichols logo
Harvey Nichols
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

4,7
20% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Lees onze review over Uw-Rollator.nl

Het bedrijf Uw-Rollator.nl is geverifieerd door ons. De webshop Uw-Rollator.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Uw-Rollator.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Uw-Rollator.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Uw-Rollator.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Uw-Rollator.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Uw-Rollator.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Opgelicht

bij deze firma kun je bestellen en betalen maar je krijgt niets geleverd, er is ook op geen enkele manier contact mij te krijgen, alleen via watsapp belooft hij een hoop maar vervolgens blijft het stil, hier wordt je dus opgelicht.

Geplaatst op: 12-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichting!!!

Mensen koop niet bij deze website!
Vele mensen zijn hier opgelicht. Erg harteloos dat je je verrijkt aan deze kwetsbare doelgroep. Zie ook andere reviews op de diverse websites.
Ook jammer dat er , ondanks alle meldingen en klachten, niet tegen wordt opgetreden.
Deze man gaat gewoon door en schrijft allemaal valse berichten die hij natuurlijk ook niet nakomt.

Geplaatst op: 24-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service

Rollator kapot, ik zou een nieuwe krijgen. Maar helaas nog steeds niets ontvangen. Telefonisch zijn ze niet te bereiken. Dus ik zal hier nooit meer iets bestellen. Wacht al ruim 8 maanden op reactie

Geplaatst op: 23-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Dit is een oplichter !

Uw Rollator.nl is een OPLICHTER.
Koop hier niets !
Wij hebben de ervaring dat de betaling het enige is wat werkt.
Incasseren, suggesties wekken en daarna stilte.
Telefonisch niet bereikbaar en niet reageren op voicemail, apps en mails.
Hoe zielig ben je om oudere, hulpbehoevende mensen op te lichten.
Wees gewaarschuwd. Bestel hier niets !!!

Geplaatst op: 17-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: A. V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Erg tevreden

Ik heb maandag een rollator besteld. Heb ze vrijdag ontvangen...4 dagen later. Ze kwamen afzonderlijk verpakt en precies zoals geadverteerd. Ik ben meer dan tevreden!

Geplaatst op: 04-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jill L.

7 / 10
3/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Uw-Rollator.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Arganwinkel.nl logo
Arganwinkel.nl
2 beoordelingen
9
Sport-Thieme logo
Sport-Thieme
3 beoordelingen
8
Harvey Nichols logo
Harvey Nichols
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Uw-Rollator.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 6 beoordelingen geplaatst over Uw-Rollator.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,7 gekregen, waarbij 20% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Uw-Rollator.nl actief?

Uw-Rollator.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Uw-Rollator.nl reviews? Dan kun je naar de website van Uw-Rollator.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie