Uitjeskrant.nl logo

Uitjeskrant.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Uitjeskrant.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2338
Uitjeskrant.nl logo
Website
uitjekrant.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Uitjeskrant.nl

Trek je er graag een dagje of een avondje op uit? Dan kan je bij een webshop als Uitjeskrant.nl tal van aanbiedingen vinden om bijvoorbeeld richting een dierenpark of een hotel te trekken. Maar zijn de aanbiedingen van Uitjeskrant.nl wel echt interessant? In hoeverre valt deze webshop te vertrouwen? Wat zijn de ervaringen en beoordelingen van echte klanten van Uitjeskrant.nl? Op deze pagina hebben wij voor jou alle reviews over Uitjeskrant.nl op een rij gezet. Zo kan jij op basis van de ervaringen en beoordelingen van anderen een gefundeerde mening vormen over Uitjeskrant.nl.

Over Uitjeskrant.nl

Uitjeskrant.nl is een webshop die een onderdeel is van het grotere concern DPG Media en enige tijd geleden ontstond om de lezers van de kranten van DPG Media leuke aanbiedingen voor te schotelen. De focus ligt daarbij volledig op elk type aanbieding dat te maken heeft met vrije tijd in zijn brede vorm. Uitjeskrant.nl werkt samen met diverse partners en iedereen kan lid worden van de website en zo op de hoogte blijven van de nieuwtjes. Je kunt je daarvoor ook abonneren op de nieuwsbrief van Uitjeskrant.nl. Plaats je een bestelling? Dan staat de levertijd per artikel altijd aangegeven. In de regel worden producten binnen één à twee werkdagen aan jouw deur geleverd, maar in uitzonderlijke gevallen kan het tot vijf werkdagen duren. De verzendkosten bedragen 2,95 euro tot een bestelwaarde van 35 euro. Vanaf dan is de levering gratis.

Waarom kiezen voor Uitjeskrant.nl?

Uitjeskrant.nl biedt een brede waaier aan mogelijkheden aan om jouw vrije tijd op te luisteren. Zo is de website verdeeld in de categorieën amusement, eten & drinken, kunst, fotoproducten, sport & gezondheid, persoonlijke verzorging, tassen en Donald Duck. Daarnaast kan je ook online cursussen boeken of seminaries volgen. Ook hotelovernachtingen, tripjes naar dierenparken of pakweg een golfcursus behoren tot de mogelijkheden. Heb je een keuze kunnen maken? Dan kan het zo zijn dat er ook transactiekosten aangerekend worden. Betalen kan in een veilige omgeving met iDeal of met de kredietkaart (Visa en Mastercard). Heb je na een aankoop toch twijfels over één van jouw bestellingen? Dan krijg je tot 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling de tijd om het artikel te retourneren. Hiervoor neem je best op voorhand even contact op met de klantenservice.

Is Uitjeskrant.nl betrouwbaar?

Natuurlijk ben je niet alleen geïnteresseerd in of Uitjeskrant.nl een leuk aanbod heeft, maar ook of het een betrouwbare webshop is. De verbinding met Uitjeskrant.nl verloopt alleszins al veilig op basis van het SSL-protocol. Dat houdt in dat jouw persoonsgegevens veilig zijn tijdens het surfen en je ook bijvoorbeeld tijdens het betalen je geen zorgen moet maken. Daarnaast vind je ook al snel de belangrijkste bedrijfsinformatie zoals het btw nummer, het KvK-nummer en het adres van de hoofdzetel terug. De website zelf beschikt ook over duidelijk opgestelde algemene voorwaarden. Zo kan je als consument op voorhand al even doorlezen wat je mag verwachten van Uitjeskrant.nl. Ten slotte is het ook zo dat de website een eigen klantenservice heeft die je bij vragen of problemen kunt bereiken. Kortom: Uitjeskrant.nl is een betrouwbare website.

Klantenservice en klachten

Vind je het antwoord op een vraag of een probleem niet terug bij de veelgestelde vragen? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice van Uitjeskrant.nl. Dit kan op diverse manieren die worden aangegeven op de website. Zo kan je een contactformulier invullen waar je gegarandeerd binnen de twee werkdagen een antwoord op krijgt. Zo kan je ook telefonisch contact opnemen op werkdagen of rechtstreeks een mail sturen. Heb je een klacht? Ook dan laat je dit best weten via de klantenservice. Bij het overbrengen van een klacht zal je altijd binnen de veertien dagen een antwoord krijgen van de klantenservice van Uitjeskrant.nl. Kom je niet tot een overeenkomst? Dan kan je je nog altijd wenden tot het Europese ODR-platform.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een lid van Uitjeskrant.nl of was je dat in het verleden? Dan zijn wij op zoek naar wat jij te vertellen hebt. Is Uitjeskrant.nl in jouw beoordeling een betrouwbare website? Zou je jouw ervaringen met de webshop positief noemen? Was de levertijd van de producten zoals aangegeven? Is de klantenservice er eentje die je vriendelijk helpt? Zou je kortom Uitjeskrant.nl aanraden aan derden? Schrijf op deze pagina jouw review over Uitjeskrant.nl op basis van jouw ervaringen. Zo laat je jouw verhaal niet alleen horen, maar help je potentiële toekomstige klanten ook verder.

Reviews over Uitjeskrant.nl

Gerelateerde bedrijven

Veronica Voordeelshop logo
Veronica Voordeelshop
2 beoordelingen
9
ZoZitDat Voordeelshop logo
ZoZitDat Voordeelshop
2 beoordelingen
8,5
Outspot logo
Outspot
26 beoordelingen
5,7

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Uitjeskrant.nl

Het bedrijf Uitjeskrant.nl is geverifieerd door ons. De webshop uitjekrant.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Uitjeskrant.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Uitjeskrant.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Uitjeskrant.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van uitjekrant.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Uitjeskrant.nl.

Geplaatst op: 06-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg professioneel

Ik heb een erg leuk uitje gehad en voorafgaand heb ik professioneel contact gehad met het personeel van de site. Ze waren erg klantvriendelijk en hebben mij goed gehoplen. Dus ik vind het een echt aanrader!

Geplaatst op: 15-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Cas Z.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Uitjeskrant.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Veronica Voordeelshop logo
Veronica Voordeelshop
2 beoordelingen
9
ZoZitDat Voordeelshop logo
ZoZitDat Voordeelshop
2 beoordelingen
8,5
Outspot logo
Outspot
26 beoordelingen
5,7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Uitjeskrant.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Uitjeskrant.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Uitjeskrant.nl actief?

Uitjeskrant.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) voordeelshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Uitjeskrant.nl reviews? Dan kun je naar de website van Uitjeskrant.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie