TwelveMillion logo

TwelveMillion reviews, ervaringen en beoordelingen

TwelveMillion reviews, ervaringen en beoordelingen
3940
TwelveMillion logo
Website
TwelveMillion
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen TwelveMillion

Je kent de gebreide sjaals van vroeger misschien nog wel. Van die heerlijke sjaals die je een paar keer om je nek kan slaan om je lekker warm te houden tijdens de koude dagen. Aan de andere kant kunnen sjaals natuurlijk ook dienen als een prachtige accessoire waarmee je je outfit echt helemaal af kunt maken. Kenmerkend voor deze sjaals is dat ze lekker zacht en comfortabel zitten en dat je er de hele dag van kan genieten. Het helpt dan ook zeker mee als er uitsluitend gebruik is gemaakt van de beste materialen om de sjaals te produceren. Daar zijn ze zich bij TwelveMillion van bewust. Hier kun je terecht voor de meest uiteenlopende knitwear accessoires. Naast dat het merk ook een grote waarde hecht aan het gebruiken van goede materialen en het maken van leuke en mooie accessoires, houdt het ook rekening met het milieu en maakt het een missie voor in de toekomst waarin ze kunnen stelen dat afval niet bestaat. Bij deze webshop kun je je verdiepen in de verschillende producten van het merk en heb je de mogelijkheid om de meest uiteenlopende producten ook voor jezelf te kopen. Maar is deze website wel betrouwbaar? En wat vinden mensen nu eigenlijk van deze webshop? Om hier antwoord op te geven, is het belangrijk dat je weet dat je hier verschillende recensies kunt vinden van mensen die al eerder gebruik hebben gemaakt van de diensten op de website. Wij verzamelen alle ervaringen en de verschillende reviews die door mensen zijn geschreven met als doel om je een inzicht te geven van de webshop en zodat je kunt bepalen of je deze webshop betrouwbaar vind.

Over TwelveMillion

TwelveMillion is een knitwearmerk met een missie. Zo stellen zij zelf op hun website dat ze geloven in een toekomst waarin afval niet bestaat. Waarin kleding mooi moet zijn aan de binnenkant, maar ook mooi aan de buitenkant. Elke dag weer investeren zij in het kopen van de beste materialen die ze kunnen gebruiken in het maken van hun producten en proberen ze ook altijd bij te blijven met de laatste trends op het gebied van mode. Het is een merk dat echt de toekomst in wil gaan en daardoor dus tijdloze designs wil maken met de meest duurzame materialen die ze maar kunnen vinden. Daarnaast is het voor het merk ook belangrijk dat fashion er niet alleen mooi uitziet, maar ook betaalbaar is. Ze maken de producten zelf in hun eigen fabrieken en zorgen ervoor dat iedereen de producten kan kopen. Het is hun verantwoordelijkheid om elke dag nog een beetje meer hun best te doen en de producten die ze al hebben te verbeteren. Ze nodigen het publiek uit om met hen mee te doen om zo samen een verschil te maken voor in de toekomst.

Waarom kiezen voor TwelveMillion

Als je ook bezig bent met het klimaat en daarnaast ook op zoek bent naar mode-items waarmee je goed voor de dag kunt komen, dan is dit merk iets voor jou. De website is erg toegankelijk en door middel van duidelijke foto's worden de items die door het merk zijn geproduceerd goed getoond. Je kunt meteen kiezen om de producten in een winkelwagentje te plaatsen waarna je alsnog kunt kiezen welke producten je werkelijk wilt kopen en welke artikelen je liever wilt laten hangen. De prijzen staan duidelijk onder de afbeeldingen genoteerd zodat je ook meteen weet wat je moet betalen voor de verschillende producten. Je maakt gebruik van handige filters om uit te komen bij de gewenste producten en in je eigen account volg je vervolgens je bestelling.

Is TwelveMillion betrouwbaar?

Het bedrijf heeft in de afgelopen jaren vele klanten binnengehaald. Hierdoor hebben ze goed kunnen investeren in een veilige website en heb je de keuze aan een ruim aanbod aan kledingstukken. Een van de meest populaire accessoires die je hier kunt vinden zijn de sjaals. Je kunt erop rekenen dat je echt waar krijgt voor je geld. De producten zijn niet duur, de website is transparant en zo kun je makkelijk en snel je bestellingen volgen in je eigen account. Een ander pluspunt is dat je de keuze hebt uit diverse betaalmogelijkheden waarmee je voor je favoriete producten kunt betalen. Een bankoverschrijving is mogelijk, maar ook PayPal behoort tot de mogelijkheden. Deze website heeft nog geen keurmerk, maar is wel betrouwbaar op basis van de transpiratie die je hebt in het account dat je er aan kunt maken.

Klantenservice en klachten

Natuurlijk kan het ook voorkomen dat je vragen hebt voor de Klantenservice of dat je misschien wel klachten hebt. Je kunt je vragen stellen door het contactformulier in te vullen. Hier heb je de mogelijkheid om je gegevens op te geven, zoals bijvoorbeeld je mailadres of je telefoonnummer. Er zal dan zo snel mogelijk contact met je worden opgenomen. Daarnaast zijn er veel antwoorden op je vragen al te vinden op de website zelf.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je al ervaring met de diensten van dit bedrijf en met deze website. Voel je dan vrij om je eigen review achter te laten. Door zo volledig mogelijk te zijn in je review help je niet alleen het bedrijf om hun diensten te verbeteren, maar help je ook anderen die nog twijfelen over de website en of ze wel of geen producten moeten bestellen bij deze webwinkel.

Reviews over TwelveMillion
Gerelateerde bedrijven
Klingel logo
Klingel
9 beoordelingen
4,8
MarcO'Polo logo
MarcO'Polo
4 beoordelingen
7,8
Express Wear logo
Express Wear
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over TwelveMillion

Het bedrijf TwelveMillion is geverifieerd door ons. De webshop TwelveMillion is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. TwelveMillion is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. TwelveMillion maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van TwelveMillion is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van TwelveMillion. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van TwelveMillion.

Geplaatst op: 14-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over TwelveMillion
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Klingel logo
Klingel
9 beoordelingen
4,8
MarcO'Polo logo
MarcO'Polo
4 beoordelingen
7,8
Express Wear logo
Express Wear
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is TwelveMillion een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over TwelveMillion. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is TwelveMillion actief?

TwelveMillion is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) modeaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de TwelveMillion reviews? Dan kun je naar de website van TwelveMillion gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie