Tuincentrum.nl logo

Tuincentrum.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Tuincentrum.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2167
Tuincentrum.nl logo
Website
Tuincentrum.nl
Categorie
Webshops

Ervaringen en reviews Tuincentrum.nl

Je hebt er zin in: je tuin aanleggen of gewoon je favoriete boom uitzoeken om een mooi plekje te geven in je tuin. Kan dat online? Natuurlijk wel. Daarvoor is Tuincentrum.nl er. Een aanbieder van tuinartikelen, maar vooral ook levend groen. Dus stroop je mouwen maar op en aan de slag. Allemaal leuk en aardig, maar dan wil je ook wel dat dat levende groen van prima kwaliteit is. Dat wat je koopt ook op tijd aankomt en je krijgt wat de site belooft. Hoe weet je nu of Tuinentrum.nl wel echt zo goed is en wat gebeurt er als er iets niet goed is? Kan je er dan wel mee terug naar de aanbieder? Je vindt je antwoorden hier! Je komt hier meer te weten over het bedrijf achter Tuincentrum.nl en je leest de ervaringen van anderen. Want beoordelingen van andere gebruikers laten je zien hoe de levering nu werkelijk is. Ook jij kan een review achterlaten, zodat ook anderen van jouw ervaring met Tuincentrum.nl kunnen leren.

Over Tuincentrum.nl

Tuincentrum.nl levert allerlei soorten levend groen. Zowel voor binnen als voor buiten. Planten, hagen, bomen, noem maar op. Ook potgrond, zaden, bemesting, tuingereedschap en nog veel meer tuinartikelen zijn hier te vinden. Zo kan je in één klap zowel de beplanting van je tuin kopen, als het tuinkasje voor in je paradijsje. Maar ook een tuinwals of zelfs bemesting is hier te vinden. In 4 woorden: alles voor je tuin! Het bedrijf is gevestigd in Gouda en de medewerkers geven je graag een gedegen tuinadvies. Daarnaast is Tuincentrum.nl ook de plek om blogs te lezen en zo inspiratie op te doen voor je tuin. En ze zijn begaan met de bij. Adviezen wat jij hierin kunt doen, vind je ook op de site, net als mooie tuinvoorbeelden. Mensen met een echt hart voor het tuinleven dus.

Waarom kiezen voor Tuincentrum.nl

Tuincentrum.nl biedt veel tuinkennis, die ze ook met je willen delen. Maar er zijn meer punten om te kiezen voor Tuincentrum.nl. Ze bezorgen gewoon aan huis, ook in België. Bestel je meer dan 75 euro? Dan is deze bezorging zelfs gratis. Het assortiment is zeer groot, zodat de keuze enorm is en je praktisch alles voor je tuin bij deze aanbieder in 1 keer kunt bestellen. Meer dan 10.000 artikelen zijn hier te vinden. Ze dragen zorg voor een snelle levering en uiteraard staat de kwaliteit hoog in het vaandel. En toch zijn de prijzen laag te noemen.

Is Tuincentrum.nl betrouwbaar?

Tuincentrum.nl is zeer direct benaderbaar, zodat het met de betrouwbaarheid wel goed moet zitten. Hoewel de afhaalmogelijkheid onlangs is gestopt, kan men wel gewoon de klantenservice bezoeken. Je kunt er zelfs een tuinplan bespreken!

Klantenservice en klachten

Zoals aangegeven kan de klantenservice persoonlijk bezocht worden in Gouda. Verder zijn ze natuurlijk ook per telefoon en mail benaderbaar. Gedurende de openingstijden kan er gechat worden met de medewerkers. Deze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur. Er is dus zelfs een mogelijkheid om een tuinplan met ze door te nemen. Zo kan je nog meer gebruik maken van hun deskundigheid. Ben je niet tevreden dan kan je het artikel terugsturen, maar wel op je eigen kosten. Of je moet het zelf bij de distributiepartner in Aalsmeer terugbrengen. Een uitgebreide uitleg over deze handelswijze vind je duidelijk op de site. Heb je een klacht? Dan wordt er vriendelijk verzocht dit zo snel mogelijk kenbaar te maken zodat dit zo snel mogelijk verholpen kan worden.

Wil jij ook beoordelen?

Beoordelingen en ervaringen van anderen zijn fijn om te lezen. Jij hebt er misschien ook wel profijt van gehad. Heb je inmiddels zelf een beoordeling over Tuincentrum.nl? Het maakt het voor anderen ook fijn om jouw review dan te kunnen lezen. Deze kan je dan ook hier achterlaten!

Reviews over Tuincentrum.nl

Gerelateerde bedrijven

Bloompost logo
Bloompost
16 beoordelingen
6,6
Bloembollenkopen.nl logo
Bloembollenkopen.nl
2 beoordelingen
9,5
Compleetgroen.nl logo
Compleetgroen.nl
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

6,3
20% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Lees onze review over Tuincentrum.nl

Ons team van experts heeft Tuincentrum.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Tuincentrum.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Tuincentrum.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Tuincentrum.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Tuincentrum.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Tuincentrum.nl.

Geplaatst op: 23-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slecht! Sturen dode planten en ze zijn nog hartstikke duur ook.

2 passieflora gekocht nou de planten lagen uit hun bakjes bij levering en van een plant kon ik niers vinden paar dode wortels. Ik kreeg 2 nieuwe thuis gestuurd maar deze 2 ook wederom 2 dode takken echt bruin en droog! Kortom geld kwijt en geen planten.

Geplaatst op: 18-02-2023
Laatst bewerkt op: 18-02-2023
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte kwaliteit en te duur.

Ik had een hortensia, azalea, en 2 andere planten gekocht. n Er zaten geen bloemen of knopjes in. Ik ben erg teleur gesteld. Voor dat geld kan je veel mooiere en betere kwaliteit van planten kopen.

Geplaatst op: 15-06-2022
Laatst bewerkt op: 15-06-2022
Geschreven door: Michèle W.

5 / 10
3/5 3/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte kwaliteit en te duur.

Ik had een hortensia, azalea, en 2 andere planten gekocht. n Er zaten geen bloemen of knopjes in. Ik ben erg teleur gesteld. Voor dat geld kan je veel mooiere en betere kwaliteit van planten kopen.

Geplaatst op: 15-06-2022
Laatst bewerkt op: 15-06-2022
Geschreven door: Michèle W.

5 / 10
3/5 3/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Te klein

Lang moeten wachten op een te dure plant die tussen de 20-40 cm.zou zijn, en nét 19 cm haalde

Geplaatst op: 28-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lily T.

5 / 10
3/5 3/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Mooie planten

Ik heb hier een aantal planten voor in mijn huiskamer besteld en ik ben er super tevreden mee. Helaas hebben een aantal het niet helemaal overleefd maar dit was ook wel een klein beetje te verwachten

Geplaatst op: 02-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ryan J.

8 / 10
3/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Tuincentrum.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Bloompost logo
Bloompost
16 beoordelingen
6,6
Bloembollenkopen.nl logo
Bloembollenkopen.nl
2 beoordelingen
9,5
Compleetgroen.nl logo
Compleetgroen.nl
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tuincentrum.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 6 beoordelingen geplaatst over Tuincentrum.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,3 gekregen, waarbij 20% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tuincentrum.nl actief?

Tuincentrum.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bloemen en planten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Tuincentrum.nl reviews? Dan kun je naar de website van Tuincentrum.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie