Tripper logo

Tripper reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Tripper reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1981
Tripper logo
Website
Tripper
Categorie
Dagje weg

Reviews en ervaringen Tripper

We zijn in ons land dol op kortingen. Het keven is immers al duur genoeg. Wil je ook de beste deals met de hoogste kortingen en producten en deals kopen met een fikse korting? Dan kan Tripper een interessante partij zijn. Om er zeker van te zijn hebben we hier de reviews en ervaringen voor je samengevat. Zo kun je zelf besluiten om ook voor Tripper te kiezen.

Over Tripper

Niet voor niets hanteert Tripper de slogans ”˜Plezier start bij Tripper’ en ”˜Leukste deals, beste prijs’. Het is heerlijk om er met Tripper op uit te gaan. Het is heerlijk om er met Tripper op uit te gaan. Je sluit er namelijk alleen de beste deals. Omdat Tripper samenwerkt net de bekendste merken, gaat het om de beste deals en ook om de beste producten. Het perfecte dagje weg start bij Tripper. De kortingen kunnen bij Tripper oplopen tot wel 90 procent. En omdat het aanbod aan aantrekkelijke deals steeds wisselt, blijft het de moeite waard om Tripper te blijven bezoeken.

Waarom kiezen voor Tripper?

Als je wilt profiteren van de hoogste kortingen en wilt genieten van de leukste dagjes uit voor de laagste prijs, dan doe je zaken met Tripper. Of het nou gaat om een wasbeurt van de auto, een portie sushi of een weekend of weekje naar een vakantiepark, Tripper biedt het allemaal. Dat geldt ook voor de producten die Tripper aanbiedt. Ook die zijn zeer gevarieerd. Zo koop je via Tripper bijvoorbeeld wasmiddelen maar ook prachtige horloges van de bekende merken. Je stelt bij Tripper zelf de deals samen. Uiteraard worden er geen boekings- en administratiekosten berekend.

Is Tripper betrouwbaar?

Wie de reviews en ervaringen leest van mensen die al eens gebruik maakten van Tripper, die kan niet anders dan concluderen dan dat Tripper een betrouwbare partner is. Dat blijkt onder meer ook uit het hoge rapportcijfer dat de aanbieder van de klanten krijgt, want dat is een 4,5 uit 5. Ook het feit dat Tripper zaken doet met bekende merken en de beste aanbieders geeft de klant vertrouwen. Voor het overige valt de transparantie op. Zo vind je zelfs het Kamer van Koophandel nummer van Tripper op de website. En ook dat zegt wel degelijk iets over de betrouwbaarheid van deze aanbieder.

Klantenservice en klachten

De meeste vragen worden al opgelost door te kijken bij ”˜veel gestelde vragen’. Mocht je vervolgens nog een vraag hebben of een klacht hebben, dan kun je op verschillende manieren contact zoeken met Tripper. Je kunt gewoon bellen, er staat een contactformulier voor je klaar, je kunt live chatten en je kunt een vraag stellen via Facebook. Je kunt dus gemakkelijk contact leggen met deze aanbieder.

Wil jij ook beoordelen?

Nu jij zoveel baat hebt bij de beoordelingen van andere mensen die al gebruikt maakten van de producten en diensten van Tripper en zo een betere beslissing hebt kunnen nemen, gaan we er van uit dat jij voortaan ook een beoordeling achterlaat. Zo kun je iets terug doen voor mensen de met hun beoordelingen jou geholpen hebben.

Reviews over Tripper

Gerelateerde bedrijven

Trainline logo
Trainline
3 beoordelingen
9
Dinner Train logo
Dinner Train
2 beoordelingen
10
Molly's Arena logo
Molly's Arena
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Tripper

Tripper is geverifieerd door ons expert team. De webshop Tripper bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Tripper lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Tripper. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Tripper is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Tripper. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Tripper.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg slecht.

Echt slecht.
Ik kocht tickets voor World of Dino's in 's Bosch. Na de betaling ontving ik geen tickets, dus belde ik Tripper. Een mevrouw vertelde me dat ze niets voor me kon doen ik moest Eventim bellen. Dat deed ik. Ik kreeg een bandje waarin aangekondigd werd dat het gesprek € 0,60 per minuut kost vervolgens een keuze menu en daarna ben ik in de wacht gezet. Na enige tijd heb ik de verbinding verbroken. De tickets heb ik nooit ontvangen. Omdat ik mijn kleinzoon niet teleur wilde stellen heb ik, via een ander kanaal, alsnog tickets besteld en zijn we naar World of Dinio's gegaan. Twee keer betaald dus en een keer ontvangen.
Zo slecht heb ik het nog nooit meegemaakt.

Geplaatst op: 15-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tom V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goedkope tickets

Ik heb via deze site erg goedkope tickets weten te score voor een middagje burgers zoo. Ze waren een stuk goedkoper als normaal en we hebben er super erg van genoten!

Geplaatst op: 27-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lukas V.

9 / 10
5/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Tripper


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Trainline logo
Trainline
3 beoordelingen
9
Dinner Train logo
Dinner Train
2 beoordelingen
10
Molly's Arena logo
Molly's Arena
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tripper een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Tripper. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tripper actief?

Tripper is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tickets en uitjes.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Tripper reviews? Dan kun je naar de website van Tripper gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie