Trendyhoesjes.nl logo

Trendyhoesjes.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Trendyhoesjes.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3011
Trendyhoesjes.nl logo
Website
Trendyhoesjes.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Trendyhoesjes.nl

Je wilt jouw smartphone steeds de beste bescherming bieden. Om die reden kiezen steeds meer mensen voor een telefoonhoesje. Een van de partijen die deze hoesjes aanbiedt is Trendyhoesjes.nl. Om er achter te komen of dit een geschikte partij is om ook jou het beste en leukste hoesje te leveren, hebben we een samenvatting gemaakt van de reviews en ervaringen van bestaande klanten. Met die samenvatting kun je een betere keuze maken en eventueel ook kiezen voor de hoesjes van Trendyhoesjes.nl.

Over Trendyhoesjes.nl

Trendyhoesjes.nl wil een zo uitgebreid mogelijk assortiment bieden en dat voor de laagste prijs. De telefoonhoesjes die je in de webshop vindt, kunnen allemaal meteen uit voorraad geleverd worden. Je weet zeker door juist voor deze specialist te kiezen dat je nooit teveel gaat betalen voor een hoesje. Trendyhoesjes.nl biedt hoesjes die en functioneel zijn en er nog leuk uitzien ook. Het aanbod wisselt steeds, want steeds blijft deze aanbieder de markt scherp in de gaten houden.

Waarom kiezen voor Trendyhoesjes.nl?

Je kiest voor Trendyhoesjes.nl vanwege het aanbod van telefoonhoesjes die functionaliteit weten te koppelen aan uitstraling. Bovendien weet je zeker dat je nooit teveel betaalt voor de hoesjes, die je ook nog eens gratis geleverd worden. En die levering is altijd snel. Bij Trendyhoesjes.nl weet men dat je graag snel over je telefoonhoesje wilt beschikken. Het aanbod is indrukwekkend met hoesjes voor de meeste modellen van Apple en Samsung in voorraad. Daarnaast biedt Trendyhoesjes.nl je ook hoesjes voor de Apple Watch en allerhande Fitbit accessoires en interessante combideals. Ook voor hoesjes voor airpods ben je er aan het enige juiste adres.

Is Trendyhoesjes.nl betrouwbaar?

Als we afgaan op de recensies die bestaande klanten van Trendyhoesjes.nl maakten, dan kun je er inderdaad vanuit gaan dat je met een zeer betrouwbaar bedrijf te maken hebt. De verzending is steeds zeer snel en gratis en je bent daadwerkelijk verzekerd van steeds de laagste prijs. Dat zijn dus beslist geen loze kreten. Ook het feit dat je gewoon met iDeal kunt afrekenen, is iets wat veel mensen erg op prijs stellen. Het biedt ze de zekerheid dat ze veilig in hun eigen bankomgeving hun hoesjes kunnen betalen.

Klantenservice en klachten

Mocht je nou klachten hebben over de producten en diensten van Trendyhoesjes.nl, dan kun je op verschillende manieren een klacht indienen. Het adres van de onderneming staat op de website, waardoor je kunt besluiten een schriftelijke klacht in te dienen. Je kunt daarnaast ook een e-mail sturen, zoals telefonisch contact opnemen ook een optie is. Als je steeds op de hoogte wilt blijven van alles wat er rondom deze specialist leeft, abonneer je dan op de nieuwsbrief die regelmatig verschijnt.

Wil jij ook beoordelen?

Er zijn nooit genoeg beoordelingen van producten en diensten. Ze helpen iedereen bij het maken van de beste keuzes. Dit vooral vanwege de onafhankelijkheid en de praktische informatie die recensies je geven. Daarom vragen we je om voortaan ook een beoordeling te maken van een product of dienst. Het kost je amper tijd en geen moeite, maar toch bewijs jij andere mensen er een enorme dienst mee.

Reviews over Trendyhoesjes.nl

Gerelateerde bedrijven

MiniInTheBox logo
MiniInTheBox
2 beoordelingen
9
Grandado.com logo
Grandado.com
241 beoordelingen
8,6
Kabelmaatje logo
Kabelmaatje
5 beoordelingen
7,2

Gerelateerde blogartikelen

9,3
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over Trendyhoesjes.nl

Trendyhoesjes.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Trendyhoesjes.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Trendyhoesjes.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Trendyhoesjes.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Trendyhoesjes.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Trendyhoesjes.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Trendyhoesjes.nl.

Geplaatst op: 21-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geweldige service en prima kwaliteit producten

Bestelling gedaan en wilde deze aanpassen. Was geen probleem, bestelling was binnen een half uur geannuleerd en nieuwe bestelling kon ik toen weer invoeren. Terugbetaling van de geannuleerde bestelling stond met 1 dag weer op mijn rekening. Levering was inderdaad de volgende dag. De bestelde hoesjes zijn helemaal ok.

Geplaatst op: 10-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Gertjan V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Kwaliteit hoesjes

Ik heb sinds kort een nieuwe telefoon (de oneplus 8 pro) en ik had moeite om hier echt een goed hoesje voor te vinden. Het is hier in ieder geval zeker gelukt.

Geplaatst op: 27-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Esther S.

8 / 10
3/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Trendyhoesjes.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

MiniInTheBox logo
MiniInTheBox
2 beoordelingen
9
Grandado.com logo
Grandado.com
241 beoordelingen
8,6
Kabelmaatje logo
Kabelmaatje
5 beoordelingen
7,2

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Trendyhoesjes.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Trendyhoesjes.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,3 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Trendyhoesjes.nl actief?

Trendyhoesjes.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) telefoon accessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Trendyhoesjes.nl reviews? Dan kun je naar de website van Trendyhoesjes.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie