Trapvoertuigdiscounter.nl logo

Trapvoertuigdiscounter.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Trapvoertuigdiscounter.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
1001
Trapvoertuigdiscounter.nl logo
Website
Trapvoertuigdiscounter.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Trapvoertuigdiscounter.nl

De term trapvoertuigen verwijst naar een breed gamma aan producten waarin het actief gebruik van de voeten een grote rol speelt. Denk aan loopfietsen, steppen, skates en nog wel meer. Een trapvoertuig is vaak dan ook een echte aanrader om voor de kinderen of voor jezelf in huis te halen. Bij Trapvoertuigdiscounter.nl vind je een brede waaier aan trapvoertuigen aan concurrentiële prijzen. Maar is dat echt zo? Kan je in de ervaring van de klanten van Trapvoertuigdiscounter.nl spreken van een prettige service? Beoordelen mensen de website als handig in gebruik? Zijn de reviews positief? Je ontdekt het hier!

Over Trapvoertuigdiscounter.nl

Trapvoertuigdiscounter.nl is een webwinkel waar je een ruim assortiment aan trapvoertuigen kunt kopen. De website maakt deel uit van een groter concern dat je misschien ook wel kunt kennen van websites als fietswinkeldiscounter, speeltoesteldiscounter en meer. Er is dan ook een grote ervaring in de online verkoop aanwezig en heel wat specialistische kennis over de sector. Ben je dus op zoek naar advies of zit je met een vraag? Aarzel niet om even contact op te nemen met de klantenservice. Trapvoertuigdiscounter.nl steunt vooral op een breed aanbod, een goede service en een lage prijs. Door in bulk aan te kopen kan de webshop de prijs sterk drukken en daar profiteer je ook als consument van. Bovendien vind je de producten van Trapvoertuigdiscounter.nl op heel wat websites terug. Zo is de onderneming een partner van beslist.nl en bol.com. Blijf je graag op de hoogte van extra aanbiedingen of nieuwtjes uit het bedrijf? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief.

Waarom kiezen voor Trapvoertuigdiscounter.nl?

Trapvoertuigdiscounter.nl is een webshop die absoluut één van de grootste assortiment aan trapvoertuigen binnen Nederland in de aanbieding heeft. De website is onderverdeeld in categorieën als loopfietsen, steppen, skate accessoires, skaten en meer. Je vindt er de producten van heel wat A-merken uit de sector terug zoals bijvoorbeeld Playlife, Xootz, Powerslide, Chaya en ga zo maar door. Op de webshop vind je een handige zoekbalk waar je op trefwoord naar de juiste producten voor jouw winkelmandje kunt zoeken. Gevonden wat je zocht? Dan krijg je jouw pakketje in de meeste gevallen via PostNL of DHL aan de deur geleverd binnen de 24 uur na betaling. Wat de verzendkosten betreft hangt dit af van product tot product. Deze zijn in principe afhankelijk van het gewicht van de bestelling en worden bij het bestelproces altijd medegedeeld. Bedenk je je na aankoop toch? Dan heb je 14 dagen de tijd om jouw trapvoertuig retour te sturen. En daarvoor hoef je zelfs geen reden op te geven.

Is Trapvoertuigdiscounter.nl betrouwbaar?

Trapvoertuigdiscounter.nl is een website die niet alleen al enkele jaren actief is in de sector maar bovendien ook heel wat zusterwebsites heeft in de online verkoop. Het bedrijf kan dus steunen op een duidelijke en vlekkeloze geschiedenis. Bovendien is Trapvoertuigdiscounter.nl ook aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur wat betekent dat er geregeld controles op de identiteit en betrouwbaarheid van de onderneming worden uitgevoerd. Daarnaast vind je op de contactpagina het KvK nummer en het btw nummer terug net als het adres van de hoofdzetel. Dankzij de veilige SSL-verbinding kan je bij Trapvoertuigdiscounter.nl secuur betalen via iDeal, Bancontact, PayPal en kredietkaart. Ten slotte beschikt Trapvoertuigdiscounter.nl ook over een eigen klantenservice.

Klantenservice en klachten

Is er iets op de website niet helemaal duidelijk? Of heb je advies nodig over iets? Dan kan je de klantendienst van Trapvoertuigdiscounter.nl contacteren. Dat kan op verschillende manieren. Zo kan je een brief sturen naar het postadres of kan je een e-mail sturen. Ook via sociale media kan je een boodschap overbrengen of je kunt telefonisch contact opnemen. Een antwoord mag je in principe binnen de werkdag verwachten. Heb je geen vraag maar wel een klacht? Dan zijn er drie mogelijkheden. Je kunt jouw klacht neerleggen bij het ODR-platform van de Europese Commissie. Je kunt contact opnemen met de klantenservice van Trapvoertuigdiscounter.nl of je kunt je wenden tot de dienst bemiddeling van Stichting WebwinkelKeur.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een klant bij Trapvoertuigdiscounter.nl? Of net een ex-klant? In ieder geval zijn wij ontzettend benieuwd naar wat jouw ervaring met dit bedrijf is. Wat kocht je op de website? Was je tevreden over de prijs? Hoe zou je de levertijd beoordelen? En wat waren de leverkosten? Ga je in de toekomst terug voor Trapvoertuigdiscounter.nl kiezen? Door hier een review te schrijven help je ons en onze bezoekers vooruit!

Reviews over Trapvoertuigdiscounter.nl
Gerelateerde bedrijven
AliExpress logo
AliExpress
16 beoordelingen
4,7
Handpoppen-winkel.nl logo
Handpoppen-winkel.nl
1 beoordeling
9
Kinderfeestjes-winkel.nl logo
Kinderfeestjes-winkel.nl
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Leuk speelgoed

Ik heb hier voor de verjaardag van mijn kinderen wat spullen besteld en ze waren er super blij mee. Ik bestel hier zeker nog vaker aangezien de snelle levering en goede producten!

Geplaatst op: 19-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Thom W.

8 / 10
4/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Trapvoertuigdiscounter.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
AliExpress logo
AliExpress
16 beoordelingen
4,7
Handpoppen-winkel.nl logo
Handpoppen-winkel.nl
1 beoordeling
9
Kinderfeestjes-winkel.nl logo
Kinderfeestjes-winkel.nl
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Trapvoertuigdiscounter.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Trapvoertuigdiscounter.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Trapvoertuigdiscounter.nl actief?

Trapvoertuigdiscounter.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) speelgoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Trapvoertuigdiscounter.nl reviews? Dan kun je naar de website van Trapvoertuigdiscounter.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie