Toverland logo

Toverland reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Toverland reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Toverland logo
Website
toverland.com
Categorie
Dagje weg
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Toverland

Meer weten over Toverland, voordat je een trip met het gezin plant? Hier lees je meer over dit attractiepark en over hun website. Ook lees wat de klanten van Toverland te melden hebben over het park. Zij kunnen hun ervaringen namelijk achterlaten in de reviews.

Over Toverland

Toverland is een attractiepark in Kronenberg dat geschikt is voor het hele gezin. Toverland bestaat alweer meer dan tien jaar en werd in 2001. Toverland is een familiebedrijf dat voor enthousiasme, bezieling en passie haar deuren opende in 2001. Het hele gezin moet bij Toverland kunnen genieten van de magie van Toverland. Dit kan niet enkel door de leuke attracties in het park, maar ook door de complete entourage en de enthousiaste medewerkers bij Toverland. Toverland ontvangt op jaarbasis meer dan 800.000 bezoekers.

Toverland heeft een eigen website waar je niet alleen meer informatie kunt vinden over het park, maar ook handig online kunt boeken en kunt genieten van vele extra's. Door online te boeken bij Toverland, kun je de rij overslaan en is de kans aanwezig dat je kunt besparen op jouw ticket.

Waarom kiezen voor Toverland

Door online te boeken voor Toverland, kun je heel wat korting krijgen op jouw entreetickets. Zo kun je maar liefst €7,- early bird korting ontvangen, wanneer je op tijd boekt. Ook vind je hier leuke acties voor speciale gelegenheden in het park en kun je je gratis aanmelden voor de nieuwsbrief van Toverland. Deze nieuwsbrief bevat veel informatie over het park, maar biedt ook altijd extra aanbiedingen en exclusieve deals aan.

Toverland is altijd een goede keuze omdat dit park qua formaat tussen grote attractieparken en kleine themaparken inzit. Je kunt hier een hele dag genieten van de leukste attracties en je hebt niet het gevoel dat je iets hebt hoeven missen.

Toverland heeft ook een groot overdekt speelgedeelte. Dit maakt Toverland een zeer aantrekkelijk uitje op regenachtige dagen. Naast deze grote overdekte speelruimte, zijn er nog heel wat attracties die overdekt zijn of gewoon door kunnen gaan tijdens slecht weer.

Het hele gezin kan genieten van een dagje weg naar Toverland. Het aanbod aan attracties is leuk voor het hele gezin. Zo zijn er genoeg speelruimtes voor de allerkleinsten, spannende achtbanen voor oudere kinderen en leuke attracties voor alles daartussenin.

Toverland is helemaal gratis. Dit is natuurlijk ook een goede reden om Toverland te gebruiken. Toverland wordt betaald door de kredietverstrekkers. Klanten worden dus niet opgezadeld met extra kosten. Hierdoor is Toverland dus echt gratis en vrijblijvend.

Is Toverland betrouwbaar?

Dit familiepark is niet alleen betrouwbaar omdat het al meer dan 20 jaar bestaat en wordt gerund door enthousiaste medewerkers, ook klanten zelf beoordelen dit park als leuk en betrouwbaar. Zo ontving Toverland in 2012 een award van de ANWB voor “Leukste uitje van Nederland.”

Je kunt veilig bij aankomst jouw tickets kopen en betalen met een debitcard, creditcard of je kunt betalen in cash. Ook kun je online veilig jouw tickets bestellen en heb je een ruim aanbod aan betaalmogelijkheden. Je mag altijd betalen met Ideal en kunt er ook voor kiezen om te betalen met creditcard of Paypal. Kies ervoor om een account aan te maken en je kunt deze betalingsvoorkeuren opslaan voor een volgende bestelling.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Toverland is goed te bereiken. Ze hebben een telefoonnummer die je kunt bellen om direct in contact te komen met een medewerker van Toverland. Ook kun je jouw vragen over het park, de tickets en meer via de mail sturen. Je krijgt dan altijd rap een antwoord terug van Toverland per mail.

Heb je jouw tickets nog niet ontvangen, lukt het niet om te bestellen of heb je een klacht over de website of het park? Klachten over Toverland dien je gewoon in bij de klantenservice. Zij analyseren jouw klacht en zullen je zo goed mogelijk helpen om de klacht op te lossen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij weleens naar Toverland geweest of heb je online tickets besteld voor dit park? Laat dan in een review weten wat jouw ervaringen zijn met Toverland. Was het park de moeite waard, was het eenvoudig om tickets te bestellen en hoe wat het contact met de klantenservice? Je kunt hier jouw ervaringen delen en Toverland een beoordeling geven op basis van jouw bezoek aan het park.

Reviews over Toverland

Gerelateerde bedrijven

ActievandeDag logo
ActievandeDag
36 beoordelingen
5,8
Quest Escapes logo
Quest Escapes
1 beoordeling
10
Ticketveiling.nl logo
Ticketveiling.nl
2 beoordelingen
10
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over toverland.com

Toverland is geverifieerd door ons expert team. De webshop Toverland bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Toverland lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Toverland. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van toverland.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van toverland.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Toverland.

Geplaatst op: 06-12-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Toverland


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

ActievandeDag logo
ActievandeDag
36 beoordelingen
5,8
Quest Escapes logo
Quest Escapes
1 beoordeling
10
Ticketveiling.nl logo
Ticketveiling.nl
2 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Toverland een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Toverland. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Toverland actief?

Toverland is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) groeps en bedrijfsuitjes , tickets , uitjes en dagje weg.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Toverland reviews? Dan kun je naar de website van Toverland gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie