TomTom logo

TomTom reviews, ervaringen en beoordelingen

TomTom reviews, ervaringen en beoordelingen
340

Reviews en Ervaringen TomTom

Het maken van een weloverwogen beslissing is een taak waar je gelukkig niet alleen voor staat. Of het nu om kleinere of grotere overwegingen gaat, betrouwbaarheid is erg belangrijk wanneer je met een bedrijf in zee gaat. Vandaag helpen we je verder op weg met een kijk binnen TomTom. TomTom voorziet navigatietoepassingen en dit zowel voor bedrijven als particulieren. Waarin maakt TomTom het verschil? Hoe gaat het bedrijf te werk en in welke mate is het betrouwbaar? Dankzij ervaringen van zij die je voorgingen ontdek je het allemaal.

Over TomTom

Wanneer het om navigatie gaat, staat TomTom gekend als ultieme marktleider. Dit geldt zowel op nationaal als internationaal niveau - met meer dan 4.500 werknemers en kantoren worden TomTom’s diensten binnen Eindhoven, Amsterdam, Gent, Berlijn, Londen, Edinburgh, Harsum, Lodz, Massachussets, Leipzig, Belgrado, Pune én Taiwan beschikbaar gesteld. Grondleggers Peter-Frans Pauwels en Pieter Geelen bundelden hun krachten als jonge ondernemers. Omstreeks 1991 richtten ze Palmtop op - een bedrijf gespecialiseerd in commerciële applicaties met betrekking tot taalkunde, amusement, persoonlijke financiën en routeplanning. Omstreeks 2001 werd Harold Goddijn partner en dit luidde het begin van het huidige TomTom in.

Waarom kiezen voor TomTom?

TomTom neemt het beste van werelden samen en dit dankzij kaarten met hoogstaande nauwkeurigheid, real-time verkeersinformatie en API’s. Deze zaken zorgen voor een veilige baan, een vlotte verplaatsing én gezondere lucht. TomTom ziet toe op een duurzame en innovatieve gang van zaken - mogelijkheden tot aangescherpte technieken worden doorlopend verkend en onderzocht. TomTom leeft een gezamenlijke missie na - een uitgebreide toegankelijkheid van digitale navigatie, voor werkelijk iedereen.

Is TomTom betrouwbaar?

TomTom legt een brede waaier aan mijlpalen bloot - van een prille start tot en met heden blijft het verrassen. Transactional Map Making, een samenwerking met Uber en autonome wagens vormen een greep uit deze hoogtepunten. Een grootschalig team bundelt haar krachten en zorgt voor de navigatie van morgen. Huidige gebruikers stralen een grote tevredenheid uit en dit zie je ongetwijfeld weerspiegeld in beoordelingen. Wanneer je polst binnen je nabije omgeving, verwacht je je wellicht aan een soortgelijk enthousiasme.

Klantenservice en Klachten

Zit je met een vraag, opmerking, klacht of suggestie? Een chatfunctie helpt je verder met algemene principes. Ook een overzicht aan veelgestelde vragen brengt duiding. TomTom’s service is daarnaast actief via Sociale Media - Facebook, Twitter, YouTube, Linkedin en Instagram. Een gespecialiseerd team helpt je verder met wat het is waarnaar je op zoek bent.

Wil jij ook beoordelen?

Dankzij ervaringen van zij die je voorgingen, kreeg je vandaag een heldere kijk binnen TomTom’s betrouwbaarheid. Op basis hiervan kon je een weloverwogen beslissing nemen - één waar niemand alleen voor staat. Maakte je intussen gebruik van TomTom’s diensten? Ben je tevreden over hun producten, diensten of service? Help je anderen graag verder met hun afweging? Dit kan zeker en vast - aarzel niet en pen een eigen beoordeling neer.

Reviews over TomTom
Gerelateerde bedrijven
Caraudioshop logo
Caraudioshop
2 beoordelingen
9,5
Manutan logo
Manutan
1 beoordeling
9
Razer logo
Razer
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
7,7
34% zou hier weer kopen
7 beoordelingen
Lees onze review over TomTom

Het bedrijf TomTom is geverifieerd door ons. De webshop TomTom is al sinds 1996 een betrouwbare partij om te bestellen. TomTom is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. TomTom maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van TomTom is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van TomTom. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van TomTom.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Ik heb ik iets besteld maar kan ik niet teruggesturen ongelooflijk slechte service

Heel slecht service geen telefoonnummer

Geplaatst op: 16-12-2022
Laatst bewerkt op: 16-12-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Eindeloos downloaden en dan..?

Via IBood een aanbieding voor TomTom op Android mobiel. Mooi, proberen want ik vind Google Maps te veel praten en m'n TomTom heeft geen internet, dus geen live navigatie. Eindeloos zitten downloaden, toch weer 4,99 betaald voor 3 maanden en toen had ik een kaart van Nederland en Frankrijk. Duitsland, waar ik wekelijks kom, heb ik moeilijk moeten downloaden. de rit van Naaldwijk naar Duitsland kon niet, bevind zich niet op de huidige kaart... De moed opgegeven, zo iets moet toch heel gemakkelijk te installeren en te gebruiken zijn! Jammer TomTom, kijk eens bij Google Maps hoe 't ook kan!

Geplaatst op: 18-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: TOM H.

5 / 10
2/5 1/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen mogelijkheid tot updaten na aankoop update flitsers.

Na aankoop van flitser update factuur ontvangen maar geen link om te updaten. Intussen 10 dagen geleden! Contact kan alleen met robot die je geen stap verder kan helpen. Geen telefoonnummer of email adres beschikbaar. Fysiek adres zonder huisnummer!!! Tomtom doet wel heel hard zijn best om zich te verbergen!!! De klant blijft in de kou staan!!!

Geplaatst op: 28-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Myriam H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Probeer maar eens een artikel te retourneren!!!!!

Op de bestelpagina is de informatie over bijbehorende artikelen heel summier. Daardoor blijkt de houder niet geschikt voor mijn tomtom. Nergens te vinden, hoe je kan retourneren. En probeer daar maar eens achter te komen. Nog steeds niet gelukt

Geplaatst op: 05-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 1/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
WAAAAARDELOZE ROTZOOI!

Je koopt een hartstikke duur ding met LEVENSLANGE flitsservice en traffic info maar....je raad het al....na een maand kun je gaan BETALEN. Wat een misleiding!!! Een fatsoenlijk telefoonnummer voor hulp is er "natuurlijk" niet!!!! Kortom BAGGER en ROTZOOI van de bovenste plank!!!!!

Geplaatst op: 29-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Prima service

De live chat op de website is super snel en vriendelijk. Er is altijd wel iemand bereikbaar zowel in het Nederlands als in het Engels. Telefonisch contact is er ook als je daar behoefte aan hebt.

Geplaatst op: 05-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sophie E.

9 / 10
3/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over TomTom
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Caraudioshop logo
Caraudioshop
2 beoordelingen
9,5
Manutan logo
Manutan
1 beoordeling
9
Razer logo
Razer
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is TomTom een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 7 beoordelingen geplaatst over TomTom. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,7 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is TomTom actief?

TomTom is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) overige software en programmas en elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de TomTom reviews? Dan kun je naar de website van TomTom gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie