Tommie the Cat logo

Tommie the Cat reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Tommie the Cat reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4885
Tommie the Cat logo
Website
tommiethecat.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Tommie the Cat

Je doet er natuurlijk alles aan om je kat een zo fijn mogelijk leven te bieden. Niets is er zo fijn dat het geluid van je kat die aan het spinnen is. Maar een goed leven is ook aan de vacht van de kat te zien. Een glanzende en volle vacht is het teken dat je kat de tijd van zijn of haar leven heeft. Daarom is het een goed idee om te investeren in enkel het beste kattenvoer. Op deze pagina lees je alles over het kattenvoer van het merk Tommie the Cat.

Over Tommie the Cat

Het is helemaal niet zo gek dat steeds meer baasjes te keuze maken om over te stappen op het voer van Tommie the Cat. Je kat profiteert namelijk van een aantal erg leuke voordelen. Je haalt 100% graanvrij kattenvoer in huis, dan boordevol vis en vers vlees zit. Dit zorgt dus ook voor 100% smalgarantie. Daarnaast zorgt het voor voor een erg snelle verbetering van de gezondheid van jouw pluizenbol. Redenen genoeg dus om de premium klonterende kattenbakvulling snel een keer in huis te halen.

Waarom kiezen voor Tommie the Cat

De producten van dit merk zijn altijd lekker makkelijk thuisbezorgd op elk moment. Daarnaast is er voor katten van iedere leeftijd een passend aanbod te vullen. Je hebt namelijk de keuze uit een erg mooie selectie:

  • Kattenbrokken
  • Natvoer
  • Kattenbakvulling
  • Kattenbakzakken
  • Surprises
  • De proefbox

Is Tommie the Cat betrouwbaar?

Het is erg makkelijk om een bestelling te plaatsen in de webshop van Tommie the Cat. Tijdens het ontvangen van je bestelling krijg je altijd een leuke suprise. Geef aan of je eenmalig wilt bestellen of lid wilt worden en geef vervolgens de naam van je kat door. Kies vervolgens wat voor soort producten je nodig hebt voor je kat en vul je adresgegeven in. Na het afrekenen van je bestelling hoef je alleen nog maar te wachten op de levering van je box

Klantenservice en klachten 

Misschien ontvang je graag een passend advies over wat voor soort voeding het meest geschikt is voor je eigen kat of hoe je een bestelling kunt plaatsen. Het Nederlands sprekende team staat maar al te graag voor je klaar. Je neemt contact op door een e-mail te sturen of door meteen even te bellen met de klantenservice. In alle gevallen weet je zeker dat er optimaal met je mee wordt gedacht en dat de gezondheid van je katje altijd op de eerste plek komt.

Wil jij ook beoordelen? 

Maak je op dit moment al gebruik van de producten van Tommie the Cat? Je bent dan vast en zeker erg te spreken over de producten van het merk. Op deze pagina laat je eenvoudig en snel een review over het merk achter. Ideaal als je bijvoorbeeld bepaalde tips hebt voor het optimaal gebruiken van de producten van het merk.

Reviews over Tommie the Cat
Gerelateerde bedrijven
DierenwinkelXL logo
DierenwinkelXL
1 beoordeling
9,5
bitiba.nl logo
bitiba.nl
5 beoordelingen
7,2
Petsexclusive logo
Petsexclusive
1 beoordeling
6
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over Tommie the Cat
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
DierenwinkelXL logo
DierenwinkelXL
1 beoordeling
9,5
bitiba.nl logo
bitiba.nl
5 beoordelingen
7,2
Petsexclusive logo
Petsexclusive
1 beoordeling
6
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tommie the Cat een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Tommie the Cat. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tommie the Cat actief?

Tommie the Cat is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dierenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Tommie the Cat reviews? Dan kun je naar de website van Tommie the Cat gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie