Huisdierexpress.nl logo

Huisdierexpress.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Huisdierexpress.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1734
Huisdierexpress.nl logo
Website
huisdierexpress.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Huisdierexpress.nl

Een huisdier is voor veel mensen niet zomaar een dier, maar een echt lid van het gezin. Het spreekt dan ook voor zich dat je naast liefde en aandacht ook eens graag iets extra aan jouw huisdier geeft. Bij Huisdierexpress.nl vind je tal van producten voor heel wat verschillende soorten huisdieren. Maar is dat wel betrouwbaar? Zijn de ervaringen met en beoordelingen van Huisdierexpress.nl wel goed? Kan je de kwaliteit van de spullen vertrouwen? Op deze pagina hebben wij alle reviews over Huisdierexpress.nl op een rij gezet. Zo kan jij op basis van de ervaringen van echte klanten een goede beoordeling maken van de betrouwbaarheid!

Over Huisdierexpress.nl

Huisdierexpress.nl is een webshop met een naam die de lading wel vrij goed dekt. Het bedrijf is gespecialiseerd in alles wat met huisdieren te maken heeft en is al online terug te vinden sinds 2011. De webshop is een zusterbedrijf van het bekende Tuinexpress.nl en levert zowel aan particulieren als aan de zakelijke markt. Beleving speelt een belangrijke rol voor dit bedrijf en dat zie je ook terug op de verschillende social media kanalen. Zo is Huisdierexpress.nl actief op YouTube, op Facebook en op Twitter. Huisdierexpress.nl steunt op een ruim aanbod, op scherpe prijzen en een snelle levering. De meeste producten heb je binnen de twee werkdagen na bestelling in huis. Ben je niet 100% tevreden met jouw bestelling? Dan heb je bij Huisdierexpress.nl het recht van retour of kan je de klantenservice contacteren om een oplossing te vinden.

Waarom kiezen voor Huisdierexpress.nl?

Huisdierexpress.nl biedt een ruim assortiment aan dierenproducten aan. Denk hierbij aan dierenspeeltjes, manden, voeding, riemen, kleding, voerbakken, drinkbakken en ook allerhande producten om de gezondheid van jouw huisdier op peil te houden. Ook voor bijvoorbeeld vogelhuisjes kan je bij Huisdierexpress.nl terecht. De webshop is onderverdeeld in categorieën zoals Honden, Katten, Knaagdieren, Vissen, Dieren in jouw tuin en Vogels. Tevens vind je een pagina met aanbiedingen terug. Huisdierexpress.nl biedt producten van heel wat topmerken binnen de sector aan zoals bijvoorbeeld Paws, Deli Snacks, Wildlife Garden, Beeztees, Sanal en ga zo maar door. Betalen doe je in een beveiligde omgeving en je krijgt ook heel wat betalingsopties. Je kunt betalen met iDEAL, bancontact, creditcard, overschrijving, maar bijvoorbeeld ook gewoon lekker achteraf betalen. Huisdierexpress.nl levert zijn producten zowel in Nederland, België als Duitsland maar je kunt ook in de vestiging van Tuinexpress jouw bestelling kosteloos af gaan halen. Hiervoor dien je wel een afspraak te maken!

Is Huisdierexpress.nl betrouwbaar?

Huisdierexpress.nl is zeker en vast een betrouwbare website. Naast de beveiligde betaalomgeving werken ze ook met een veilige SSL-verbinding waardoor jouw persoonsgegevens veilig zijn. Op de website zelf vind je het adres van de hoofdzetel terug, maar ook het KvK-nummer en het btw nummer. Er is een klantenservice waarmee je contact kunt opnemen bij problemen en Huisdierexpress.nl werd door Beslist ook beoordeeld als een klasse shop. Dit certificaat betekent zoveel als dat de consumenten bij Beslist.nl overwegend goede ervaringen en beoordelingen van Huisdierexpress.nl hebben. Je kunt dus op je beide oren slapen.

Klantenservice en klachten

De eerste stap bij vragen of problemen op Huisdierexpress.nl is om even de veelgestelde vragen te bekijken. Helpt dit je niets vooruit? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice van de webshop. Dat kan telefonisch van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. Let wel op: op feestdagen valt de klantenservice NIET telefonisch te bereiken. Een andere optie is om het reactieformulier op de website in te vullen. Hier kan je jouw probleem of klacht grondig uit de doeken doen. Ten slotte kan je ook een mail sturen. Schrik hier niet: het mailadres is er eentje van Tuinexpress.nl, maar dat is dus hetzelfde bedrijf zoals eerder al werd aangehaald. Je krijgt bij het contacteren van de klantenservice altijd een ontvangstbevestiging en binnen enkele dagen antwoord.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij jouw huisdier in het verleden al lopen verwennen met producten van Huisdierexpress.nl? Dan lezen wij graag hoe jouw ervaring met dit bedrijf verliep. Was de kwaliteit van het aangekochte producten naar verwachting? Moest je niet te lang wachten? Werd er adequaat gereageerd bij eventuele problemen? Jouw beoordeling in een review van Huisdierexpress.nl kan het duwtje in de rug zijn dat iemand nodig heeft om net wel of net niet bij Huisdierexpress.nl een bestelling te plaatsen. Twijfel dus niet en pen jouw review hier neer!

Reviews over Huisdierexpress.nl

Gerelateerde bedrijven

Doggi.nl logo
Doggi.nl
3 beoordelingen
9,3
Schecker logo
Schecker
2 beoordelingen
9
Sweetpets.nl logo
Sweetpets.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Huisdierexpress.nl

Huisdierexpress.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Huisdierexpress.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Huisdierexpress.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Huisdierexpress.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van huisdierexpress.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van huisdierexpress.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Kan geen genoeg krijgen

Kan geen genoeg krijgen van deze site. We hebben zoveel geweldige mensen ontmoet waar we zelfs jaren na het oppassen/huishouden contact mee houden. Kan het niet genoeg aanbevelen!

Geplaatst op: 06-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lynn B.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Huisdierexpress.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Doggi.nl logo
Doggi.nl
3 beoordelingen
9,3
Schecker logo
Schecker
2 beoordelingen
9
Sweetpets.nl logo
Sweetpets.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Huisdierexpress.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Huisdierexpress.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Huisdierexpress.nl actief?

Huisdierexpress.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dierenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Huisdierexpress.nl reviews? Dan kun je naar de website van Huisdierexpress.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie