Thuis.today logo

Thuis.today reviews, ervaringen en beoordelingen

Thuis.today reviews, ervaringen en beoordelingen
1967
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Thuis.today

Ons team van experts heeft Thuis.today geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Thuis.today bestaat al sinds 2016 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Thuis.today is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Thuis.today is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Thuis.today te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Thuis.today.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Vers eten

Dit is een van de betere sites om vers eten te bestellen. Ik denk echt dat iedereen het minstens een keer zou moeten proberen omdat het gewoon zo gemakkelijk is. De producten worden tot aan de deur geleverd!

Geplaatst op: 27-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jacoba E.

8 / 10
5/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Thuis.today
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Butlon logo
Butlon
18 beoordelingen
7,3
Jumbo logo
Jumbo
26 beoordelingen
5,1
Fuelyourbody.nl logo
Fuelyourbody.nl
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Thuis.today een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Thuis.today. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Thuis.today actief?

Thuis.today is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) eten bestellen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Thuis.today reviews? Dan kun je naar de website van Thuis.today gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie