Thuisfitnessxl logo

Thuisfitnessxl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Thuisfitnessxl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1966
Thuisfitnessxl logo
Website
Thuisfitnessxl

Reviews en ervaringen Thuisfitnessxl

Ben jij op zoek naar reviews over en ervaringen van anderen met Thuisfitnessxl? Dan ben je hier aan het juiste adres om jouw inzicht in de werking van deze leverancier van fitnessaccessoires en toestellen aan te scherpen. Op deze pagina vind je reviews en beoordelingen van Thuisfitnessxl terug. Zo hoef je niet op de gok al dan niet een bestelling te plaatsen, maar kan je dat doen vanuit een gefundeerde mening!

Over Thuisfitnessxl

Thuisfitnessxl is een specialist die, zoals je al had kunnen gokken, vooral inzet op alles wat je kunt aankopen om thuis aan fitness te doen. De webshop is de afgelopen jaren sterk gegroeid op basis van een ruim aanbod, knowhow en een uitstekende service. De kernwaarden van Thuisfitnessxl zijn dan ook specialisme, klantvriendelijkheid en lage prijze. Om dat specialistme te bewaren kiest Thuisfitnessxl ervoor om zich te richten op bepaalde specifieke artikelsoorten. Door deze in bulk aan te kopen krijg je niet alleen een mooie prijs, maar ook heel wat informatie over de werking en het gebruik ervan. Op de website kan je overigens ook heel wat blogberichten en informatie terugvinden over hoe correct te trainen en effectieve oefeningen. Leuk om mee te geven is dat Thuisfitnessxl levert uit eigen voorraad. Dat betekent dat de medewerkers van de webshop wel degelijk dagelijks in contact komen met de aangeboden apparatuur. Thuisfitnessxl heeft tevens een eigen herstelservice waar je terecht kunt bij defecten aan jouw aankoop. Dit is vanzelfsprekend gratis mits het binnen de garantietermijn valt. De webshop heeft ook twee zusterwebsites zijnde VerpakkingenXL en LedlampshopsXL.

Waarom kiezen voor Thuisfitnessxl?

Thuisfitnessxl biedt een breed gamma producten aan om thuis jouw droomfitness te bouwen of om gewoon aan jouw lichaam te werken. Deze zijn onderverdeeld in categorieën als elastieken, bootcamp (kettlebells, loopladders, ”¦), fitnessbanken, gewichten, dry bags en herstel. Als je een bestelling plaatst wil je natuurlijk zo snel mogelijk van jouw aankoop kunnen genieten. Bestellen bij Thuisfitnessxl betekent verzending de volgende dag. Bovendien werkt het bedrijf met een zogenaamde laagste prijs garantie. Dat betekent dat je contact op kunt nemen als je ergens op een andere locatie voor eenzelfde product een lagere prijs ziet. Thuisfitnessxl past dan zijn prijs aan om het verschil teniet te doen. Zit je met een vraag over één van de producten uit het aanbod? Dan kan je telefonisch contact opnemen met één van de medewerkers om dat uit te klaren.

Is Thuisfitnessxl betrouwbaar?

De eerste stap om na te gaan of een webshop betrouwbaar is is om even te gaan kijken naar de informatie over het bedrijf. Staat het adres van de hoofdzetel, het BTW-nummer, het KvK-nummer en een telefoonnummer op de website? Bij Thuisfitnessxl is dat alleszins het geval. Daarnaast beschikt Thuisfitnessxl over een beveiligde internetverbinding dus jouw persoonsgegevens zijn veilig. Ze publiceren zelf op hun website heel wat ervaringen, beoordelingen en reviews van hun klanten en zijn tevens ook gecertificeerd bij een keurmerk zijnde Webwinkelkeur. Er is een klantenservice die je op verschillende manieren kunt contacteren en de hele procedure bij klachten staat uitvoerig op de website beschreven.

Klantenservice en klachten

Zit je met een vraag over één van de producten van Thuisfitnessxl of heb je misschien een klacht? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice. Dat kan telefonisch op elke werkdag tussen 09.00 – 17.30 of via mail. Doe je graag lekker zoals vroeger? Dan kan je ook per post een klacht insturen bij Thuisfitnessxl. Bij een klacht omschrijf je duidelijk en geschreven (in mail of per post) wat het probleem exact is. Je krijg altijd een bevestiging van jouw schrijven van Thuisfitnessxl en krijgt uiterlijk binnen de 14 dagen een antwoord op jouw klacht. Kom je er niet uit? Dan kan je altijd naar de geschillencommissie van Webwinkelkeur stappen. Doordat Thuisfitnessxl gecertificeerd is door dit keurmerk onderwerpen ze zich ook aan hun uitspraken bij geschillen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij thuis om de sportieveling in jou te plezieren heel wat accessoires en fitnessproducten staan? Dan heb je die misschien bij Thuisfitnessxl bestelt. Als dat het geval is horen wij graag jouw verhaal. Wat zijn jouw ervaringen met deze webshop? Zou je hen een goede beoordeling geven op betrouwbaarheid, prijs-kwaliteit en klantenservice? Of was jouw ervaring negatief? Hoe dan ook kan je hier een review nalaten over jouw ervaringen met Thuisfitnessxl. Zo weet de volgende klant van de webshop meteen waar hij/zij aan toe is!

Reviews over Thuisfitnessxl

Gerelateerde bedrijven

NOWvitamins.nl logo
NOWvitamins.nl
2 beoordelingen
8,5
Meijers logo
Meijers
2 beoordelingen
8,5
Oomssport logo
Oomssport
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Thuisfitnessxl

Thuisfitnessxl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Thuisfitnessxl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Thuisfitnessxl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Thuisfitnessxl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Thuisfitnessxl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Thuisfitnessxl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Thuisfitnessxl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne elastieken

Ik heb hier wat sport elastieken besteld voor mijn thuis gym en ik ben er erg blij mee. Ze zijn van een goede kwaliteit en het is ook erg fijn in gebruik. De levering van de webshop is ook altijd zeer vlot!

Geplaatst op: 22-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kim V.

9 / 10
5/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Thuisfitnessxl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

NOWvitamins.nl logo
NOWvitamins.nl
2 beoordelingen
8,5
Meijers logo
Meijers
2 beoordelingen
8,5
Oomssport logo
Oomssport
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Thuisfitnessxl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Thuisfitnessxl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Thuisfitnessxl actief?

Thuisfitnessxl is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) fitness en sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Thuisfitnessxl reviews? Dan kun je naar de website van Thuisfitnessxl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie