The Pupper Club logo

The Pupper Club reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

The Pupper Club reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3163
The Pupper Club logo
Website
The Pupper Club
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen The Pupper Club

Wil je graag jouw viervoeter verwennen met een aankoop bij The Pupper Club, maar wil je eerst graag meer informatie over deze webwinkel en weten of The Pupper Club betrouwbaar is? Bekijk dan eerst de informatie op deze pagina. Op deze pagina lees je namelijk meer over The Pupper Club, waarom je voor deze webshop zou moeten kiezen en of deze webshop daadwerkelijk betrouwbaar is. Na het lezen van deze informatie kun je vervolgens zelf een weloverwogen keuze maken om wel of niet een bestelling te plaatsen bij de webshop van The Pupper Club.

Over The Pupper Club

The Pupper Club is een webwinkel die onder andere goodie boxen aanbiedt voor honden. Het bedrijf is begonnen met als missie om honden zo gelukkig mogelijk te maken. Dit doet de onderneming doormiddel van lekkere snacks en speelgoed. The Pupper Club streeft hierbij om dit zo gezond, duurzaam en betaalbaar mogelijk te maken. Het bedrijf heeft een ruim assortiment en streeft naast het gelukkig maken van honden ook naar het leveren van een zo goed mogelijke service.

Waarom kiezen voor The Pupper Club

Het uitgangspunt van The Pupper Club is dat snacks en speeltjes lekker en leuk moeten blijven. Afwisseling is daarom belangrijk volgens de onderneming. Om dit aan te bieden levert het bedrijf maandelijks een verrassingsbox die aansluit bij wat honden willen en leuk en lekker vinden. Indien je dus lid wordt van The Pupper Club ontvang je maandelijks een doos aan artikelen waar jouw hond gelukkig van wordt. De boxen worden gratis thuisbezorgd en kunnen gratis geretourneerd worden indien je niet tevreden bent. Naast dozen kun je ook losse items kopen bij The Pupper Club. Zo heeft de onderneming een breed assortiment aan producten, zoals halsbanden, snacks, speeltjes en hondenvoer. Daarnaast kun je via de webwinkel meer informatie over jouw hond geven. Indien je jouw hond aanmeld via de webshop worden de producten die bij jou thuis worden geleverd volledig op jouw hond samengesteld en ontvang je dus een gepersonaliseerde box voor jouw favoriete viervoeter.

Is The Pupper Club betrouwbaar?

Voordat je een aankoop doet bij een webwinkel, of ergens lid van wordt, is het altijd raadzaam om goed onderzoek te doen van tevoren. The Pupper Club kun je echter zonder problemen vertrouwen. The Pupper Club heeft een brede tevreden klantenkring en voldoet daarnaast aan alle eisen waaraan een goede webwinkel dient te voldoen. Zo heeft de onderneming transparante contactgegevens, een Kamer van Koophandel registratie en biedt de onderneming gunstige algemene voorwaarden aan. The Pupper Club is een onlineonderneming en heeft geen fysieke winkel. Ondanks dat is de onderneming wel zeer betrouwbaar.

Klantenservice en klachten

The Pupper Club biedt een goede klantenservice aan haar klanten. Indien je een vraag, klacht of opmerking hebt kun je de The Pupper Club benaderen via email. Ook is de onderneming actief op sociale mediakanalen, zoals Facebook en Instagram. Over het algemeen word je doorgaans spoedig geholpen bij The Pupper Club. Naast een toegankelijke klantenservice biedt het bedrijf ook de mogelijkheid om producten te retourneren. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst en kan eenvoudig geregeld worden door het benaderen van de klantenservice via mail. Naast retourneren is het ook mogelijk om producten te ruilen voor andere producten.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je onlangs een box of ander item bestelt bij The Pupper Club, of heb je een lidmaatschap afgesloten? Laat dan een recensie achter waarin je beschrijft hoe jouw ervaring met de onderneming tot nu toe is. Beschrijf bijvoorbeeld of de producten van goede kwaliteit zijn, of jouw hond de producten lekker vindt en of de producten snel worden geleverd. Beschrijf daarnaast ook of je de box aan andere hondeneigenaren zou aanraden. Met jouw beoordeling help je baasjes om een weloverwogen beslissing te kunnen maken om wel of niet bij The Pubber Club een bestelling te plaatsen of om lid te worden.

Gerelateerde bedrijven

Aquariumonderdelen.nl logo
Aquariumonderdelen.nl
2 beoordelingen
8,5
Tuinland logo
Tuinland
2 beoordelingen
9,5
Tuinexpress logo
Tuinexpress
3 beoordelingen
9,3

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over The Pupper Club

Het bedrijf The Pupper Club is geverifieerd door ons. De webshop The Pupper Club is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. The Pupper Club is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. The Pupper Club maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

The Pupper Club is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van The Pupper Club. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van The Pupper Club.

Geplaatst op: 15-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over The Pupper Club


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Aquariumonderdelen.nl logo
Aquariumonderdelen.nl
2 beoordelingen
8,5
Tuinland logo
Tuinland
2 beoordelingen
9,5
Tuinexpress logo
Tuinexpress
3 beoordelingen
9,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is The Pupper Club een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over The Pupper Club. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is The Pupper Club actief?

The Pupper Club is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dierenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de The Pupper Club reviews? Dan kun je naar de website van The Pupper Club gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie