Testjegezondheid.nl logo

Testjegezondheid.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Testjegezondheid.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
2698
Testjegezondheid.nl logo
Website
Testjegezondheid.nl
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Testjegezondheid.nl

Zonder een goede gezondheid kan je niet. En soms zijn er dan ook redenen dat je even wilt laten checken of het allemaal nog wel oké is. Je kunt immers pas iets aanpakken als je weet wat er scheelt. Daarom zou je kunnen kiezen voor een bloedonderzoek. Een bloedonderzoek die je zelf kunt aanvragen en waarbij jij bepaalt wat er dus onderzocht wordt. Kan dat dan? Jazeker wel, daarvoor is Check-U welke je vindt op Testjegezondheid.nl. Maar hoe werkt het en is het wel betrouwbaar? Wij zochten alvast voor je op hoe dingen werken bij Testjegezondheid.nl. Ervaringen van anderen kunnen je vertellen of Testjegezondheid.nl een fijne site is om mee in zee te gaan en of ze doen wat ze zeggen dat ze doen. Beoordelingen van mensen die je voorgingen vind je dan ook hier! Zo krijg jij een goed beeld en weet je waar je (eventueel) aan begint! Heb jij ervaring met Testjegezondheid.nl? Zou je dan ook jouw review hier willen achterlaten? Wij zijn er blij mee!

Over Testjegezondheid.nl

Testjegezondheid.nl is van het bedrijf Check-U. Je kunt via Testjegezondheid.nl een bloedonderzoek laten doen. Dit kan een compleet preventief onderzoek zijn, maar je kunt zo ook speciale testen doen. Een kleine greep hieruit: hart- en vaatziekten, Hiv-test, Allergietesten, Vitamine B12, ziekte van Lyme, antistoffen Covid-19 virus en nog meer.

Waarom kiezen voor Testjegezondheid.nl

Kies je voor Testjegezondheid.nl dan kies je voor gemak omdat je zelf online de test kunt aanvragen. Wil je arts een bepaalde test niet uitvoeren, dan kan je dit gewoon zelf laten doen. Of misschien heb je andere redenen waarom je gewoon graag iets wilt weten. Check-U stuurt jou een bloedafname formulier. Binnen 10 dagen ga je dan met de testpapieren naar het afnamepunt, welke je gekozen hebt bij het aanvragen van de test. Dit kan op meer dan 200 locaties, dus je zult er niet ver voor hoeven te gaan. Vaak krijg je binnen een dag (op werkdagen) de uitslagen al. Dit gebeurt online, waarbij jij een mailtje krijgt als de testuitslagen klaar staan. Uiteraard zijn hier een paar uitzonderingen op. Onder andere omdat bijvoorbeeld een Corona test 5 dagen nodig heeft om tot een uitslag te komen. Omdat het zelf regelen betekent dat je enkel en alleen voor de afname het huis uit moet en verder alles online gebeurt, kan het een groot voordeel voor je betekenen. Besef alleen wel dat je bij klachten altijd naar je huisarts moet gaan! Check-U of Testjegezondheid.nl is dan ook vooral bedoeld voor preventief onderzoek.

Is Testjegezondheid.nl betrouwbaar?

Check-U neemt alleen de testen af, op betrouwbare locaties. Het vervangt natuurlijk nooit het medisch advies. De laboratoria zijn allen erkend en zijn dus gecertificeerde ziekenhuis- en artsenlaboratoria. Hierdoor zijn de uitslagen dan ook net zo betrouwbaar als dat je het via de huisarts laat doen. De gegevens worden enkel en alleen aan jou verstrekt. Niemand anders wordt ervan op de hoogte gebracht. Uiteraard kan jij de uitslagen wel zelf doorgeven aan bijvoorbeeld je huisarts. Testjegezondheid.nl is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Preventief Gezondheidsonderzoek (NVVPG).

Klantenservice en klachten

Heb je vragen of eventueel klachten dan kan je in contact komen met Testjegezondheid.nl via mail, de chat op de site of door te bellen. Er worden al diverse antwoorden gegeven op de site zelf op veel gestelde vragen. De werkwijze wordt heel duidelijk stap voor stap uitgelegd op de site, dus daarvoor zal je ze waarschijnlijk niet nodig hebben.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij je gezondheid al laten checken via Testjegezondheid.nl? Zou je ons daar dan meer over willen vertellen door een review te schrijven? Hoe werkte de bestelling van de test? Hoe verliep de bloedafname op de testlocatie? Hoe snel had je de testuitslag en was die duidelijk en begrijpbaar? Was je tevreden over de hele werking? Vertel ons zo goed mogelijk wat jouw ervaringen zijn met Check-U, zodat anderen met behulp van jouw beoordeling zelf ook een keuze kunnen maken. Wij willen je hiervoor alvast bedanken!

Gerelateerde bedrijven
Shytobuy logo
Shytobuy
1 beoordeling
9
Flow Cosmetics logo
Flow Cosmetics
1 beoordeling
9,5
Antisnurkmiddelen.nl logo
Antisnurkmiddelen.nl
1 beoordeling
7,5
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Erg betrouwbaar

De service van de website is erg goed en ik heb me snel kunnen testen. Alles werd duidelijk aangegeven en je kunt ze ook makkelijk contacteren via email wat erg fijn is!

Geplaatst op: 15-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ties H.

9 / 10
5/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Testjegezondheid.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Shytobuy logo
Shytobuy
1 beoordeling
9
Flow Cosmetics logo
Flow Cosmetics
1 beoordeling
9,5
Antisnurkmiddelen.nl logo
Antisnurkmiddelen.nl
1 beoordeling
7,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Testjegezondheid.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Testjegezondheid.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Testjegezondheid.nl actief?

Testjegezondheid.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Testjegezondheid.nl reviews? Dan kun je naar de website van Testjegezondheid.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie