Tenstickers logo

Tenstickers reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Tenstickers reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Tenstickers logo
Website
tenstickers.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Tenstickers

Wat is er mooier dan stickers volledig te laten personaliseren via een eigen ontwerp? Want op die manier maak jij unieke stickers die je kunt gebruiken voor uiteenlopende zaken. Tenstickers is echter meer dan stickers alleen. Om je een beter beeld te geven van deze specialist, hebben we hier de reviews en ervaringen van bestaande klanten voor je samengevat. Op basis daarvan kun je ook beslissen om al dan niet ook zaken te gaan doen met Tenstickers.

Over Tenstickers

Tenstickers is ooit opgericht door mensen uit de decoratie- en de e-commercesector. Vanaf de start van de onderneming is het doel geweest om de decoratiesector een boost te geven. En dat is op alle manieren gelukt. Tenstickers is van de korte lijnen en brengt de klant in rechtstreeks contact met de producent, er wordt dus niet gewerkt met een tussenpersoon. Een andere doelstelling van Tenstickers is om de producten steeds zo goedkoop mogelijk aan te bieden. Tenstickers heeft de beschikking over een team van grafisch specialisten en er worden elke dag opnieuw nieuwe ontwerpen gepresenteerd. Je kunt via een ontwerppagina ook zelf een eigen ontwerp maken.

Waarom kiezen voor Tenstickers?

Je kiest voor Tenstickers als je eigen en dus unieke stickers wenst. Maar eveneens als je zoekt naar muurstickers, canvas schilderijen, vinyl tapijt, fotobehang, behang, rolgordijnen, placemats en onderzetters. Standaard vind je bij Tenstickers ruim 27.000 inspirerende ontwerpen, ontwerpen waar je bijvoorbeeld je huis of kantoor helemaal opnieuw mee decoreert. Het is vooral de veelzijdigheid waarom je voor deze aanbieder kiest; je koopt er even gemakkelijk containerstickers met je huisnummer als raamstickers voor de etalage van je winkel. Ook een reden om voor deze specialist te kiezen is dat je zelf via de website een sticker kunt ontwerpen.

Is Tenstickers betrouwbaar?

De reviews en ervaringen zeggen vaak veel over de betrouwbaarheid van een partij. Dat tegen het licht houdend heb je met Tenstickers een betrouwbare partner gevonden. Het rapportcijfer van 3,7 uit 5 is voor een bedrijf uit deze branche erg hoog en zegt veel over onder meer de betrouwbaarheid van deze specialist in stickers. De aanbieder biedt gratis verzending vanaf 55 euro en ook de levertijd is betrouwbaar. Als geen ander heeft men bij Tenstickers het besef dat je graag snel wilt beschikken over de door jou bestelde producten. Ook betrouwbaar zijn de betaalmethoden die door Tenstickers toegepast worden. Je kunt er bijvoorbeeld prima met iDeal betalen in je eigen vertrouwde bankomgeving dus.

Klantenservice en klachten

Heb je een klacht of een vraag, dan doe je een beroep op de klantenservice van deze specialist. Let op; dit kan per e-mail maar wel uitsluitend in de Engelse taal. Als er dan toch een kritiekpuntje op de diensten van Tenstickers is, dan is dat wel dat je dus alleen in het Engels kunt mailen over je klacht.

Wil jij ook beoordelen?

Je hebt echt iets aan de informatie uit de recensies. Het gaat altijd om praktische informatie van mensen die weten wat het is om zaken te doen met een specialist. Daardoor kun jij een betere beslissing nemen. Om die reden willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling te maken. Zo kun jij, en het is maar een kleine moeite, ander mensen ook helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Reviews over Tenstickers

Gerelateerde bedrijven

Canvaswinkel logo
Canvaswinkel
3 beoordelingen
6,7
YourSurprise logo
YourSurprise
4 beoordelingen
7
Solentro logo
Solentro
2 beoordelingen
8,5
7,8
34% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Lees onze review over Tenstickers

Ons team van experts heeft Tenstickers geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Tenstickers bestaat al sinds 2014 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Tenstickers is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Tenstickers is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van tenstickers.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Tenstickers.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Never make any orders or transfer money to them

Never make any orders or transfer money to them. This is a team of scammers. I ordered a sticker from them for the company in April 2021 and I still haven't received it. According to their words, I allegedly did not pick up the package from the post office. Although I ordered sticker to my home address, now they tell me that I have to pay again for delivery.

Geplaatst op: 08-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-09-2021
Geschreven door: Eva S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Mooie stickers

Ik heb hier een aantal stickers besteld en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit. De levering was erg vlot en het werd ook bezorgt via de brievenbus wat erg handig was. Ze spreken wel engels maar dat was geen probleem.

Geplaatst op: 08-05-2021
Laatst bewerkt op: 13-07-2021
Geschreven door: Sharon V.

9 / 10
4/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Niks ontvangen en reageren niet

Slecht omdat ik na weken nog steeds de muurstickers niet heb ontvangen

Geplaatst op: 26-08-2021
Laatst bewerkt op: 26-08-2021
Geschreven door: Jen V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Tenstickers


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Canvaswinkel logo
Canvaswinkel
3 beoordelingen
6,7
YourSurprise logo
YourSurprise
4 beoordelingen
7
Solentro logo
Solentro
2 beoordelingen
8,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tenstickers een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Tenstickers. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,8 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tenstickers actief?

Tenstickers is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) drukwerk.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Tenstickers reviews? Dan kun je naar de website van Tenstickers gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie