StuffEnough.be logo

StuffEnough.be reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
StuffEnough.be reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4448
StuffEnough.be logo
Website
stuffenough.be
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen StuffEnough.be

Vandaag de dag hebben we meer technologie op zak of thuis dan ooit tevoren. Dat betekent ook dat we tegenwoordig heel wat accessoires nodig hebben voor die technologie. Heb je bijvoorbeeld een smartphone op zak? Dan zoek je vast ook naar een screenprotector of een oplader. Heb je een PC thuis staan? Dan heb je ook daar heel wat mogelijke accessoires en hulpmiddelen voor. Dergelijke producten vind je online gemakkelijk terug op onder andere StuffEnough.be. Maar is StuffEnough.be wel de beste keuze voor de aankoop van jouw accessoires? Dat kan je te weten komen door de ervaringen van echte klanten van StuffEnough.be door te nemen. Op deze pagina vind je reviews en beoordelingen terug over StuffEnough.be. Zo start jij met alle nodige voorkennis!

Over StuffEnough.be

StuffEnough.be is een website die gespecialiseerd is in de verkoop van accessoires voor smartphones en aanverwanten. Je vindt er heel wat leuke gadgets terug in het indrukwekkende assortiment. StuffEnough.be is één van de grootste spelers in de markt en beschikt dan ook over een brede waaier aan opties en over heel wat expertise. Heb je advies nodig? Ben je op zoek naar extra info over één van de producten? Aarzel dan niet om even contact op te nemen met de klantendienst van StuffEnough.be. Service dragen ze bij StuffEnough.be dan ook hoog in het vaandel. Dat komt ook terug in de drie jaar garantie die je bij aankopen krijgt. Ten slotte mikt StuffEnough.be vooral op een lage prijs. Het leven is immers al duur genoeg. Heb je graag een kortingscode op jouw eerste aankoop? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van StuffEnough.be. Ook kan je voor alle nieuwtjes de sociale media profielen op Facebook, Twitter en Instagram volgen.

Waarom kiezen voor StuffEnough.be?

StuffEnough.be is een gigantische webwinkel waar je weer heel wat onderdelen, gadgets en accessoires in de wereld van de smartphones terug kunt vinden. Om maar een kleine greep te nemen uit het aantal categorieën op de website: onderdelen voor iPhone, onderdelen voor Samsung, screenprotectors, kabels & opladers, audio, mini projectors en ga zo maar door. Je kan op de website handig filteren via deze categorieën of je kunt ervoor kiezen om op trefwoord te zoeken via de zoekbalk. Heb je een keuze kunnen maken? Dan kan je er zeker van zijn dat jouw bestelling binnen de 24 uur wereldwijd wordt verzonden. De verzending is bovendien gratis! De exacte levertijd hangt af van jouw locatie maar je krijgt altijd een mail met een track & trace code bij aankopen. Wil je gebruik maken van jouw herroepingsrecht? Dan heb je dertig dagen de tijd om jouw bestelling na ontvangst retour te sturen.

Is StuffEnough.be betrouwbaar?

StuffEnough.be is een website die wereldwijd actief is en een enorm assortiment aan producten heeft. Het is ook een website die zijn hoofdzetel in België heeft en dus ook onder de Belgische wetgeving valt. Dat betekent dat je heel wat informatie op de website terug kunt vinden. Zo vind je er onder andere het ondernemingsnummer, het adres van de hoofdzetel en hoe je de klantendienst van StuffEnough.be kunt contacteren. Klik je even door op de website? Dan kan je reviews van echte klanten van StuffEnough.be terugvinden. Ook de verbinding met de webshop zelf is veilig en StuffEnough.be biedt heel wat secure betalingsmethodes aan. Zo kan je jouw aankopen betalen met iDeal, Klarna, Visa, Maestro, Bancontact en nog veel meer.

Klantenservice en klachten

Heb je vragen voor StuffEnough.be? Dan kan je even de sectie met de veelgestelde vragen doornemen of contact opnemen met de klantendienst. Dat kan je doen door het invulformulier op de website in te vullen. Alternatief kan je ook bellen tijdens de kantooruren, kan je via sociale media een berichtje sturen of per sms of mail contact opnemen. De klantendienst van StuffEnough.be geeft in de regel binnen de 24 uur een antwoord op werkdagen. Heb je een klacht? Het kan altijd gebeuren dat er iets misloopt tijdens het hele bestelproces. In dat geval stuur je jouw klacht bij voorkeur per mail of via het invulformulier door. Bij klachten kan een antwoord tot ten laatste 14 dagen op zich laten wachten.

Wil jij ook beoordelen?

Is StuffEnough.be jouw vaste adres voor de aankoop van accessoires en gadgets? Dan kan jouw review het verschil betekenen voor wie op zoek is naar meer informatie over StuffEnough.be. Of misschien heb je net wel een slechte ervaring met deze webshop. Pen jouw beoordeling neer op deze pagina en laat het ons weten!

Reviews over StuffEnough.be

Gerelateerde bedrijven

Remarkt logo
Remarkt
4 beoordelingen
7,5
Shoppartners logo
Shoppartners
4 beoordelingen
4
Jaggsalarm.nl logo
Jaggsalarm.nl
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

7,7
88% zou hier weer kopen
9 beoordelingen
Onze beoordeling over StuffEnough.be

Het bedrijf StuffEnough.be is geverifieerd door ons. De webshop stuffenough.be is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. StuffEnough.be is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. StuffEnough.be maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

StuffEnough.be is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van stuffenough.be te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van StuffEnough.be.

Geplaatst op: 30-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Top, snel de bestelling ontvangen

Makkelijk om te bestellen en achteraf betalen. Gewoon snelle levering.

Geplaatst op: 15-11-2022
Laatst bewerkt op: 15-11-2022
Geschreven door: Charles

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Tot nu toe goede ervaringen

Bestellingen komen binnen de aangegeven periode aan. Was niet helemaal duidelijk precies welke dag het aankomt maar het was er opeens. De klantendienst is makkelijk te bereiken als je een mailtje instuurt.

Geplaatst op: 26-10-2022
Laatst bewerkt op: 26-10-2022
Geschreven door: Jacco

9 / 10
5/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Heel makkelijk bestellen maar minder duidelijk hoe lang het zal duren voor levering

bij mij heeft het meerdere weken geduurd

Geplaatst op: 13-10-2022
Laatst bewerkt op: 13-10-2022
Geschreven door: Christian

8 / 10
5/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Niet tevreden !!! Geen antwoord op mails ! En smartwatch niet naar behoren ?????

Aangekochte smartwatch werkt niet naar behoren al enkele mails gestuurd maar nooit antwoord !!!! Dus service 0,0 voor mij !!!!

Geplaatst op: 09-10-2022
Laatst bewerkt op: 10-10-2022
Geschreven door: Franky D.

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Super!

Ik plaatste op 21 september mijn bestelling. Die zou met een levertijd van 2 tot 3 weken bezorgd worden. Nou, heb de bestelling vandaag alweer binnen!

Bij een klein vraagje werd ik meteen enthousiast behandeld door David van de klantenservice. Proficiat!

Geplaatst op: 28-09-2022
Laatst bewerkt op: 28-09-2022
Geschreven door: Ben Batista

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Vreselijk

Ik heb ruim 4 maanden gewacht op een telefoon hoesje . Meerdere keren gemaild waar het bleef maar kreeg keurig per mail antwoord dat ze vertraging hadden, leveringsproblemen enz. Uiteindelijk bij ander bedrijf hoesje aangeschaft . Na 5 maanden ontving ik alsnog het hoesje. Deze direct teruggestuurd per post met het ontbindingsformulier en het hoesje naar het adres op de website. Dit ook per mail aangegeven. Weliswaar zonder track en tracé code want dat was niet verplicht. Ik heb dit gedaan omdat de verzendkosten dan op 9euro kwamen die ik niet terug zou krijgen. Ook heb ik een aanmaning van PostNl gekregen van bijna 7euro omdat Stuff enough geen verzendkosten had betaald nasr mij toe maar die ik wel betaald heb tijdens het bestellen. Tot op heden houden ze vol dat ze geen pakketje hebben ontvangen, reageren ze niet op het feit dat ik een aanmaning heb gehad voor de verzendkosten en gaan ze mij het bedrag niet terugbetalen omdat ze geen pakketje retour hebben ontvangen. Het heeft mij nu 25euro gekost en de aankoop van een ander hoesje. Ik voel mij door dit bedrijf echt opgelicht. Ik zou echt niemand aanraden hier iets te gaan bestellen.

Geplaatst op: 09-08-2022
Laatst bewerkt op: 22-09-2022
Geschreven door: Angela R.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ik heb meer dan weken op de levering gewacht...

dat terwijl het maximaal twee weken kon duren wat al lang is!

heb het nu wel en de powerbank doet zijn werk goed, maar zou er liever niet zo lang op wachten...

Geplaatst op: 26-06-2022
Laatst bewerkt op: 26-06-2022
Geschreven door: Pietro

7 / 10
5/5 3/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede prijs ten koste aan levering

Als je krap zit maar je kan ff wachten dan kan je hier kopen. Maar als je gewend bent aan bol dan ga je hier niet blij mee zijn.

Geplaatst op: 23-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Philip S.

8 / 10
4/5 4/5 5/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over StuffEnough.be


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Remarkt logo
Remarkt
4 beoordelingen
7,5
Shoppartners logo
Shoppartners
4 beoordelingen
4
Jaggsalarm.nl logo
Jaggsalarm.nl
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is StuffEnough.be een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 9 beoordelingen geplaatst over StuffEnough.be. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,7 gekregen, waarbij 88% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is StuffEnough.be actief?

StuffEnough.be is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de StuffEnough.be reviews? Dan kun je naar de website van StuffEnough.be gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie