Sticker.be logo

Sticker.be reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Sticker.be reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3825
Sticker.be logo
Website
Sticker.be
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Sticker.be

Je denkt er niet per se vaak over na maar een sticker is een ontzettend veelzijdig product. Het is dan ook ontzettend gemakkelijk. Een sticker kan je op zo goed als elke ondergrond plakken en er bovendien een boodschap mee geven. Ben jij op zoek naar stickers voor zakelijke of particuliere doeleinden? Voor bepaalde ondergronden of bepaalde materialen? Dan kan je bij Sticker.be terecht. Op deze webpagina vind je ervaringen met en beoordelingen van Sticker.be terug. Zo weet jij op basis van reviews van echte klanten of Sticker.be een idee is dat mag blijven plakken of net niet.

Over Sticker.be

Sticker.be is een webwinkel waar je zowel als particuliere als zakelijke klant terecht kunt voor een ruim assortiment aan stickers. Op de webshop kan je gaan voor ontwerpen die al bestaan of een eigen ontwerp uploaden. Je kunt je eigen sticker samenstellen op basis van materiaal, afbeelding, ondergrond waarop de sticker terecht komt en ga zo maar door. Heb je een probleem bij het opmaken van het bestand of van het ontwerp van jouw sticker? Aarzel dan absoluut niet om even contact op te nemen met de klantenservice van Sticker.be. Voor technische hulp kan je altijd het team van de website inschakelen om zo het perfecte resultaat te krijgen. Sticker.be is een website die uitgebaat wordt door de bekende Groep Mares die je kunt kennen van websites als Ontwerpjemondmasker, fluojasje, strandslippers en ga zo maar door. Ten slotte is Sticker.be ook een echte Vlaamse Webwinkel en heeft hier ook een certificaat voor.

Waarom kiezen voor Sticker.be?

Sticker.be is dus gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met stickers. Op de website vind je categorieën als corona stickers, folies, nummerplaten en materiaal. Elk van deze categorieën is op zijn beurt nog eens onderverdeeld in diverse subcategorieën zoals textiel folie, etched glass folie, vinyl print, papier/karton, plaatmateriaal en zo kunnen we nog wel even door gaan. Zit je met vragen wat betreft hoe je per materiaal de ontwerpen aanpakt? Dan kan je op de website even de frequently asked questions doornemen. Heb je een keuze gemaakt/jouw ontwerp ingevuld? Dan kan je na het bestellen jouw pakketje binnen de drie à vijf werkdagen aan huis verwachten. Heb je ze sneller dan dat nodig? Dan kan je ook contact opnemen met de klantendienst om een oplossing te bespreken. Stickers met een eigen ontwerp kunnen niet retour worden gestuurd, voor de andere heb je recht op 14 dagen bedenktijd.

Is Sticker.be betrouwbaar?

Sticker.be is een onderdeel van de bekende Groep Mares die heel wat webwinkels in portefeuille heeft. Je hebt dus te maken met een website die heel wat ervaring heeft in de online verkoop. Bovendien is de verbinding met de website veilig dankzij het SSL-protocol en kan je op de website veilig betalen. Dat kan via onder andere iDeal, PayPal, kredietkaart, bancontact en nog wel enkele andere opties. Ook beschikt Sticker.be over een eigen klantenservice waar je met vragen en/of problemen terecht kunt. Op de startpagina vind je tevens belangrijke bedrijfsinformatie terug zoals adres van de hoofdzetel, contactinformatie en btw nummer. Kortom: Sticker.be is een betrouwbare webshop.

Klantenservice en klachten

Zit je met een vraag die je niet bij de FAQ terug kunt vinden? Of heb je een spoedlevering nodig? Dan kan je best contact opnemen met de klantendienst van het bedrijf. Dat kan op verschillende manieren. Zo kan je telefonisch contact opnemen met het bedrijf of een mail sturen. Ook is het mogelijk om via het contactvenster op de website zelf een bericht te sturen. In de regel krijg je op werkdagen binnen enkele uren een antwoord terug. Heb je een klacht? Dan kan je die best per mail sturen voorzien van allee informatie. Bij klachten ontvang je een ontvangstbevestiging en meestal binnen enkele dagen een inhoudelijk antwoord op jouw klacht. Alternatief kan je ook een klacht indienen bij het ODR-platform van de Europese Commissie.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens als particulier of met de onderneming een sticker bij Sticker.be? Dan is jouw mening van doorslaggevende waarde voor alle bezoekers van deze website. Schrijf op deze pagina dan ook jouw review over Sticker.be. Wat vond je bijvoorbeeld van de kwaliteit van het product? Was het gemakkelijk in gebruik? Hoe zat het met de levertijd? Is de website handig? Hoe zou je de klantenservice beoordelen? Hoe heb je de editor op de site ervaren? Zou je opnieuw kiezen voor Sticker.be of toch liever niet?

Reviews over Sticker.be

Gerelateerde bedrijven

Bestdeco logo
Bestdeco
12 beoordelingen
7,2
Tadaaz logo
Tadaaz
2 beoordelingen
10
Posters.nl logo
Posters.nl
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

5,7
0% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Sticker.be

Het bedrijf Sticker.be is geverifieerd door ons. De webshop Sticker.be is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Sticker.be is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Sticker.be maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Sticker.be is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Sticker.be te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 15-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Klantendienst reageert niet op contactname, beschamend!

stickers met foute hoogte geleverd, klantendienst niet bereikbaar, geen reactie op mail, 4 weken later voor 3e keer gemaild met vraag contact op te nemen, zeer triest dat zoiets kan...

Geplaatst op: 22-11-2022
Laatst bewerkt op: 22-11-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 2/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Sticker besteld en nooit geleverd, oplichters negeren mail en telefoon

Midden juli een sticker besteld voor onze baby (autosticker) en tot op heden nog niets geleverd. Mails worden genegeerd en telefoon wordt niet opgenomen. Zeer professionele website en idem oplichting. Die boefkes moesten beschaamd zijn.

Geplaatst op: 08-10-2022
Laatst bewerkt op: 08-10-2022
Geschreven door: Jonas S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Sticker.be


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Bestdeco logo
Bestdeco
12 beoordelingen
7,2
Tadaaz logo
Tadaaz
2 beoordelingen
10
Posters.nl logo
Posters.nl
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Sticker.be een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Sticker.be. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,7 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Sticker.be actief?

Sticker.be is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) drukwerk.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Sticker.be reviews? Dan kun je naar de website van Sticker.be gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie