Steel & Barnett logo

Steel & Barnett reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Steel & Barnett reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4163
Steel & Barnett logo
Website
steelandbarnett.com
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Steel & Barnett

Accessoires zijn het ding dat een outfit af kan maken en de nodige dosis persoonlijkheid kan injecteren. De laatste jaren zien we dan ook dat accessoires zowel voor mannen als voor vrouwen in de lift zitten. Ben jij op zoek naar mooie en handgemaakte armbanden? Naar iets anders dan de dertien in een dozijn armbanden die je op elke plek kunt vinden? Dan is Steel & Barnett misschien wel wat je zoekt. Maar zijn de armbanden echt handgemaakt? Wat is de kwaliteit van de sieraden? Om dat te weten te komen kan je hier de reviews, ervaringen en beoordelingen geschreven door echte klanten lezen. Zo start je jouw zoektocht met een streepje voor.

Over Steel & Barnett

Steel & Barnett is een onderneming die gespecialiseerd is in de productie en in de verkoop van stoere armbanden. De armbanden van Steel & Barnett zijn echte sieraden en zijn ruw, robuust en toch ook elegant en verfijnd. Steel & Barnett is een Belgische sieradenmaker die alle accessoires in België ook echt maakt. De armbanden van Steel & Barnett kenmerken zich door duurzaamheid, kwaliteit en door een unieke look. Zo wordt elke bestelling voor het verzenden twee keer gecontroleerd of alles wel in orde is met het product. Daarnaast is er ook heel veel aandacht voor de klantervaring. Heb je bijvoorbeeld een vraag of heb je advies nodig? Dan kan je altijd bij de klantendienst terecht. Bovendien is Steel & Barnett ook een onderneming met een hart. Het bedrijf steunt diverse sociale projecten doorheen West-Europa en daarbuiten.

Waarom kiezen voor Steel & Barnett?

Steel & Barnett is dus een onderneming die armbanden aan de man brengt. Mannen zijn dan ook de belangrijkste doelgroep voor deze stoere producten. Het assortiment bestaat uit tientallen modellen armbanden van simpele basics tot brede modellen bestaande uit verschillende lagen. Ze luisteren naar klinkende namen als Bonacci, Cornall, Lake, Preston, etc. Zit je in de knoop met jouw maat? Dan vind je op de website een handige maattabel terug. Je kunt je overigens ook inschrijven op de nieuwsbrief om promoties, deals en het laatste nieuws van Steel & Barnett nooit te missen. Steel & Barnett verstuurt zijn producten wereldwijd. De verzendkosten en de leveringstermijn hangt dan ook sterk af van jouw locatie van bestelling. Bestel je vanuit de Benelux? Dan kan je rekenen op twee à drie werkdagen. Na ontvangst heb je veertien dagen om jouw bestelling zonder opgave van reden retour te sturen.

Is Steel & Barnett betrouwbaar?

Steel & Barnett is een Belgische onderneming die binnen de niche al een goede reputatie heeft opgebouwd. Bovendien vind je op de webwinkel ook heel wat informatie over het bedrijf terug. Zo vind je daar alle contactgegevens terug zoals het adres van de hoofdzetel en ook het btw nummer. Steel & Barnett beschikt tevens over een eigen klantendienst die je bij vragen en/of problemen kunt contacteren. Ook op sociale media is het bedrijf sterk aanwezig met accounts bij Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest. Bovendien is de verbinding met de webshop een veilige SSL-verbinding. Je kunt dan ook veilig betalen via onder andere PayPal, kredietkaart, ApplePay, Bancontact en ga zo maar door. Kortom: Steel & Barnett is een betrouwbare onderneming.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag voor Steel & Barnett? Dan zijn er drie verschillende manieren om contact met het bedrijf op te nemen. Op de webshop vind je een contactformulier terug. Daarnaast kan je ook telefonisch contact opnemen of je kunt een berichtje sturen via één van de sociale media kanalen van Steel & Barnett. In de regel krijg je binnen de werkdag een antwoord van de klantendienst terug. Heb je een klacht? Dan kan je best deze indienen via het contactformulier op de website. Vermeld zeker alle relevante informatie zoals bijvoorbeeld het bestelnummer waarover jouw klacht gaat. Steel & Barnett geeft binnen enkele werkdagen een antwoord en zoekt met je mee naar een oplossing.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij in het verleden al eens een armband van Steel & Barnett? Dan kan jij ons vast iets meer vertellen over dit bedrijf. Is de webshop van Steel & Barnett bijvoorbeeld logisch opgebouwd en handig in gebruik? Wat was jouw ervaring met het bestelproces? Hoe is de kwaliteit van jouw armband? Zou je de communicatie met de klantendienst als aangenaam en behulpzaam beoordelen? Schrijf jouw review over Steel & Barnett op deze pagina en help onze bezoekers!

Reviews over Steel & Barnett

Gerelateerde bedrijven

LightInTheBox logo
LightInTheBox
2 beoordelingen
9
ADUH logo
ADUH
2 beoordelingen
9,5
Mr & Mrs fragrance logo
Mr & Mrs fragrance
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Steel & Barnett

Het bedrijf Steel & Barnett is geverifieerd door ons. De webshop steelandbarnett.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Steel & Barnett is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Steel & Barnett maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Steel & Barnett is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van steelandbarnett.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Steel & Barnett.

Geplaatst op: 17-02-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Steel & Barnett


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

LightInTheBox logo
LightInTheBox
2 beoordelingen
9
ADUH logo
ADUH
2 beoordelingen
9,5
Mr & Mrs fragrance logo
Mr & Mrs fragrance
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Steel & Barnett een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Steel & Barnett. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Steel & Barnett actief?

Steel & Barnett is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) modeaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Steel & Barnett reviews? Dan kun je naar de website van Steel & Barnett gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie