Spliiit logo

Spliiit reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Spliiit reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4970
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Spliiit

Het bedrijf Spliiit is geverifieerd door ons. De webshop Spliiit is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Spliiit is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Spliiit maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Spliiit is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Spliiit te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Spliiit.

Geplaatst op: 09-02-2023
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Spliiit


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Barcelonachair.nl logo
Barcelonachair.nl
1 beoordeling
10
Liberty 4 Go logo
Liberty 4 Go
2 beoordelingen
10
Medipoint logo
Medipoint
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Spliiit een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Spliiit. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Spliiit actief?

Spliiit is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Spliiit reviews? Dan kun je naar de website van Spliiit gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie