Soundtrap logo

Soundtrap reviews, ervaringen en beoordelingen

Soundtrap reviews, ervaringen en beoordelingen
2632
Soundtrap logo
Website
Soundtrap

Reviews en Ervaringen Soundtrap

Een digitaal audiowerkstation via de eigen browser. Dat is wat Soundtrap te bieden heeft. Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheid om digitaal muziek te meken of een podcast op te nemen, dan is Soundtrap mogelijk iets voor jou. Hier lees je verschillende reviews die zijn geschreven door gebruikers van Soundtrap. Lees hun ervaringen met het programma en bepaal of jij Soundtrack ook gaat gebruiken voor jouw digitale opnames.

Over Soundtrap

Soundtrap is in 2012 in Zweden opgericht door Björn Melinder, Gabriel Sjöberg, Per Emanuelsson en Fredrik Posse. Ze wilde een volledige digitalen muziekstudio maken die niet te complex was om te gebruiken. In 2013 kwam de eerste versie van Soundtrap online. In 2017 is de dienst overgenomen door de streamingdienst Spotify. De slogan van het bedrijf is "Let’s revolutionize music-making - together".

Waarom kiezen voor Soundtrap

Soundtrap bestaat uit drie onderdelen. Soundtrap for Education bestaat sinds 2015. Het programma is gemaakt voor docenten en studenten die thuis of op hun werkplek creatief geluiden kunnen bewerken en integreren in hun lespakket of presentaties. Soundtrap for Storytellers bestaat sinds 2019 en dit programma is specifiek bedoeld voor het maken van een podcast en het resultaat direct via Spotify online te laten horen. Soundtrap for Music Makers is sinds 2020 een programma om muziek te maken en op te nemen. De gebruiker kan hiervoor gebruik maken van verschillende instrumenten en geluiden. Het is een freemium programma wat betekend dat de basisfuncties gratis zijn en voor extra en aanvullende functies een maandelijks abonnement kan worden afgesloten. Soundtrap is nog niet beschikbaar in het Nederlands, maar wel in het Engels, Spaans, Duits, Frans en Zweeds. Composities en opnames worden door Soundtrap in de cloud opgeslagen.

Is Soundtrap betrouwbaar?

Als onderdeel van Spotify is Soundtrap verzekerd van ondersteuning door de grootste muziekstreamingdienst ter wereld. In 2015 wint Soundtrap de AASL award voor de Best Website for Teaching & Learning. De EdTech Awards in de categorie Arts, Music, en Creative Solutions is in 2018 door Soundtrap gewonnen. De privacy policy is online terug te vinden. Het adres in Stockholm en een e-mailadres zijn hier ook te vinden.

Klantenservice en klachten

Op de website van Soundtrap is een ruime pagina ingeruimd voor klantenondersteuning. Hier vindt je onder anderen informatie over je account en betalingen en het gebruik van het programma. Enigszins verstop is een online-contactformulier te vinden. Het bedrijf kan ook via Facebook, Twitter en Instagram worden bezocht. Er is geen klachtenregeling aanwezig op de website.

Wil jij ook beoordelen?

Soundtrap is een handige manier om muziek en podcasts op te nemen en te bewerken voor vele doeleinden. Door gebruik te maken van de cloud werkt het programma eenvoudig via de browser. Heb jij muziek gemaakt met behulp van Soundtrap of een podcast opgenomen en direct online geplaatst, dan kan je hier je ervaringen over Soundtrap opschrijven. Laat andere mensen je mening lezen waardoor ze een goede beslissing kunnen nemen of ze in de toekomst ook Soundtrap willen gebruiken.

Reviews over Soundtrap
Gerelateerde bedrijven
UnitedConsumers logo
UnitedConsumers
5 beoordelingen
8,4
Wallester logo
Wallester
1 beoordeling
10
Positive Grid logo
Positive Grid
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Soundtrap

Ons team van experts heeft Soundtrap geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Soundtrap bestaat al sinds 1998 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Soundtrap is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Soundtrap is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Soundtrap. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Soundtrap.

Geplaatst op: 12-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Gemakkelijk in gebruik

Ik was deze software aan het testen voor podcasting en educatieve lezingen. Ik stel alle beschikbare geluidsfragmenten zeer op prijs. Ze waren zeer professioneel en plezierig. Die gecureerde inhoud is een absoluut pluspunt. Er was ook eenvoudig te gebruiken met splitsen en bewerken.

Geplaatst op: 25-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Esmee V.

8 / 10
4/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Soundtrap
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
UnitedConsumers logo
UnitedConsumers
5 beoordelingen
8,4
Wallester logo
Wallester
1 beoordeling
10
Positive Grid logo
Positive Grid
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Soundtrap een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Soundtrap. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Soundtrap actief?

Soundtrap is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) apps en overige software en programmas.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Soundtrap reviews? Dan kun je naar de website van Soundtrap gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie