Softwarelicense4u logo

Softwarelicense4u reviews, ervaringen en beoordelingen

Softwarelicense4u reviews, ervaringen en beoordelingen
583
Softwarelicense4u logo
Website
Softwarelicense4u

Reviews en Ervaringen Softwarelicense4u

Heb je onlangs een nieuwe computer of laptop in huis gehaald, maar beschik je nog niet over de juiste programma’s? Of ga je juist uitbreiden met het bedrijf en wil je hier optimaal op voorbereid zijn zodra er nieuwe computerles met meerdere beeldschermen in het kantoor komen te staan? In beide gevallen ben je bij Softwarelicense4u aan het juiste adres? Je hebt in deze webshop de keuze uit diverse programma’s waarvan de licenties altijd 100% veilig zijn. Om een beter beeld te krijgen van dit bedrijf, hebben we de nodige informatie, samen met reviews van andere klanten, voor je verzameld.

Over Softwarelicense4u

De naam verklapt het eigenlijk al, bij Softwarelicense4u heb je de keuze uit diverse belangrijke licenties voor programma’s waar je (dagelijks) mee te maken hebt. Denk hierbij aan software zoals Office 2019 of Office 2016. De licenties zijn altijd ruim op voorraad en na het plaatsen van een bestelling ontvang je de benodigde licentie al binnen vijf minuten in je mailbox. Hierdoor kun je direct aan de slag gaan met het installeren van het programma. Wel zo handig, toch?

Waarom kiezen voor Softwarelicense4u

Er zijn tal van redenen waarom steeds meer consumenten de licenties bestellen via Softwarelicense4u. Zo vindt er nooit een fysieke verzending plaats, maar is je bestelling binnen vijf minuten online geleverd. Daarnaast kun je 24/7 vertrouwen op deze uitmuntende service en je bent ook nog eens altijd zeker van de beste prijs. Vele bedrijven, studenten en particuliere gebruikers zijn je al voor gegaan.

Is Softwarelicense4u betrouwbaar?

Softwarelicense4u is uiterst betrouwbaar om de licenties voor je device te kunnen bestellen. Om het zoeken naar de licentie te vereenvoudigen, heeft het bedrijf ervoor gekozen om deze helder te categoriseren op de webshop. Je hebt de keuze uit diverse licenties binnen de thema’s ondersteuning, beveiliging, office en besturingssystemen. Ook lees je op de webshop verschillende interessante blogs, zodat je net even wat meer over de licenties te weten komt.

Klantenservice en klachten

Het plaatsen van een bestelling en het installeren van de door jou gekochte licentie verloopt eenvoudig en snel. Kun je hier toch wel wat hulp in gebruiken of zijn er overige vragen over het aanbod die je graag stelt? De specialisten van dit bedrijf denken altijd graag met je mee. Je neemt contact op door een e-mail te sturen of door even te bellen. In beide gevallen kun je altijd vertrouwen op een uitstekende service en op advies op maat.

Wil jij ook beoordelen?

Als je eenmaal een of meerdere legale licenties op je device hebt geïnstalleerd, is de kans erg groot dat je zeer te spreken bent over Softwarelicense4u. Wil je graag dit bedrijf beoordelen? Laat je review achter op deze pagina en geef tips over jouw favoriete licentie. Wie weet dat je andere gebruikers ook weet te overtuigen om eens een kijkje in de webshop van Softwarelicense4u te nemen.

Reviews over Softwarelicense4u
Gerelateerde bedrijven
UnitedConsumers logo
UnitedConsumers
5 beoordelingen
8,4
AWIN Benelux logo
AWIN Benelux
2 beoordelingen
9,5
Adobe logo
Adobe
4 beoordelingen
6
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Softwarelicense4u

Het bedrijf Softwarelicense4u is geverifieerd door ons. De webshop Softwarelicense4u is al sinds 2016 een betrouwbare partij om te bestellen. Softwarelicense4u is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Softwarelicense4u maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Softwarelicense4u is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Softwarelicense4u. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Softwarelicense4u.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Snel zonder problemen

Ik had eerst mijn twijfels voordat ik de licensie had aangeschaft maar nadat ik het besteld had kreeg ik meteen de code in mijn mail. De licensie key werkten zonder problemen en kon meteen gebruikt worden.

Geplaatst op: 07-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kimberley V.

8 / 10
4/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Softwarelicense4u
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
UnitedConsumers logo
UnitedConsumers
5 beoordelingen
8,4
AWIN Benelux logo
AWIN Benelux
2 beoordelingen
9,5
Adobe logo
Adobe
4 beoordelingen
6
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Softwarelicense4u een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Softwarelicense4u. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Softwarelicense4u actief?

Softwarelicense4u is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) overige software en programmas.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Softwarelicense4u reviews? Dan kun je naar de website van Softwarelicense4u gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie