Sock & Sock logo

Sock & Sock reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Sock & Sock reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4934
Sock & Sock logo
Website
socksock.com
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Sock & Sock

Wil je graag een aankoop doen bij de webshop Sock & Sock, maar wil je eerst weten of dit bedrijf daadwerkelijk betrouwbaar is? Neem dan een kijkje op deze pagina en kom alles over Sock & Sock te weten. Op deze pagina lees je daarnaast waarom je wel of niet voor Sock & Sock zou moeten kiezen en wat de huidige klanten van het bedrijf zoal te vertellen hebben. Na het doornemen van deze informatie kun je met een gerust hart beslissen om wel of geen aankoop te doen bij de webwinkel Sock & Sock.

Over Sock & Sock

Sock & Sock is dé expert op het gebied van originele sokken. Het bedrijf is opgericht in 2018 en richt zich tot het ontwerpen en produceren van unieke sokken voor elk seizoen. Het bedrijf hecht waarde aan goede kwaliteit en aan eerlijke productie. Ook hecht het bedrijf veel waarde aan goede en persoonlijke service. Zo biedt het bedrijf een goede persoonlijke klantenservice aan en worden producten altijd snel en zorgvuldig verzonden.

Waarom kiezen voor Sock & Sock

Sock & Sock is een uniek bedrijf dat bijzondere producten aanbiedt. Zo kun je diverse sokken hippe sokken bestellen op de webshop. Ook kun je sokken geheel zelf ontwerpen via de website van het bedrijf. Je kunt kiezen voor een eenmalige aankoop of een abonnement nemen op de sokken van Sock & Sock. Indien je kiest voor een abonnement op sokken ontvang je elke maand een nieuw paar sokken, en heb je dus altijd voldoende sokken. De sokken hebben allen een uniek en vrolijk design. Ook heeft het merk speciale sokken ontwerpen voor elke gelegenheid. Hiermee kom je dus altijd origineel en goed voor de dag. Naast dat het bedrijf unieke producten aanbiedt kun je ook vertrouwen op goede kwaliteit van de producten.

Is Sock & Sock betrouwbaar?

Sock & Sock is een redelijk nieuw bedrijf dat aan alle voorwaarden van een betrouwbare webwinkel voldoet. Zo heeft het bedrijf haar bedrijfsgegevens open gecommuniceerd, kun je veilig online betalen en gaat het bedrijf veilig om met jouw persoonlijke gegevens. Sock & Sock heeft daarnaast tal van tevreden klanten die erg tevreden en te spreken zijn over de producten van het bedrijf. Je kunt dus met een gerust hart een aankoop doen of een abonnement afsluiten bij dit bedrijf.

Klantenservice en klachten

Mocht je met Sock & Sock in contact willen komen kun je dit gemakkelijk doen via de klantenservice van het bedrijf. De klantenservice van Sock & Sock is erg toegankelijk. Zo wordt je altijd goed geholpen en bij mogelijke klachten wordt er altijd gezocht naar een passende oplossing. Het bedrijf is daarnaast ook actief op verschillende sociale mediakanalen. Ook kun je via deze wegen met het bedrijf in contact komen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al lid of klant bij Sock & Sock en wil je andere kopers over jouw ervaringen met het bedrijf vertellen? Laat dan een beoordeling achter en laat andere weten wat jij van de sokken en service van het bedrijf vindt. Schrijf in jouw beoordeling bijvoorbeeld of je de producten zou aanbevelen aan vrienden en familie en of je goed bent geholpen door de klantenservice, indien je daarmee contact hebt gezocht. Met jouw review help je andere met het verkrijgen van een goed beeld over deze organisatie en help je andere een weloverwogen aankoopbeslissing maken.

Reviews over Sock & Sock

Gerelateerde bedrijven

WatchWinders.nl logo
WatchWinders.nl
2 beoordelingen
9,5
UnderArmour logo
UnderArmour
3 beoordelingen
7
Bershka logo
Bershka
5 beoordelingen
7,2

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Sock & Sock

Sock & Sock is geverifieerd door ons expert team. De webshop Sock & Sock bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Sock & Sock lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Sock & Sock. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van socksock.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van socksock.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Sock & Sock.

Geplaatst op: 09-01-2023
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Sock & Sock


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

WatchWinders.nl logo
WatchWinders.nl
2 beoordelingen
9,5
UnderArmour logo
UnderArmour
3 beoordelingen
7
Bershka logo
Bershka
5 beoordelingen
7,2

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Sock & Sock een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Sock & Sock. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Sock & Sock actief?

Sock & Sock is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) modeaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Sock & Sock reviews? Dan kun je naar de website van Sock & Sock gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie