Sneakersnstuff logo

Sneakersnstuff reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Sneakersnstuff reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4629
Sneakersnstuff logo
Website
sneakersnstuff.com
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Sneakersnstuff

Heb jij ook nooit genoeg sneakers in je kast staan? Ben je helemaal fan van deze schoenen? Dan heb je vast behoefte aan een shop met veel keus op dit gebied. Vind je het ideaal dat er regelmatig aanbiedingen zijn en houd je er ook wel van als je meteen een mooie broek of een handig shirt kunt mee bestellen, dan heb je wellicht wel interesse in Sneakersnstuff. Je ziet precies die sneakers die passen bij jouw persoonlijke stijl. Zeker de nieuwe collectie spreekt je aan. Maar ja, wat is dit voor shop? Hoe betrouwbaar zijn ze? En die sneakers, zijn die echt van goede kwaliteit? Zijn dit allemaal vragen over Sneakersnstuff die jij graag beantwoord ziet, dan zit je op deze pagina precies goed. Wij verzamelden namelijk de recensies van andere klanten over dit bedrijf. Je ziet ze hier handig samengevat. Kijk of jouw prangende vragen beantwoord worden in de reviews en beslis vervolgens of jij wel of niet bij deze online winkel wilt bestellen.

Over Sneakersnstuff

Sneakersnstuff is opgericht in 1999. Hierbij stond de liefde voor cultuur en sneakers, kunst en muziek centraal. De mensen achter dit bedrijf vinden het prettig dat ze door middel van deze shop hun nieuwsgierigheid naar nieuwe dingen en hun passie voor cultuur kunnen bevredigen. Het gaat hun om bepaalde speciale en unieke items in de sneakercollectie, maar evengoed om een breder assortiment. Van sommige artikelen hebben ze daarom heel veel op voorraad, terwijl er ook sneakers zijn waarvan er maar een beperkt aantal beschikbaar zijn in de shop. In 2003 ontstond er een samenwerking met Puma. Inmiddels zijn er 7 fysieke winkels in onder meer New York en Londen aanwezig.

Waarom kiezen voor Sneakersnstuff

Wil jij op het gebied van sneakers graag het neusje van de zalm dan zit je bij deze shop wel goed. Bij hen vind je namelijk de allernieuwste sneakers. Ook de merken die lastig te vinden zijn, kun je hier wel aantreffen in de shop. Verder is er nog een breder assortiment met onder meer merken als Aries en Needles. Ook klassieke sneakers zijn bij deze shop te bestellen. Het is handig dat je niet alleen slaagt voor sneakers, maar dat je meteen je kleding mee kunt bestellen. Handig is de app die je kunt installeren op je telefoon. Op die manier kun je gemakkelijk bestellen, maar bovendien heb je als eerste toegang tot de nieuwste collecties.

Is Sneakersnstuff betrouwbaar?

Dit bedrijf is al zoveel jaren actief in de branche van sneakers en kleding, dat de betrouwbaarheid overduidelijk is aangetoond. Verder zijn er een heel aantal fysieke winkels door de hele wereld heen. Er is daarnaast een samenwerking met Puma. Al met al zie je al snel dat je hier te maken hebt met een volstrekt betrouwbare shop. Je kunt zeker ook contact opnemen met iemand van de klantenservice. Verder zijn de reviews van klanten over het algemeen heel positief. Heel af en toe zie je eens een iets minder positieve beoordeling, maar die tref je tenslotte bij elk bedrijf wel aan.

Klantenservice en klachten

Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met de klantenservice. Allereerst kun je bellen. Dat is natuurlijk de handigste manier als je meteen iemand wilt spreken. Is het niet noodzakelijk om meteen een antwoord te ontvangen, dan kun je ook het contactformulier gebruiken of een e-mail sturen. Ook is dit bedrijf heel actief op de sociale media. Dit is een makkelijke en laagdrempelige manier om even contact te leggen met iemand van Sneakersnstuff.

Wil jij ook beoordelen?

Draag jij altijd graag unieke sneakers? Komt er een nieuw model uit dan ben jij het liefst de eerste die ze draagt? Wellicht shop je dan al jarenlang bij deze shop. Het is fijn als je een recensies wilt schrijven over jouw ervaringen. Zou je dit bedrijf aanbevelen aan andere consumenten? Of heb je juist weleens een klacht ingediend? Op zich hoeft dat nog geen groot probleem te zijn, als het maar naar tevredenheid is opgelost. Laat weten hoe jij dit bedrijf beoordeelt en help zo een ander.

Reviews over Sneakersnstuff

Gerelateerde bedrijven

Toms logo
Toms
2 beoordelingen
9,5
Hockeyhuis logo
Hockeyhuis
3 beoordelingen
7,3
Mooiesneakers.nl logo
Mooiesneakers.nl
3 beoordelingen
9,3

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Sneakersnstuff

Sneakersnstuff is geverifieerd door ons expert team. De webshop Sneakersnstuff bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Sneakersnstuff lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Sneakersnstuff. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van sneakersnstuff.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van sneakersnstuff.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 16-06-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Sneakersnstuff


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Toms logo
Toms
2 beoordelingen
9,5
Hockeyhuis logo
Hockeyhuis
3 beoordelingen
7,3
Mooiesneakers.nl logo
Mooiesneakers.nl
3 beoordelingen
9,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Sneakersnstuff een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Sneakersnstuff. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Sneakersnstuff actief?

Sneakersnstuff is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels en schoenenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Sneakersnstuff reviews? Dan kun je naar de website van Sneakersnstuff gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie