Snacksmarkt logo

Snacksmarkt reviews, ervaringen en beoordelingen

Snacksmarkt reviews, ervaringen en beoordelingen
4611
Snacksmarkt logo
Website
Snacksmarkt
Categorie
Eten & drinken

Reviews en ervaringen Snacksmarkt

Een snackje of een tussendoortje hoort bij een gezellige avond voor de televisie of met vrienden. Ook als je een feestje geeft of op een bedrijfsfeest zijn het toch de snacks die heel veel bepalen. Ben jij op zoek naar lekkere versnaperingen voor jezelf of voor anderen? Dan kan je bijvoorbeeld bij Snacksmarkt terecht. Dit initiatief van Vandeca biedt een ruim aanbod aan heerlijke snacks. Maar is Snacksmarkt de beste keuze? Zijn de reviews negatief of positief? Wat vertellen de beoordelingen van Snacksmarkt je? Hier lees je de ervaringen van echte klanten van Snacksmarkt!

Over Snacksmarkt

Snacksmarkt is één van de verschillende websites die onder het beheer van moederbedrijf Vandeca vallen. Vandeca op zijn beurt werd dan weer opgericht in het midden van 2022 en is een dochteronderneming van VDC-Kamerz gevestigd te Menen. Het bedrijf beschikt over meer dan twintig jaar ervaring binnen de sector en mikt op een ruim aanbod aan goede voorwaarden. Dat is dan ook exact wat je bij Snacksmarkt mag verwachten. Een ruim aanbod aan snacks aan een goede prijs en met een uitmuntende service. Bij het bedrijf kan je zowel terecht als ondernemer als particulier. Er is een apart bedrijfsaanbod en voor vragen of bij problemen kan je altijd even contact opnemen met de klantendienst. Ook dragen ze bij Snacksmarkt duurzaamheid en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel. Bij Snacksmarkt ben je zeker van kwaliteit want er wordt uitsluitend met topmerken samengewerkt.

Waarom kiezen voor Snacksmarkt?

Bij Snacksmarkt vind je in de eerste plaats een ruim aanbod aan heerlijke snacks van topmerken. Met merken als Croky, Pringels, BE-Kind en Mixxboxx in het assortiment vind je altijd wel iets naar jouw zin. Je vindt er gezonde snacks maar ook categorieën als chips, versnaperingen en combinatieboxen. Op tijd en stond zijn er ook speciale promoties en aanbiedingen bij Snacksmarkt. Wil je er nooit eentje missen? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van Snacksmarkt om op de hoogte te blijven. Heb je gevonden wat je zocht? Dan hoef je je over de levering alvast geen zorgen te maken. Bestellingen bij Snacksmarkt worden in de regen de dag nadien reeds bezorgd. Bovendien geniet je van gratis levering vanaf een bestelling van vijftig euro of meer. Logischerwijze kan je ook bij Snacksmarkt een beroep doen op het retourrecht binnen de veertien dagen. Trek gekregen in iets anders? Je vindt er links naar zusterwebsites met specialisaties in snoep, chocolade, koek, ontbijt en nog veel meer!

Is Snacksmarkt betrouwbaar?

Snacksmarkt is een webshop die nog niet zo lang geleden opgericht werd. Desondanks is er geen reden om geen vertrouwen in de onderneming te hebben. Het team achter Snacksmarkt heeft immers al meer dan twintig jaar ervaring in het wereldje. Bovendien is het ook zo dat Snacksmarkt als onderdeel van Vandeca ook is aangesloten bij het gekende keurmerk BeCommerce. Dat betekent dat het bedrijf gecertificeerd is voor digitale handel en zich houdt aan de gedragscode van BeCommerce. Daarnaast vind je op de website ook reviews terug over Snacksmarkt en vind je heel wat belangrijke bedrijfsinformatie op de webpagina. Je leest er onder andere het BTW-nummer en het adres van de hoofdzetel. Ten slotte is het zo dat je Snacksmarkt op sociale media terug kunt vinden en dat je beveiligd online kunt betalen bij Snacksmarkt. Dat kan via onder andere bancontact, kredietkaart en PayPal!

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag voor Snacksmarkt? Dan kan je op de website een sectie met veelgestelde vragen terugvinden. Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Dan is het nog altijd mogelijk om even contact op te nemen met de klantendienst van Snacksmarkt. Dat kan op verschillende manieren. Zo kan je een mail sturen of je kunt tijdens de kantooruren ook telefonisch contact opnemen. Alternatief kan je via Facebook of LinkedIn een berichtje sturen of een brief opsturen. De klantendienst van Snacksmarkt reageert binnen de werkdag op vragen. Bij klachten kan een inhoudelijke reactie tot maximaal twee weken op zich laten wachten.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een klant van Snacksmarkt? Of kocht je er in het verleden al eens iets en heb je daar nu spijt van? Hoe dan ook zijn wij op zoek naar jouw verhaal, jouw beoordeling en jouw review over jouw ervaringen met Snacksmarkt. Zou je bijvoorbeeld opnieuw in zee gaan met Snacksmarkt? Wat vind je van de kwaliteit van de service? Van de levering? Van de producten? Is de website overzichtelijk? Hoe schat jij Snacksmarkt in?

Reviews over Snacksmarkt
Gerelateerde bedrijven
MarleySpoon logo
MarleySpoon
6 beoordelingen
4,7
Veel liefs voor jou logo
Veel liefs voor jou
3 beoordelingen
7,7
Fuelyourbody.nl logo
Fuelyourbody.nl
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Snacksmarkt

Snacksmarkt is geverifieerd door ons expert team. De webshop Snacksmarkt bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Snacksmarkt lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Snacksmarkt. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Snacksmarkt is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Snacksmarkt te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 09-06-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Snacksmarkt
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
MarleySpoon logo
MarleySpoon
6 beoordelingen
4,7
Veel liefs voor jou logo
Veel liefs voor jou
3 beoordelingen
7,7
Fuelyourbody.nl logo
Fuelyourbody.nl
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Snacksmarkt een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Snacksmarkt. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Snacksmarkt actief?

Snacksmarkt is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) eten bestellen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Snacksmarkt reviews? Dan kun je naar de website van Snacksmarkt gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie