Slangen Reizen logo

Slangen Reizen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Slangen Reizen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1908
Slangen Reizen logo
Website
slangenreizen.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Slangen Reizen

Heb je nood aan een weekendje weg of een heerlijke reis maar zit je krap bij kas? Dan heeft Slangen Reizen de oplossing voor jou. Deze aanbieder stuurt jou weg tegen een zeer voordelige prijs. Maar voor je op de bus stapt, wil je uiteraard weten met wie je te maken hebt. Dat is een redelijke vraag om je te stellen. Daarbij willen wij je graag helpen! Op deze pagina vind je de reviews van Slangen Reizen op een rijtje. Lees hieronder wat de ervaringen van andere reizigers zijn en maak een weloverwogen keuze om een reis bij Slangen Reizen te boeken.

Over Slangen Reizen

Slangen Reizen is een dynamische touroperator waar je zeer voordelige reizen kunt vinden. In de loop der jaren is de touroperator uitgegroeid tot een aanbieder met een totaalconcept. Constante innovatie en een bredere kennis van de reismarkt zorgen ervoor de reizen continu evolueren. De reizen worden opgebouwd rond de klant en zijn wensen.

Waarom kiezen voor Slangen Reizen?

Slangen Reizen richt zich vooral op dagtochten, excursiereizen en stedentrips. Op de website boek je een reis in verschillende thema's, zoals een dagtrip naar een kerstmarkt, een waanzinnige zomerdeal of een dagtocht naar Disneyland Paris. De reizen worden aangeboden in samenwerking met meerdere touringcarbedrijven met keurmerk. Zo ben je altijd verzekerd van een aangename reis.

Is Slangen Reizen betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van Slangen Reizen is onmiskenbaar. Het bedrijf is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen. Om toegelaten te worden tot dit verbond moet je je als bedrijf aan strenge regels houden wat betreft de kwaliteit van reizen. De reizen van Slangen Reizen worden dan ook aangeboden onder de Reisvoorwaarden van de ANVR. Daarnaast is Slangen Reizen ook lid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Dit garantiefonds garandeert je als consument dat je je vooruitbetaalde reisgeld terugkrijgt als Slangen Reizen de afgesproken tegenprestatie niet kan nakomen ten gevolge van financieel onvermogen. Als laatste is Slangen Reizen bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen aangesloten. Zo krijg je je geld terug als je reis niet kan doorgaan ten gevolge van een abnormale gebeurtenis ten gevolge van een natuurramp. Slangen Reizen is de laatste jaren regelmatig in de prijzen gevallen. Zo zijn ze de trotse eigenaar van drie Reisgraag Awards, een ReisOrakel jaarprijs en een Zoover Award.

Klantenservice en klachten

Als je vragen of een klacht hebt, kun je zowel telefonisch als via de e-mail contact opnemen met de klantenservice in Nederland. Ook is er een noodtelefoonnummer voorzien dat je kunt bellen als je tijdens je reis in de problemen komt.

Wil jij Slangen Reizen ook beoordelen?

Ben je laaiend enthousiast over je laatste reis naar Disneyland Paris en wil je graag een stukje van die magie met de wereld delen? Of heb je een slechte trip naar de kerstmarkt in Dusseldorf achter de rug en moet je daarover je hart luchten? Dan zit je op de juiste plek, want wij willen graag jouw beoordeling over Slangen Reizen lezen. Schrijf hieronder jouw review neer en help andere reizigers om de juiste keuze te maken.

Reviews over Slangen Reizen

Gerelateerde bedrijven

Flowtrack logo
Flowtrack
2 beoordelingen
10
Activity International logo
Activity International
2 beoordelingen
10
Comfortvilla logo
Comfortvilla
3 beoordelingen
7,7

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Slangen Reizen

Het bedrijf Slangen Reizen is geverifieerd door ons. De webshop slangenreizen.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Slangen Reizen is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Slangen Reizen maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Slangen Reizen is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van slangenreizen.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goed verzorgd

Afgelopen dagen met Wiel en Hendrik naar het mooie Berlijn geweest.Goed hotel,uitgebreid lekker ontbijt.
Rondtour met gids leerzaam,op alle mooie plekken even een stop .Chauffeur was niets te veel ,maakte speciale stop als men daar om vroeg.Hele mooie reis gehad .Aanrader

Geplaatst op: 31-12-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top busreis naar londen

Top busreis voor een dag met een hele aardige buschauffeur. Ze hebben zich goed aan de afspraken gehouden. Ook waarschuwde ze om op de boot dataroaming uit te zetten van mobiel. Dik tevreden

Geplaatst op: 07-05-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Luuk V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Slangen Reizen


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Flowtrack logo
Flowtrack
2 beoordelingen
10
Activity International logo
Activity International
2 beoordelingen
10
Comfortvilla logo
Comfortvilla
3 beoordelingen
7,7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Slangen Reizen een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Slangen Reizen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Slangen Reizen actief?

Slangen Reizen is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) activiteiten reizen , excursiereizen , groepsreizen en stedentrips.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Slangen Reizen reviews? Dan kun je naar de website van Slangen Reizen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie