Skin Therapy Clinics logo

Skin Therapy Clinics reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Skin Therapy Clinics reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4757
Skin Therapy Clinics logo
Website
skintherapyclinics.nl
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Skin Therapy Clinics

Of je nu echt last hebt van serieuze huidproblemen of dat je een aantal dingetjes gewoon esthetisch gezien graag anders zou zien, huidklinieken zijn ideaal. Het is tenslotte niet om het even hoe je eruit ziet. Dit doet veel met je zelfvertrouwen. En sommige huidproblemen zijn ook hinderlijk. Ze geven je pijn of nare jeuk. Als jij een goede huidkliniek zoekt, kom je wellicht in aanraking met Skin Therapy Clinics. De naam belooft veel en de website ziet er ook prima uit, maar hoe is de realiteit? Die lees je in recensies van andere klanten. Als andere mensen op bezoek zijn geweest bij Skin Therapy Clinics, hebben ze natuurlijk een idee over dit bedrijf. Als zij in hun review hun persoonlijke ervaring vertellen, krijg jij een beter beeld van deze kliniek. Het mooie voor jou is dat wij deze beoordelingen al hebben verzameld. Je leest ze hieronder. Lees snel de ervaring van andere consumenten en beslis vervolgens of jij wel of geen afspraak maakt bij deze huidkliniek.

Over Skin Therapy Clinics

Deze onderneming is gevestigd in Alkmaar. Ze zijn een onderdeel van Hairless Laser Clinics. De therapeuten die hier werken hebben veel kennis van de huid. Er worden regelmatig cursussen en lezingen gevolgd, zodat de medewerkers continue op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen in deze branche. Er wordt alles aan gedaan om elke dag de dienstverlening te verbeteren. Stilstand is tenslotte achteruitgang. Er wordt alleen gewerkt met de beste merken en met professionele middelen, omdat alleen het beste genoeg is voor de huid van mannen en vrouwen.

ontwikkelingen binnen de branche. Iedere dag zijn we bezig met het perfectioneren en verbeteren van de dienstverlening. We werken uitsluitend met de beste merken en professionele middelen om zowel vrouw als man te voorzien van een stralende en gezonde huid.

Waarom kiezen voor Skin Therapy Clinics

Bij Skin Therapy Clinics kun je terecht voor diverse behandelingen. Op de website zoek je heel gemakkelijk naar die behandeling die jou het beste past. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen behandelingen voor mannen en voor vrouwen. Het is uiteraard een feit dat de huid van mannen en vrouwen vaak heel verschillend zijn. Mannen kiezen daarom meestal voor een andere behandeling dan vrouwen. Al kan er soms ook gekampt worden met hetzelfde issue. De behandelingen waar je onder meer uit kunt kiezen zijn: haarstimulatie, donkere kringen of vochtplekken onder je ogen, peeling of een behandeling tegen rimpels. Je leest bij de betreffende behandeling direct wat de kosten zijn. Via de website maak je gemakkelijk een afspraak.

Is Skin Therapy Clinics betrouwbaar?

Zeker als je je huid laat behandelen, wil je uiteraard zeker weten dat het in orde is met de betrouwbaarheid. De kliniek is in het bezit van onder andere KP, Anbos en ook zijn ze aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Verder wordt er alleen gewerkt met professionals, d kennis wordt continue bijgespijkerd en tijdens de behandelingen wordt gekozen voor de beste merken. Zo zie je dat het zeker betrouwbaar is om een afspraak te maken bij dit bedrijf. Uit de recensies van andere klanten zie je duidelijk dat dit bevestigd wordt. Ook lees je in de reviews dat de diverse behandelingen al snel hun vruchten afwerpen.

Klantenservice en klachten

Als je een afspraak maakt, vindt er altijd eerst een vrijblijvende intake plaats. Zo kan een deskundige medewerker beoordelen of de gewenste behandeling geschikt is voor jouw huid. De klantenservice is gemakkelijk en snel te bereiken. Je kunt een van de medewerkers telefonisch spreken, maar het is ook mogelijk om een mailtje te versturen. Houd je wel van aanbiedingen, schrijf je dan zeker even in voor de nieuwsbrief.

Wil jij ook beoordelen?

Als jij een laserbehandeling nodig hebt, dan maak je linea recta een afspraak bij deze kliniek? Dan heb je vast en zeker goede ervaringen. Vertel daarover in een review. Laat jij jezelf regelmatig behandelen omdat je niet blij wordt van je rimpels? Vertel andere consumenten dan hoe jij de medewerkers van deze kliniek beoordeelt. Of je nu positief bent of negatief, met jouw ervaring help je een ander.

Reviews over Skin Therapy Clinics

Gerelateerde bedrijven

Mediumastro logo
Mediumastro
4 beoordelingen
5,8
Beter Horen logo
Beter Horen
6 beoordelingen
6,8
Hairless Laser Clinics logo
Hairless Laser Clinics
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Skin Therapy Clinics

Ons team van experts heeft Skin Therapy Clinics geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Skin Therapy Clinics bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Skin Therapy Clinics is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Skin Therapy Clinics is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van skintherapyclinics.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Skin Therapy Clinics.

Geplaatst op: 17-09-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Skin Therapy Clinics


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Mediumastro logo
Mediumastro
4 beoordelingen
5,8
Beter Horen logo
Beter Horen
6 beoordelingen
6,8
Hairless Laser Clinics logo
Hairless Laser Clinics
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Skin Therapy Clinics een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Skin Therapy Clinics. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Skin Therapy Clinics actief?

Skin Therapy Clinics is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Skin Therapy Clinics reviews? Dan kun je naar de website van Skin Therapy Clinics gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie