Shoeby logo

Shoeby reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Shoeby reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2486
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Shoeby

Shoeby is geverifieerd door ons expert team. De webshop Shoeby bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Shoeby lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Shoeby. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Shoeby is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Shoeby te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Shoeby.

Geplaatst op: 12-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Snelle levering

De eerste keer dat ik bestelde en ik vond het geweldig hoe gemakkelijk het was om online te winkelen en dat ze de maten op voorraad hadden die ik nodig had. Supersnelle verzending ook!

Geplaatst op: 24-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nikki V.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Shoeby


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Van Arendonk logo
Van Arendonk
4 beoordelingen
6,3
CastelijnMode logo
CastelijnMode
2 beoordelingen
9
Snipes logo
Snipes
5 beoordelingen
5,6

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Shoeby een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Shoeby. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Shoeby actief?

Shoeby is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels , modeaccessoires , schoenenwinkels , tassen en lingerie & ondergoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Shoeby reviews? Dan kun je naar de website van Shoeby gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie