Shampoo Bars logo

Shampoo Bars reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Shampoo Bars reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3054
Shampoo Bars logo
Website
shampoobars.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Shampoo Bars

Natuurlijk heb je shampoo nodig. Misschien heb je zelfs wel je favoriete merk. Het geurtje spreekt je aan en je haar gedijt er gewoon goed bij. En als ons haar maar goed zit, voelen we ons meteen een stuk beter. Soms bekruipt jou misschien echter ook wel zo’n gevoel van: heb ik nu alweer een nieuwe flacon met shampoo nodig, al dat plastic. We weten dat dit schadelijk is voor het milieu. Maar ja, sommige producten heb je gewoon nodig. Een ideale oplossing is wellicht een shampoo bar. Dit is wat jij zoekt en je kwam op de website van Shampoo Bars? Wellicht wil je hier een bestelling plaatsen? Voordat je betaalt en daadwerkelijk overgaat tot bestellen zoek je nog even naar reviews. Die vind je hier. Wij verzamelden beoordelingen van andere klanten over Shampoo Bars. Bekijk ze op deze pagina en beslis daarna of jij wel of niet bij deze winkel wilt kopen.

Over Shampoo Bars

Shampoo Bars is opgericht door een groepje mensen die een stap willen zetten naar een schonere wereld. Het is belangrijk om bij jezelf te beginnen en daarom richtten zij deze webshop op. Het doel is om het gebruik van plastic, in dit geval van shampooflessen te verminderen. Hun visie is het reduceren van plastic mogelijk maken voor iedereen. Ze willen het gebruik van plastic graag volledig vervangen door duurzame alternatieven zoals een shampoo bar. Shampoo Bars is partner van het Wereld Natuur Fonds. De shampoo bars zijn ook op die website verkrijgbaar. Je steunt dan meteen het WWF. De productie van de bars gebeurt duurzaam en zoveel mogelijk zonder plastic. Alle ingrediënten worden duurzaam gewonnen en aangeschaft. Elke bar wordt met de hand gemaakt. De verpakking is volledig biologisch afbreekbaar en voor 100% vrij van plastic. De doosjes waarin de bars verpakt worden, kun je recyclen. Ook de bezorging is duurzaam. De producten worden namelijk bezorgd met fietskoeriers.

Waarom kiezen voor Shampoo Bars

Shampoo Bars heeft voor ieder haartype een geschikte shampoo. Het grote voordeel van een shampoo bar is dat deze 3 plastic flessen vervangt. Je kunt er gemiddeld 80 wasbeurten mee doen. Ze zijn milieuvriendelijker en in de meeste gevallen ook goedkoper. Zeker als je een rekensommetje maakt voor de langere termijn. Bestellen via deze webshop spreekt helemaal voor zich. Je ziet ook dat je hier niet alleen voor shampoo, maar ook voor andere verzorgingsproducten aan het goede adres bent. Alles natuurlijk met een goed oog voor het milieu. Het handige aan de shampoos is dat je kunt aangeven wat voor haartype jij hebt. Bijvoorbeeld droog, pluizend of krullend. Je had tenslotte misschien je favoriete shampoo en dan is het toch even omschakelen. Op deze manier vind je sneller de juiste shampoo die ook weer goed aansluit bij de wensen van jouw haar. Ook kun je filteren op eigenschappen van het product zoals onder meer zacht of parfumvrij. Naast shampoo kun je in deze online winkel onder meer bodylotion, deodorant, face bars en cadeautjes bestellen. Ook zijn er accessoires zoals scheermesjes, bakjes, zakjes en alles wat je nodig hebt als je op een meer duurzame manier wilt leven. Een proefpakket kan handig zijn als je wilt kijken of deze producten wel of niet bij jou passen. Ga je voor koopjes, dan kijk je natuurlijk even bij de sale. Wil je vaker bestellen bij Shampoo Bars, dan is het handig om mee te doen met het spaarprogramma. Bestel je voor 50 euro of meer, dan bezorgd de fietskoerier helemaal gratis. In de meeste gevallen heb je de bestelling de volgende werkdag in huis.

Is Shampoo Bars betrouwbaar?

Over de betrouwbaarheid van Shampoo Bars hoef je jezelf geen vragen te stellen. Het team dat achter dit bedrijf staat stelt zich met foto, naam en passies voor. Ook zijn er diverse manieren waarop je contact op kunt nemen met een medewerker. Ook recensies van andere klanten geven aan dat je met een gerust hart bij deze shop je shampoo en andere producten kunt bestellen.

Klantenservice en klachten

Tegenwoordig is het vaak mogelijk om even te appen met de klantenservice. Dit is snel en gemakkelijk. Ook bij deze online winkel behoort WhatsApp tot de mogelijke opties. Daarnaast is het mogelijk om te bellen of te mailen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Shampoo Bars? Kocht je hier een keer een of meerdere producten? Laat een review achter en help zo andere mensen die meer willen weten over dit bedrijf.

Reviews over Shampoo Bars
Gerelateerde bedrijven
Superfoodstore logo
Superfoodstore
2 beoordelingen
9
Oordopjes-kopen.nl logo
Oordopjes-kopen.nl
2 beoordelingen
7,3
Manandshaving logo
Manandshaving
1 beoordeling
6
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over Shampoo Bars
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Superfoodstore logo
Superfoodstore
2 beoordelingen
9
Oordopjes-kopen.nl logo
Oordopjes-kopen.nl
2 beoordelingen
7,3
Manandshaving logo
Manandshaving
1 beoordeling
6
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Shampoo Bars een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Shampoo Bars. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Shampoo Bars actief?

Shampoo Bars is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Shampoo Bars reviews? Dan kun je naar de website van Shampoo Bars gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie