SeniorenGeluk.nl logo

SeniorenGeluk.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
SeniorenGeluk.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
SeniorenGeluk.nl logo
Website
Seniorengeluk.nl
Categorie
Dating
Bezoek de website
Seniorengeluk.nl is een datingsite voor mensen van 50 jaar en ouder die opzoek zijn naar een leuke partner, date of gewoon een maatje om leuke dingen mee te doen. Wilt u weten of deze site een aanrader is? Lees dan de Seniorengeluk.nl ervaringen en reviews en zie of deze datingsite ook iets voor u is.

Over SeniorenGeluk.nl

SeniorenGeluk.nl is een datingsite speciaal voor senioren. U ontmoet op deze datingsite allemaal leuke mensen de opzoek zijn naar liefde, geluk of gewoon een maatje. Het aantal vrijgezellen senioren neemt toe en dus zijn er heel veel leuke mensen die misschien net als u liefde en aandacht willen vinden. Het daten via internet is tegenwoordig heel normaal, niet moeilijk en heel erg leuk!

Veilig daten online

Daten is iets wat spannend en u wilt vooral in een veilige omgeving uw diepste gevoelens kunnen delen. Bij SeniorenGeluk.nl kunt u in een vertrouwde omgeving in contact komen met andere 50 plussers. Het versturen van berichten is anoniem zolang u wilt en pas als u er aan toe bent dan kunt u persoonlijke informatie uitwisselen. Bepaal zelf wat u wilt delen met anderen en maak een afspraakje wanneer u er aan toe bent. U heeft dus zelf de controle.

Gratis inschrijven

Wilt u weten of deze datingsite ook iets voor u is? Probeer deze site dan direct uit. Maak gratis een profiel aan en kijk wat deze datingsite u te bieden heeft.

SeniorenGeluk.nl ervaringen en klachten

Heeft u zelf al eens gebruik gemaakt van de datingsite SeniorenGeluk.nl? Schrijf dan een review en deel je SeniorenGeluk.nl ervaringen. Dus als u de site wilt aanbevelen dan raden we u aan om een beoordeling te plaatsen. Ook wanneer u niet tevreden bent over deze datingsite vragen wij om uw hulp. Bij een slechte ervaring willen we weten wat uw SeniorenGeluk.nl klachten zijn. Zo kunt u anderen weer behoeden, en adviseren geen gebruik te maken van deze datingsite.

Gerelateerde bedrijven

Alleenstaande Vaders logo
Alleenstaande Vaders
2 beoordelingen
9
Alleenstaande Moeders logo
Alleenstaande Moeders
2 beoordelingen
9
MaatjeMeer-Match logo
MaatjeMeer-Match
2 beoordelingen
9
9,3
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met SeniorenGeluk.nl

Ons team van experts heeft SeniorenGeluk.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van SeniorenGeluk.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. SeniorenGeluk.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

SeniorenGeluk.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Seniorengeluk.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super gelukkig

Ik ben super gelukkig zo. Ouderen worden vaak nog vergeten in deze maatschappij die alleen nog maar om de jongeren lijkt te draaien. Gelukkig zijn er initiatieven zoals deze. Ik ben dus weer aan het daten geslagen! En had het nooit durven dromen, maar ik heb inmiddels zelfs een vrouw gevonden die super leuk lijkt. En zo voel ik me weer een stuk jonger en meer thuis in deze wereld.

Geplaatst op: 11-05-2021
Geschreven door: Rick B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ik ben super gelukkig!

Ik ben super gelukkig zo. Ouderen worden vaak nog vergeten in deze maatschappij die alleen nog maar om de jongeren lijkt te draaien. Gelukkig zijn er initiatieven zoals deze. Ik ben dus weer aan het daten geslagen! En had het nooit durven dromen, maar ik heb inmiddels zelfs een man gevonden die super leuk lijkt. En zo voel ik me weer een stuk jonger en meer thuis in deze wereld.

Geplaatst op: 24-03-2021
Geschreven door: Rick B.

8 / 10
5/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over SeniorenGeluk.nl


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Alleenstaande Vaders logo
Alleenstaande Vaders
2 beoordelingen
9
Alleenstaande Moeders logo
Alleenstaande Moeders
2 beoordelingen
9
MaatjeMeer-Match logo
MaatjeMeer-Match
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is SeniorenGeluk.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over SeniorenGeluk.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,3 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is SeniorenGeluk.nl actief?

SeniorenGeluk.nl is vooral actief in de categorie dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de SeniorenGeluk.nl reviews? Dan kun je naar de website van SeniorenGeluk.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.