SecondLuxury logo

SecondLuxury reviews, ervaringen en beoordelingen

SecondLuxury reviews, ervaringen en beoordelingen
597
SecondLuxury logo
Website
SecondLuxury
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen SecondLuxury

Zoek je een exclusief designerstuk maar wil je er niet de volle prijs voor betalen? Bij SecondLuxury vind je tweedehands designerstukken, zodat je voor een mooie prijs toch een exclusief item in huis kunt halen. Sta je op het punt om te bestellen maar ben je niet zeker of je de webshop kunt vertrouwen? Dan ben je naar de juiste plek gekomen. Hier hebben we de reviews van SecondLuxury op een rijtje gezet. Lees snel door naar de ervaringen van andere klanten en maak de weldoordachte keuze om bij SecondLuxury te kopen.

Over SecondLuxury

Het is de missie van SecondLuxury om aanbieders van nieuwe en tweedehands luxueuze designitems samen te brengen met kopers van deze items. De website zorgt ervoor dat het koop- en verkoopproces eenvoudig wordt voor beide partijen. Daarnaast biedt deze service bescherming van de privacy van zowel de koper als de verkoper.

Waarom kiezen voor SecondLuxury?

SecondLuxury treedt op als tussenpersoon bij de verkoop van tweedehands designstukken. Je items worden vertoont op de website en het is ook mogelijk om je item in de showroom van SecondLuxury tentoon te stellen.

Als je je designitems bij SecondLuxury verkoopt, hoef je nergens meer van wakker te liggen. SecondLuxury ontzorgt je door het hele proces op zich te nemen, van het plaatsen van de foto's, tot de financiële afwikkeling. De aanbieding van je items is gratis. SecondLuxury zal je product aan een hogere prijs dan afgesproken aanbieden op de website, zo voorzien zij een fee voor de verkoop van je item.

Ook als koper heb je er voordeel bij om voor SecondLuxury te kiezen bij de aankoop van een tweedehands designitem. SecondLuxury controleert voor de plaatsing de items op echtheid, waarde en kwaliteit. De webshop heeft absoluut geen tolerantie voor namaakitems en ook bij twijfel zal een item niet in het assortiment worden opgenomen.

Ook bedrijven kunnen bij SecondLuxury terecht. Als bedrijf heb je de mogelijkheid om je showroommodellen of overstock te verkopen via het platform van SecondLuxury.

Is SecondLuxury betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van SecondLuxury valt niet te betwisten. Als je onderzoek doet naar het bedrijf merk je al snel dat SecondLuxury vele positieve reviews ontvangt. Ook op sociale media hebben ze een groot bereik en worden ze geprezen voor de mooie producten en de snelle levering.

Klantenservice en klachten

Een groot deel van de antwoorden op je vragen vind je op de pagina met de Frequently Asked Questions. Blijft je vraag na het lezen van deze pagina nog onbeantwoord, dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Dit doe je tijdens de kantooruren via telefoon of de e-mail. Na de kantooruren word je verder geholpen via de live chat of kun je contact opnemen via de verschillende sociale mediakanalen.

Klachten meld je best via de e-mail. Vermeld in je mail duidelijk wat het probleem is en stuur enkele foto's mee om je klacht te ondersteunen. Vergeet zeker niet je contactgegevens te vermelden zodat SecondLuxury gemakkelijk contact met je kan opnemen. Binnen de 48 uur ontvang je een antwoord op je klacht.

Wil jij ook SecondLuxury beoordelen?

Ben jij de trotse eigenaar Louis Vuitton Speedy die je via SecondLuxury hebt gekocht en wil je je geluk van de daken schreeuwen? Of liep de levering van je Zanotta Spa Onda zo verkeerd dat de beelden je nog achtervolgen tijdens je dromen? Laat het ons weten! Wij willen graag weten welke ervaringen, zowel positief als negatief, jij hebt met SecondLuxury. Door jouw review hieronder neer te schrijven, help je andere potentiële kopers om de juiste keuze te maken om bij SecondLuxury te kopen.

Reviews over SecondLuxury
Gerelateerde bedrijven
Hangmatwereld.nl logo
Hangmatwereld.nl
2 beoordelingen
9,5
Warentuin logo
Warentuin
8 beoordelingen
8
MarlieenFelice logo
MarlieenFelice
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
5,2
25% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Diep teleurgesteld

Leuke spullen gezien, daarna zeggen dat de eigenaren niets meer laten horen…….

Geplaatst op: 30-08-2023
Laatst bewerkt op: 31-08-2023
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service

Eerst laten ze je alle advertenties van andere spullen van internet halen om dan vervolgens te zeggen dat ze niets voor je kunnen doen. Dat is geen manier van zaken doen.

Gelukkig heb ik mijn spullen via The Next Closet, Rebelle en Vestiaire Collective op een goede en normale manier verkocht. Deze sites zijn echt een stuk beter en betrouwbaarder.

Geplaatst op: 21-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tine

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Houd ze goed in de gaten!!!

Ik heb een tafel aan ze verkocht. Zij maakten dit geld pas maanden erna over toen ik er zelf achteraan ging. Beetje smerig secondluxury! Je kunt ook gewoon het geld overmaken als je een product verkoopt.

Geplaatst op: 26-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Joris

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Super mooie spullen

Ik heb hier meerdere spullen gekocht om mijn nieuwe huis mee in te richten en dat is zeker gelukt. De producten zijn van goede kwaliteit en zien er prachtig uit in een mooie stijl.

Geplaatst op: 30-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ilse D.

7 / 10
3/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over SecondLuxury
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Hangmatwereld.nl logo
Hangmatwereld.nl
2 beoordelingen
9,5
Warentuin logo
Warentuin
8 beoordelingen
8
MarlieenFelice logo
MarlieenFelice
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is SecondLuxury een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over SecondLuxury. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,2 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is SecondLuxury actief?

SecondLuxury is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) luxury , meubels , tuin , kunst en modeaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de SecondLuxury reviews? Dan kun je naar de website van SecondLuxury gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie