Schrijfwinkel.com logo

Schrijfwinkel.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Schrijfwinkel.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1902
Schrijfwinkel.com logo
Website
schrijfwinkel.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Schrijfwinkel.com

Ben je op zoek naar een mooi dagboek voor je dochter of een fotoalbum voor je vader? Bij Schrijfwinkel.com vind je prachtige en unieke schrijfwaren. Sta je op het punt om een bestelling te doen en wil je graag meer weten over de beoordelingen van Schrijfwinkel.com? Dan zit je hier goed! Wij hebben de reviews van Schrijfwinkel.com op deze pagina verzameld. Lees snel verder wat de ervaringen van andere kopers zijn en neem een weloverwogen beslissing om bij Schrijfwinkel.com te kopen.

Over Schrijfwinkel.com

Schrijfwinkel.com werd in 2012 opgericht door Melanie. Haar passie voor mooie schrijfwaren die met de hand en met aandacht gemaakt zijn, bracht haar enkele maanden voor de start van de website naar de achterstraatjes van Avignon, waar ze van atelier naar atelier zwierf. In een donker atelier met gedempt kerkerlicht en hoge gewelven ontdekte ze op een bijzettafeltje een uniek en prachtig schrijfboek. Ze vroeg de artiest of het te koop stond en mocht het van hem meenemen. Maanden later besefte ze dat ze iedereen de kans wil geven om een wereld buiten de schrijfboeken van Bruna te ontdekken en startte ze de webshop Schrijfwinkel.com op. Ondertussen bestaat het bedrijfje uit twee personen: Melanie en Froukje. Het bedrijf gaat prat op een open bedrijfscultuur, waarbij ze je eerlijk vertellen wat ze al dan niet kunnen waarmaken.

Waarom kiezen voor Schrijfwinkel.com?

Bij Schrijfwinkel.com vind je een ruim aanbod aan ambachtelijk gemaakte schrijfproducten, zoals dagboeken, notitieboeken, gastenboeken en fotoalbums. Voor deze producten werkt Schrijfwinkel.com samen met familiebedrijven die de ambacht van het het boekbinden al minstens één generatie hebben overgedragen. Sommige van deze boekbinders zijn kunstenaars pur sang en dat merk je ook aan de producten. Het gebruikte leer komt van Europese runderen die voor de slacht bestemd waren. De overgebleven huid wordt opgekocht door leerlooierijen waarmee de boekbinders samenwerken. Het leer wordt voornamelijk op traditionele en natuurlijke wijze gekleurd, en dit alles conform de Europese wetgeving. Dit verklaart ook de prijs van de schrijfwaren die je bij Schrijfwinkel.com vindt. Bij Schrijfwinkel.com wordt er zorgvuldig omgesprongen met het milieu. Het gebruikte beschermings- en opvulmateriaal is afkomstig van de levering die Schrijfwinkel.com zelf ontvangt. Zodoende helpt het bedrijf geen extra plastic in de wereld. In de toekomst wil het bedrijf enkel nog met biologisch afbreekbare opvul- en beschermingsmaterialen werken.

Is Schrijfwinkel.com betrouwbaar?

Voor je een bestelling plaatst bij Schrijfwinkel.com wil je natuurlijk graag weten of de webshop betrouwbaar is. Wij hebben de webshop op een aantal punten geverifieerd. Het bedrijf is sinds zijn oprichting al ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. De inschrijving kun je makkelijk verifiëren op de website zelf. Het postadres bevindt zich in Nederland, namelijk in Deventer. De website is beveiligd met een SSL certificaat en er zijn een groot aantal betaalmethodes beschikbaar. Daarnaast hebben we de beoordelingen van Schrijfwinkel.com op alle bekende reviewplatforms, waaronder het onze, bekeken en merken we dat de webshop een groot aantal tevreden klanten heeft. In de reviews vallen vooral de prachtige producten en de snelle levering in de smaak. Over het algemeen kunnen we concluderen dat Schrijfwinkel.com een betrouwbaar bedrijf is.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over een product of een klacht over je bestelling? Dan kun je een mailtje sturen naar de klantenservice. Je ontvangt binnen 48 uur een antwoord. Kun je niet zo lang wachten? Dan kun je het proberen via een privébericht op Instagram. Op de pagina met veel gestelde vragen vind je alvast een antwoord op enkele algemene vragen.

Wil jij Schrijfwinkel.com ook beoordelen?

Heb jij een prachtig gastenboek gekocht bij Schrijfwinkel.com en wil je dit met de wereld delen? Of had je een probleem met je bestelling en werd je uitmuntend geholpen door Melanie en Froukje? Laat het ons hiernaast weten! Wij horen graag meer over jouw ervaringen met Schrijfwinkel.com. Jouw review helpt andere kopers om de juiste beslissing te nemen om te bestellen bij Schrijfwinkel.com.

Reviews over Schrijfwinkel.com

Gerelateerde bedrijven

Onsmagazijn.nl logo
Onsmagazijn.nl
2 beoordelingen
9,5
Servies.nl logo
Servies.nl
2 beoordelingen
9
Taartenwinkel.nl logo
Taartenwinkel.nl
3 beoordelingen
8,7

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Schrijfwinkel.com

Ons team van experts heeft Schrijfwinkel.com geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Schrijfwinkel.com bestaat al sinds 2011 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Schrijfwinkel.com is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Schrijfwinkel.com is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van schrijfwinkel.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne levering

Ik heb al mijn bestelde producten in een goede staat ontvangen. Het was ook erg goed en stevig ingepakt zodat er niks zou beschadigen. Het bestellen van de producten ging ook erg goed en was duidelijk!

Geplaatst op: 19-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Zoë H.

8 / 10
3/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Schrijfwinkel.com


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Onsmagazijn.nl logo
Onsmagazijn.nl
2 beoordelingen
9,5
Servies.nl logo
Servies.nl
2 beoordelingen
9
Taartenwinkel.nl logo
Taartenwinkel.nl
3 beoordelingen
8,7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Schrijfwinkel.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Schrijfwinkel.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Schrijfwinkel.com actief?

Schrijfwinkel.com is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cadeaus en kantoor.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Schrijfwinkel.com reviews? Dan kun je naar de website van Schrijfwinkel.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie