Scheppach shop logo

Scheppach shop reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Scheppach shop reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1380
Scheppach shop logo
Website
scheppachshop.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Scheppach shop

Scheppach shop is een interessante webwinkel voor hobbyklussers en professionals. Alle gereedschap dat je nodig hebt zowel in je huis als in de tuin, vind je namelijk terug in het assortiment. Wil je graag weten of Scheppach shop ook voor jou de juiste webwinkel is? Ontdek bij ons dan de Scheppach shop ervaringen!

Over Scheppach shop

Scheppach shop is een Duits bedrijf dat in 1927 opgericht werd. Het is niet alleen een winkel, maar ook een kwalitatief merk van tools. Bij Scheppach shop heb je keuze uit een ruim assortiment aan gereedschap. Daaronder valt niet alleen verschillende soorten tools voor in huis, maar ook diverse tuingereedschap. En het merk blijft zich steeds uitbreiden.

Als je voor 75 euro of meer koopt, krijg je van Scheppach shop de verzending gratis. Daarnaast biedt de webshop je 14 dagen tijd om je gereedschap te retourneren. Maar de grootste troef van het bedrijf naast de uitstekende kwaliteit van de producten, is de goede klantenservice. Wanneer je hulp nodig hebt of advies went, krijg je namelijk erg snel een antwoord. Dat maakt winkelen bij Scheppach shop nog zoveel aangenamer.

Waarom kiezen voor Scheppach shop

Door de goede kwaliteit zijn de Scheppach shop tools ideaal voor professionals. Op die manier kunnen zij hun klanten steeds van het beste voorzien. Want met betere tools verkrijg je nu eenmaal een mooier resultaat. Goed gereedschap gaat ook veel langer mee en werkt zoveel beter. De uitstekende kwaliteit wordt door Scheppach shop bovendien aangeboden tegen een scherpe prijs en wanneer je voor 75 euro of meer aan gereedschap koopt, krijg je ook de verzending gratis. Om die reden kan je er ook terecht als serieuze hobbyklusser met een beperkter budget.

Bij Scheppach shop vermijd je ook eenvoudig een miskoop, want je krijgt 14 dagen de tijd om gratis te retourneren. Doordat de klantenservice steeds voor je paraat staat, is twijfelen over een tool ook iets dat je niet zal tegenkomen. Het bedrijf heeft namelijk al heel wat jaren ervaring en kan je daarom altijd het juiste advies geven. Gereedschap kopen bij Scheppach shop heeft dus tal van voordelen!

Is Scheppach shop betrouwbaar?

Als je van plan bent om je gereedschap bij Scheppach shop te kopen, vraag jij je waarschijnlijk wel af of het bedrijf betrouwbaar is. In dat geval kan je kijken naar de vele positieve recensies. Die stellen je zeker gerust.

Scheppach shop is bovendien voorzien van het Webwinkel keurmerk en maakt het je mogelijk om op tal van veilige manieren te betalen. Achteraf betalen is zelfs ook een mogelijkheid. Ideaal, want zo krijg je het gereedschap te zien voordat je geld moet uitgeven!

Klantenservice en klachten

In het geval dat je met klachten zit in verband met een eerdere aankoop bij Scheppach shop, kan je het contactformulier op de website invullen. Daarnaast is het mogelijk om te bellen of om een bericht te sturen via e-mail of Facebook. Je krijgt erg snel een antwoord terug.

Wil jij ook beoordelen?

Overweeg zeker om ook je beoordeling bij ons achter te laten als jij al gereedschap gekocht hebt bij Scheppach shop. Het is namelijk de beste manier om anderen te helpen met het maken van de juiste keuze. Een review schrijven duurt ook helemaal niet lang.

Reviews over Scheppach shop
Gerelateerde bedrijven
Gereedschapspecialist.nl logo
Gereedschapspecialist.nl
0 beoordelingen
10
Tuinland logo
Tuinland
1 beoordeling
9,5
Puincontainershop.nl logo
Puincontainershop.nl
2 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Goede boormachine

Ik heb hier vorige week een boormachine gekocht en deze is zonder problemen aangekomen en ben er super blij mee. Het werkt heel gemakkelijk en fijn. Binnen de aangegeven tijd was hij binnen.

Geplaatst op: 18-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Merel V.

7 / 10
3/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Scheppach shop
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Gereedschapspecialist.nl logo
Gereedschapspecialist.nl
0 beoordelingen
10
Tuinland logo
Tuinland
1 beoordeling
9,5
Puincontainershop.nl logo
Puincontainershop.nl
2 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Scheppach shop een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Scheppach shop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Scheppach shop actief?

Scheppach shop is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) gereedschap.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Scheppach shop reviews? Dan kun je naar de website van Scheppach shop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie