Saxo Bank logo

Saxo Bank reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Saxo Bank reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Saxo Bank logo
Website
home.saxo
Categorie
Financieel
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Saxo Bank

De wereldwijde kapitaalmarkten bieden voor iedereen kansen. Saxo Bank gelooft dat iedereen het vermogen heeft om hun dromen voor de toekomst in werkelijkheid te veranderen. Daarom helpt de bank je om gericht te investeren en handelen. Je krijgt toegang tot meer dan 40.000 financiële producten. Daarbij vind je allerlei informatie die je helpt bij het maken van de juiste investeringen. Wil je graag meer weten over de beoordelingen van Saxo Bank? Wij hebben de reviews van gebruikers van Saxo Bank voor je op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken om via Saxo Bank te investeren en te handelen.

Over Saxo Bank

Saxo Bank heeft meer dan 25 jaar ervaring en werkt met meer dan 200 banken en makelaars en meer dan 400 financiële tussenpersonen. De markten staan nooit stil en Saxo Bank ook niet. De financiële dienstverlener maakt altijd gebruik van de laatste data om hun dienstverlening te verbeteren. Het proactieve team heeft verschillende vaardigheden en achtergronden. Deze zijn er allemaal op gericht om jou de beste informatie te leveren, zodat jij deze informatie kunt gebruiken om weloverwogen investeringen te doen. SAXO is een volledig gereguleerde en gelicentieerde marktleider, die hecht aan strikte wettelijke vereisten in 15 jurisdicties, waaronder Denemarken, het VK en Singapore. Saxo Bank heeft bankvergunningen in Denemarken en Zwitserland.

Waarom kiezen voor Saxo Bank

Saxo Bank zorgt ervoor dat jij geen enkele kans aan je voorbij hoeft te laten gaan. Zo vind je alles wat je nodig hebt om te navigeren op de wereldwijde markten binnen handbereik op de SAXO-platforms. Je hebt een ruime keuze aan financiële producten en honderden verschillende manieren om te handelen en te investeren. Saxo Bank ondersteunt je in het behalen van jouw persoonlijke doelen. Dit doen ze als een onafhankelijke leverancier van financiële diensten. Saxo Bank kan onpartijdige ondersteuning bieden om je te helpen bij het behalen van je doelen. Om de juiste beslissing te kunnen nemen, heb jij de juiste informatie nodig. Saxo Bank helpt met deskundige marktcommentaar, slimme meldingen op je smartphone wanneer er zich een kans voordoet, door technische analyses te vergemakkelijken en door het aanbieden van diepgaande webinars. Of jij nu langzaam je vermogen wilt laten groeien of snel wilt profiteren van korte-termijn prijsontwikkelingen, Saxo Bank helpt je om het meeste uit jouw geld te halen.

Is Saxo Bank betrouwbaar?

Met meer dan 25 jaar ervaring, 810.000 klanten wereldwijd, 188.000 trades per dag en 80 miljard onder haar hoede is Saxo Bank een grote en betrouwbare financiële dienstverlener. Je geld is veilig bij Saxo Bank. Wanneer je geld overmaakt naar jouw persoonlijke account, staat het geld hier veilig aangezien het wordt gewaarborgd in ten minste één gescheiden account en beschermd door het compensatieregeling van de financiële diensten. Je kunt er zowel voor kiezen om zelf te investeren als voor een professional die voor jou het meeste rendement probeert te behalen.

Klantenservice en klachten

Er valt zeer veel informatie te vinden op de website van Saxo Bank. Neem een kijkje bij de veelgestelde vragen als je meer wilt weten over een bepaald onderwerp. Kom je er niet uit? Dan kun je ook gemakkelijk contact opnemen met een medewerker van Saxo Bank. Onder het kopje Support vind je een uitgebreide kennisbank en je kunt verder klikken naar contact als je persoonlijk contact op wilt nemen.

Wil jij ook beoordelen?

Gebruik jij de diensten van Saxo Bank om te investeren en te beleggen? Wij horen graag jouw ervaring met Saxo Bank. Door je beoordeling over Saxo Bank te delen help je anderen bij het maken van de juiste keuze. Vertel bijvoorbeeld of jij geholpen bent door de trading tools die Saxo Bank aanbiedt, of je zelf belegt of dit laat doen en wat je vindt van de kosten die Saxo Bank rekent voor de diensten.

Reviews over Saxo Bank

Gerelateerde bedrijven

Beleggingspanden.nl logo
Beleggingspanden.nl
2 beoordelingen
9
Peaks logo
Peaks
4 beoordelingen
9,8
FXFlat logo
FXFlat
2 beoordelingen
8,5
2,9
13% zou hier weer kopen
9 beoordelingen
Ervaringen met Saxo Bank

Saxo Bank is geverifieerd door ons expert team. De webshop Saxo Bank bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Saxo Bank lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Saxo Bank. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van home.saxo is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van home.saxo te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 01-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slecht

Net na 12 uur vanmiddag plaatst men een oud bericht van Corne van Zeijl, dat de beursexperts zo optimistich zijn. Men heeft bij Saxo nog niet in de gaten dat de beurs al de hele week aan het dalen is. zeker 5% . dat vind Saxo öptimistisch"

Geplaatst op: 03-12-2021
Laatst bewerkt op: 03-12-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte toegang op de smartphone , zeer lange tijd voor overboekingen naar tegen bankrekening

Zeer lange tijd voor geld overboeken, donderdag c.a. 14:00 u geld overgeboekt en bij navraag volgende maandag op de rekening, dit is jaren 70 gepruts. voor mij een reden om daar weg te gaan.

Geplaatst op: 03-12-2021
Laatst bewerkt op: 03-12-2021
Geschreven door: Guy B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Drie O's

Wat een drama. Je krijgt mails over posities die je niet in portefeuille hebt. Dit is de bank van de drie O's. onbetrouwbaar, onbereikbaar, onprofessioneel. Probeer er maar eens contact mee te krijgen. Het is echt ongelooflijk.

Geplaatst op: 01-12-2021
Laatst bewerkt op: 02-12-2021
Geschreven door: Karel

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloze mobiele applicatie. Niet overzichtelijk. Geplaatste orders worden niet weergegeven. Wat een fout om het platform van binck te sluiten dit was een geweldige app.

Werkelijk een waardeloze app. Grote fout om het handelsplatform van binck niet actief te houden. Dit gaat veel klanten kosten. Ik ben in ieder geval weg

Geplaatst op: 29-11-2021
Laatst bewerkt op: 29-11-2021
Geschreven door: Gerard V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Dramatisch.

Dramatisch de overgang van Binck naar Saxo. Vragen worden niet beantwoord, medewerker verdwijnt gewoon uit het chatgesprek terwijl jij zit te wachten op antwoord. ER is geen lijst van lokale Nederlandse aandelen zoals Fastned, dus ook geen nieuwe aandelen. Weinig nieuws en beoordelingen cijfer erg vaag hoe men daar aan komt. Geven nog geen 10% van wat Binck deed, maar berekenen wel hoge kosten. Zeer grote teleurstelling!!

Geplaatst op: 25-11-2021
Laatst bewerkt op: 25-11-2021
Geschreven door: Gretha W.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Wat een rotzooi is die Saxo bank

Handelde veel in turbo's bij Binck kosteloos nu wordt er bij saxo gewoon kosten in rekening gebracht.

Tevens verdwijnt er iedere keer 21 euro van de rekening zonder opgave en kan er niks van terugvinden.

Ben nu al bezig om de rekening op te heffen...
Zo zonde van Binckbank...

Geplaatst op: 18-11-2021
Laatst bewerkt op: 18-11-2021
Geschreven door: Maikel

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Angstaanjagend slecht !

Al 10 keer met goed gevolg de test afgelegd maar is kennelijk voor Saxo niet voldoende om een ETF te kunnen bestellen terwijl ik al ETF's in de portefeuille heb uit de Binck tijd. Wat een arrogantie om ETF aankopen te weigeren ! En vervolgens is er geen kontakt te krijgen ! Binck bedankt dat u mijn port. heeft verkocht aan Saxo : krijg ik daar nog provisie over ?

Geplaatst op: 16-11-2021
Laatst bewerkt op: 16-11-2021
Geschreven door: Bob V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
ZEER slechte Bank

Banknummer gewijzigd, zonder toestemming AL mijn aandelen verkocht bij een VBR van -350,00 1 uur wachttijd bij klanten service en uiteindelijk bij de BELGISCHE klanten service terecht... en nog veel meer ........schade ?? minimaal 15K

Geplaatst op: 15-11-2021
Laatst bewerkt op: 15-11-2021
Geschreven door: Senna R.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Saxo Bank


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Beleggingspanden.nl logo
Beleggingspanden.nl
2 beoordelingen
9
Peaks logo
Peaks
4 beoordelingen
9,8
FXFlat logo
FXFlat
2 beoordelingen
8,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Saxo Bank een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 9 beoordelingen geplaatst over Saxo Bank. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2,9 gekregen, waarbij 13% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Saxo Bank actief?

Saxo Bank is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) beleggen en brokers en financieel.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Saxo Bank reviews? Dan kun je naar de website van Saxo Bank gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie