Santander Consumer Bank logo

Santander Consumer Bank reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Santander Consumer Bank reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4189
Santander Consumer Bank logo
Website
Santander Consumer Bank
Categorie
Financieel

Reviews en Ervaringen Santander Consumer Bank

Op zoek naar een goede en betrouwbare bank voor het openen van een spaarrekening of het aangaan van een lening? Uiteraard wil je een bank waar je kan op rekenen en waar je aan de beste voorwaarden kunt lenen of je geld zetten. De beste groep die je advies kan geven of een bank al dan niet goed is, zijn de klanten. Daarom hebben we de beoordelingen van klanten over hun ervaring met Santander Consumer Bank verzameld en gebundeld met informatie over het bedrijf. Zo kun je zelf beslissen of Santander Consumer Bank iets voor jou is.

Over Santander Consumer Bank

De Santander Group is een groep van wereldwijde retail- en commerciële banken met meer dan 102 miljoen klanten en meer dan 14.000 vestigingen - meer dan enige andere bank ter wereld. Santander is een van de top vijf financiële merken ter wereld.

Sinds de oprichting in 1857 is de Santander Group uitgegroeid tot een groep van toonaangevende banken in het Verenigd Koninkrijk, continentaal Europa en Latijns-Amerika. Het is een groep sterke, stabiele financiële instellingen die actief zijn in 9 grote internationale markten, naast de VS, het VK, Brazilië, Duitsland, Mexico, Polen, Argentinië, Chili, Spanje en Portugal. En dus ook in België en Nederland.

Waarom kiezen voor Santander Consumer Bank

Santander Consumer Finance biedt een breed scala aan financiële oplossingen via verkooppunten, waar het een unieke expertise heeft ontwikkeld, en direct-to-consumer kanalen zoals filialen, telefooncentra en internet. Je kunt er terecht voor een wijd scala aan bankzaken zoals leningen voor de aankoop van een wagen, lease oplossingen, persoonlijke leningen, kredietkaarten en verschillende beleggingsmogelijkheden en spaarproducten.

Is Santander Consumer Bank betrouwbaar?

Santander Consumer Bank is een van de grootste bankinstellingen ter wereld. Het heeft filialen in verschillende werelddelen en geniet een goede reputatie. Onder andere omdat het over een vrij groot bedrijf gaat, is de kans op een faillissement erg laag, wat toch altijd het grootste risico is als je je geld ergens toe wil vertrouwen. Daarnaast bieden ze ook uitsluitend leningen aan personen die over de nodige middelen beschikken om deze op de langere termijn terug te betalen.

Het bedrijf beschikt ook over de nodige vergunningen om dergelijke activiteiten uit te voeren.

Klantenservice en klachten

Heb je vragen of klachten omtrent een van hun producten, dan is er altijd nog de klantenservice tot wie je je kunt wenden. Zo kan je Santander Consumer Bank bereiken via mail, telefonisch of door een afspraak te maken in een van hun filialen waar je met een medewerker de opties kunt bespreken.

Wil jij ook beoordelen?

Ben je klant van Santander Consumer Bank en wil je laten weten waarom je tevreden bent van deze bankinstelling? Of was je in het verleden klant, maar ben je overgestapt? Wat je ervaring ook is, we horen graag hoe je hun service hebt ervaren en hoe tevreden je bent van hun bankproducten. Schrijf daarom nu een beoordeling en help potentiële klanten een weloverwogen beslissing maken.

Reviews over Santander Consumer Bank

Gerelateerde bedrijven

HypotheekAdvies-Nederland.nl logo
HypotheekAdvies-Nederland.nl
2 beoordelingen
9,5
Bunq business logo
Bunq business
11 beoordelingen
5
Frits logo
Frits
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank is geverifieerd door ons expert team. De webshop Santander Consumer Bank bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Santander Consumer Bank lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Santander Consumer Bank. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Santander Consumer Bank is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Santander Consumer Bank. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Santander Consumer Bank.

Geplaatst op: 28-02-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Santander Consumer Bank


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

HypotheekAdvies-Nederland.nl logo
HypotheekAdvies-Nederland.nl
2 beoordelingen
9,5
Bunq business logo
Bunq business
11 beoordelingen
5
Frits logo
Frits
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Santander Consumer Bank een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Santander Consumer Bank. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Santander Consumer Bank actief?

Santander Consumer Bank is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hypotheken en sparen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Santander Consumer Bank reviews? Dan kun je naar de website van Santander Consumer Bank gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie