RusVPN logo

RusVPN reviews, ervaringen en beoordelingen

RusVPN reviews, ervaringen en beoordelingen
566

Review en ervaringen RusVPN

Online beweegt iedereen zich graag veilig. Niemand hoef te weten wat je precies doet, laat staan dat men toegang heeft tot je data. Om geheel veilig online te zijn, kun je een beroep doen op een VPN, een Virtual Private Network. RusVPN is een van de aanbieders van VPN diensten. Wellicht dat je na het lezen van een samenvatting van de reviews en ervaringen ook besluit om zaken te doen met RusVPN.

Over RusVPN

Rus staat voor Reliable Unlimited Secure, een naam die verwijst naar betrouwbare online veiligheid dus. En veilig ben je als je kiest voor deze specialist. RusVPN heeft de beschikking over liefst 400 servers, verdeeld over vijftig landen en vijf continenten. Met deze servers heb je steeds online veiligheid en beweeg jij je veilig in de digitale wereld. RusVPN maakt gebruik van het tunneling protocol, berichten worden gelaagd en versleuteld en verkeer omgeleid via een externe server. Uiteraard werk je met RusVPN ook niet onder je eigen IP-adres. Door te kiezen voor deze specialist komt je data nooit in verkeerde handen.

Waarom kiezen voor RusVPN

Er zijn meer dan voldoende redenen om te kiezen voor RusVPN. Met behulp van deze specialist ben je behalve veilig op internet ook in staat websites te deblokkeren, heb je toegang tot games en films, stream je en bespaar je op onder andere stroom, vliegtickets, het boeken van hotels en autoverhuur. Met RusVPN voorkom je online toezicht en heb je online anonimiteit, maak je gebruik van gegevensversleuteling en word je IP-adres verborgen. RusVPN bied je onbeperkt toegang tot wereldwijde content en rekent af met geoblokkades. Redenen voldoende dus om juist voor deze specialist te kiezen.

Is RusVPN betrouwbaar

Als je kijkt naar de reviews en ervaringen van RusVPN, dan komt het beeld naar voren van een betrouwbare partner. Logisch, want die betrouwbaarheid wil deze specialist je juist geven als je online werkt. Veelzeggend is ook het cijfer dat de bestaande klanten de specialist geven, met een 4,4 uit 5. En dat is zeker voor een VPN-aanbieder een erg hoog cijfer. Juist in deze branche is betrouwbaarheid erg belangrijk. Het gaat immers om veiligheid. Aanbieders van VPN diensten kunnen en mogen zich geen enkele fout permitteren. Anders is het zomaar gedaan met de goede naam. RusVPN slaat geen gegevens op en houdt al evenmin logboeken bij. Ook gelden geen VPN-verkeerslimieten en biedt RusVPN ook al de gewenste snelheid. Betrouwbaarheid straalt ook de dertig-dagen-geld-terug-garantie.

Klantenservice en klachten

Mocht je klachten hebben over de diensten van RusVPN, dan kun je prima een e-mail sturen naar de specialist die er alles aan zal doen het probleem snel uit de wereld te helpen. Je vindt de aanbieder eveneens op Facebook en Twitter, ook via deze social media kanalen kun je prima contact leggen met RusVPN. Uiteraard download je de speciale app die ontworpen is gewoon via Google Play en de App Store en regel jij de zaken gewoon met je smartphone.

Wil jij ook beoordelen?

Met de informatie uit de beoordelingen heb jij extra achtergrondinformatie gekregen. Die informatie helpt je bij het nemen van de juiste beslissingen. In die wetenschap willen wij je vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Zo help je ook andere mensen als die lastige keuzes moeten maken.

Gerelateerde bedrijven
Kaspersky logo
Kaspersky
2 beoordelingen
9,5
Norton logo
Norton
6 beoordelingen
7
hide.me logo
hide.me
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over RusVPN

RusVPN is geverifieerd door ons expert team. De webshop RusVPN bestaat al sinds 2016 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is RusVPN lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via RusVPN. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

RusVPN is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van RusVPN te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van RusVPN.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Vpn werkt velkkenloos!

Ik gebruik het abonnement al enkele maanden en er zijn nog nooit storingen in de service geweest. Op elk moment van de dag gaan alle sites snel open. VPN synchroniseert direct met de server. Deze bron is zijn geld waard, ik zal zeker een abonnement op RUSVPN blijven gebruiken.

Geplaatst op: 19-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Joël R.

8 / 10
3/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over RusVPN
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Kaspersky logo
Kaspersky
2 beoordelingen
9,5
Norton logo
Norton
6 beoordelingen
7
hide.me logo
hide.me
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is RusVPN een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over RusVPN. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is RusVPN actief?

RusVPN is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) virusscanners en beveiliging en vpns.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de RusVPN reviews? Dan kun je naar de website van RusVPN gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie