RUMAG logo

RUMAG reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
RUMAG reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2603
RUMAG logo
Website
rumag.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen RUMAG

Wil jij weten welke beoordelingen het bedrijf RUMAG krijgt van andere mensen? Wij hebben alle reviews van RUMAG verzameld en op een rijtje gezet voor je. Klanten die in het verleden iets bij RUMAG gekocht hebben, delen hun ervaringen met je. Voordat je iets gaat kopen bij het bedrijf, is het raadzaam deze reviews op je gemakje door te lezen. Zo weet je zeker dat je met een gerust hart iets kunt bestellen.

Over RUMAG

RUMAG is in het jaar 2014 opgericht door Thijs van der Heide en Danny Membre. Thijs en Danny begonnen met een eigen blog, waar over liefde, seks en flirten werd geschreven. Later werd het ook actief op andere social media, en dan met name YouTube. In 2016 is het een online webshop gestart. Het bedrijf verkoopt onder andere t-shirts, mokken en hoodies waar de meest grappige quotes op staan. De quotes zijn direct herkenbaar door de zwarte achtergrond en witte letters. De naam RUMAG is de afkorting van Rude Magazine. RUMAG omschrijft zichzelf als een jong en dynamisch bedrijf. Ze zijn regelmatig in het nieuws geweest, met name negatief of vanwege kritiek op het bedrijf. Zo kwamen ze in het nieuws omdat ze opriepen niet op te staan voor zwangere meisjes of omdat ze ervan verdacht werden Engelse citaten gestolen te hebben. In 2020 stapte Thijs uit het bedrijf, zijn opvolger is Ferdi Buijsrogge. Onder andere Humberto Tan is aandeelhouder van RUMAG.

Waarom kiezen voor RUMAG

RUMAG noemt zichzelf het spraakmakendste mediabedrijf van Nederland. Met name onder jongeren is het een bekend en populair merk. Op de website kun je blogs lezen over onder andere reizen, muziek en de liefde, en je kunt er alle quotes lezen waar ze zo bekend mee zijn geworden. Heb je een leuke quote gevonden? Dan kun je de quote op een poster af laten drukken. Quotes van RUMAG zijn onder andere ”˜Wat.een.mooie.ochtend! Ik.wil.zingen.en.dansen.en.mensen.voor.de.bus.duwen.’ en ”˜Dit.is.duif.wees.als.duif.schijt.op.alles’. Daarnaast kun je ook in de shop een item van RUMAG scoren, denk aan een mondkapje, een mok, een deurmat, een fles wijn, een schort of een verjaardagskalender. Leuk voor jezelf om cadeau te geven aan je beste vriend of vriendin. Het assortiment is heel divers, dus zeker weten dat je er iets kunt vinden wat je leuk vindt. De prijzen voor deze items variëren van een paar euro tot meer dan 100 euro.

Is RUMAG betrouwbaar?

Het hoofdkantoor van RUMAG is te vinden in Amsterdam, op de Anthony Fokkerweg. Hoeveel mensen werkzaam zijn bij RUMAG is niet duidelijk. Wel is op de website te zien dat er meerdere vacatures openstaan, waaronder die van designer, social media stagiair en video producer. Het bedrijf heeft diverse prijzen gewonnen, waaronder in 2017 The Best Social Awards en in 2018 won het de European Excellence Awards. Mocht je het leuk vinden, dan kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief én het is mogelijk om een account aan te maken. Hiermee kun je onder andere je favoriete quotes opslaan, meedoen aan acties en je bestelling inzien.

Klantenservice en klachten

Wanneer je een vraag hebt, is het aan te raden eerst eens bij de veelgestelde vragen te kijken. Hier worden vragen beantwoord over hoe je een bestelling kunt plaatsen, waar je je factuur kunt vinden en hoe je de bestelling kunt retourneren. Wie weet staat daar je antwoord al tussen. Het is niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de klantenservice van RUMAG. Mocht je toch een onbeantwoorde vraag hebben of een klacht willen indienen, dan kun je een contactformulier invullen. RUMAG beantwoordt dan zo spoedig mogelijk je vraag.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al eens de website van RUMAG bezocht, een quote op een poster af laten drukken en/of een product in de webshop besteld? Hoe tevreden was jij hiermee en hoe was het contact met het bedrijf? Schrijf een review over jouw ervaring, zodat andere mensen dit kunnen lezen voordat zij ook iets bij RUMAG bestellen.

Reviews over RUMAG
Gerelateerde bedrijven
Trendmax logo
Trendmax
1 beoordeling
10
MegaGadgets logo
MegaGadgets
5 beoordelingen
7,2
Wonderbox logo
Wonderbox
111 beoordelingen
2,9
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over RUMAG
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Trendmax logo
Trendmax
1 beoordeling
10
MegaGadgets logo
MegaGadgets
5 beoordelingen
7,2
Wonderbox logo
Wonderbox
111 beoordelingen
2,9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is RUMAG een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over RUMAG. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is RUMAG actief?

RUMAG is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cadeaus.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de RUMAG reviews? Dan kun je naar de website van RUMAG gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie