Royalparking logo

Royalparking reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Royalparking reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2297
Royalparking logo
Website
royalparking.nl
Categorie
Autos
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Royal Parking

Zorgeloos. Zo moet je vakantie zijn. En dus wil je alleen de beste en veiligste parkeerplaats voor de auto als je vanaf Schiphol vliegt. In dat kader zou je zaken kunnen doen met Royal Parking. Om je een indruk te geven van de diensten die deze aanbieder je kan bieden, hebben we hier de reviews en ervaringen van bestaande klanten samengevat. Vervolgens is het aan jezelf om eventueel ook voor Royal parking te kiezen.

Over Royal Parking

Royal Parking is een aanbieder van Valet Parking. Het was een van de eerste aanbieders die deze service aanbood op Schiphol en het geldt ook om die reden nog steeds als toonaangevend. Bij Valet Parking rijd je zelf naar de vertrekhal op Schiphol, waar een medewerker van Royal Parking vervolgens je auto meeneemt naar een parkeerplaats. Bij terugkomst staat je auto weer klaar bij de vertrekhal op Schiphol. Gemakkelijker kan niet, zeker niet als je met deze specialist werkt.

Waarom kiezen voor Royal Parking?

Je kiest voor Royal Parking vanwege de scherpe tarieven die het biedt en de regelmatige kortingen die aangeboden worden. Je kunt online bijzonder gemakkelijk reserveren, ongeacht of het om een geplande reis gaat of wanneer het een last minute betreft. De auto krijgt een veilige plaats op een overdekte en beveiligde parkeerplaats en over de bereikbaarheid van deze specialist hoef jij je nooit zorgen te maken. De medewerkers van Royal Parking staan namelijk 24/7 voor je klaar. Valet Parking werd door deze aanbieder geïntroduceerd op Schiphol, hetgeen veel zegt over de scherpe neus voor innovatie die de onderneming heeft.

Is Royal Parking betrouwbaar?

Als we de reviews en ervaringen van mensen die al gebruik maken van de diensten van Royal Parking mogen geloven, is zeker sprake van een betrouwbaar bedrijf. Niet voor niets wordt Royal Parking door 98 procent van de klanten nadrukkelijk aanbevolen en het hoge rapportcijfer van 8,9 zegt ook al veel. Royal Parking denkt bovendien met je mee en gaat ook nadrukkelijk met de tijd mee. Zo biedt het bijvoorbeeld EV-laadpalen en beschikt het over een onderhouds- en reparatieservice, net als over een was- en poetsservice.

Klantenservice en klachten

Royal Parking wil het iedereen graag naar wens maken. Doorgaans lukt dat ook. Mocht je echter reden hebben om een klacht in te dienen, dan kun je dit op verschillende manieren doen. Zo kun je ervoor kiezen een schriftelijke klacht in te dienen. Het adres van Royal Parking staat gewoon op de website. Ook kun je bellen met de specialist en kun je een e-mail sturen.

Wil je ook beoordelen?

Gelukkig onderkennen steeds meer mensen het belang van een beoordeling van een product of dienst. Het gaat dan immers om een onafhankelijke mening van iemand die al gebruik heeft gemaakt van een product of dienst. Die informatie helpt je in elk geval bij het nemen van het beste besluit en reduceert aan de andere kant de kans om een verkeerde keuze te maken. Daarom vragen we je om voortaan ook een beoordeling te maken. Op die manier kun jij andere mensen ook de helpende hand bieden als ze voor lastige keuzes komen te staan.

Reviews over Royalparking
Gerelateerde bedrijven
Q-park.nl logo
Q-park.nl
5 beoordelingen
5,2
Eazzypark logo
Eazzypark
15 beoordelingen
6,7
voordeligparkeren.nl logo
voordeligparkeren.nl
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
7,5
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Royalparking

Ons team van experts heeft Royalparking geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Royalparking bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Royalparking is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Royalparking is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van royalparking.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Royalparking.

Geplaatst op: 02-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeer slechte ervaring

Ik heb helaas een zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Royal Parking mag qua communicatie en het nakomen van afspraken nog een hoop leren.

Wij kwamen om 02:45 terug op schiphol. Op de reservering staat aangegeven dat je dan direct met ze kan bellen, zodat ze weten hoelaat je buiten staat. Dit hebben we direct gedaan. Helaas geen gehoor. Vervolgens met 2 andere telefoons geprobeerd te bellen, aangezien het wel erg vreemd was. Hier ook hetzelfde, geen gehoor. Ondertussen bij de bagageband aangekomen en nog steeds geen gehoor. We hebben 3 verschillende nummers gebeld, namelijk:
06-47600500
06-83400400
0237520696

Bij al deze nummers kregen wij niemand te pakken. En dat met 3 verschillende telefoons vanuit ons.

Vervolgens staan wij om 03:15 buiten bij Schiphol zonder auto. Niemand te bereiken en uiteraard aardig wat stress aangezien je er vanuit gaat dat je auto er gewoon weer staat na het terugkomen van vakantie.

We zijn het terrein langsgelopen om anderen te vragen of zij Royal Parking kennen. Na een aantal mensen gevraagd te hebben, kwamen we een meneer tegen die weleens wat klusjes voor ze deed. Deze meneer had het privé nummer van de eigenaar. Die belde hij direct op. Toen kregen wij hem wel aan de lijn.

Gelukkig kwamen ze er toen direct aan.

Het ergste is nog dat ze nu mij de schuld ervan geven dat wij ze niet konden bereiken. Terwijl wij met 3 verschillende telefoons hebben gebeld. Ook hadden wij op de reservering de tijd 03:30 staan als ophaaltijd. Zij konden de vlucht in de gaten houden en zien landen. Allemaal punten waaruit blijkt dat zij erg onzorgvuldig zijn omgegaan met onze reservering.

Nog een klein positief puntje, de heenreis ging wel goed. Verder wil ik weinig positiefs over dit bedrijf zeggen.

Geplaatst op: 29-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Martin W.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Royalparking
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Q-park.nl logo
Q-park.nl
5 beoordelingen
5,2
Eazzypark logo
Eazzypark
15 beoordelingen
6,7
voordeligparkeren.nl logo
voordeligparkeren.nl
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Royalparking een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Royalparking. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,5 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Royalparking actief?

Royalparking is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) parkeren.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Royalparking reviews? Dan kun je naar de website van Royalparking gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie