Rooming.nl logo

Rooming.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
Rooming.nl logo
Rooming.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
10
10
10

Gerelateerde bedrijven

Kamernet logo Kamernet
1 beoordelingen
10
123Wonen.nl logo 123Wonen.nl
2 beoordelingen
9
Huurwoningbemiddeling.nl logo Huurwoningbemiddeling.nl
0 beoordelingen
10

Reviews en ervaringen Rooming.nl

Of je nou een woning wilt verhuren of als student of young professional op zoek bent naar een huurwoning, het is voor beide partijen interessant zaken te doen via Rooming.nl. Het zeer snel groeiende platform kan de moeite waard zijn. Wellicht dat de samenvatting van de reviews en ervaringen van mensen die al zaken deden met deze aanbieder je de bevestiging geven om ook voor Rooming.nl te kiezen. Een ding is zeker, je neemt met speciale dank aan de beoordelingen altijd een meer weloverwogen besluit.

Over Rooming.nl

Rooming.nl is een platform dat huurders helpt bij het vinden van geschikte woonruimte en verhuurders de mogelijkheid om woonruimtes te huur aan te bieden. Daarbij ligt de focus speciaal op studenten, expats en young professionals. Het gaat uitstekend met Rooming.nl, dat in 2018 bijvoorbeeld een groei van 300 procent wat betreft de bezoekersaantallen doormaakte. Rooming.nl biedt veiligheid, is een betrouwbare partner en biedt de mogelijkheid van een handig matching systeem gebruik te maken. De specialist in huur en verhuur heeft ruim driehonderd unieke woningen in Amsterdam en is verder actief in Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden, Groningen en Maastricht.

Waarom kiezen voor Rooming.nl?

Met Rooming.nl doe je gratis zaken. Je maakt een account aan en je kunt op zoek naar een huurhuis of biedt woonruimte te huur aan. Het aanbod wordt voortdurend gemonitord en daardoor is steeds sprake van een aanbod dat de toets der kritiek glansrijk kan doorstaan. Fraudeurs worden vakkundig uitgefilterd en Rooming.nl hecht waarde aan de input van woningzoekenden als ze een minder leuke ervaring met een bepaalde partij hebben gehad. Rooming.nl is en blijft daarom schoon. Rooming.nl creëert de perfecte woningmatch tussen vraag en aanbod waarbij het contact direct tussen de gebruikers plaatsvindt. Met een matching systeem en door je aan te melden via bijvoorbeeld Facebook, kun je als verhuurder zelfs je eigen huurders benaderen door bijvoorbeeld te filteren op interesses. Rooming.nl biedt verhuurders dus nadrukkelijk de ruimte om zelf hun huurders te selecteren.

Is Rooming.nl betrouwbaar?

Niet alleen de reviews en ervaringen maken duidelijk dat Rooming.nl betrouwbaar is, dat is ook gewoon in de praktijk zo. Er is sprake van verificatie via het aangemaakte account en er wordt actief gemonitord op de aanwezigheid van onbetrouwbare partijen. Ook de verificatie eis filters al de goed- van de kwaadwillenden. Roomning.nl biedt een betrouwbare online omgeving. Door zaken te doen met deze aanbieder weer je van wie je huurt en weet je als verhuurder aan wie je verhuurt. Over een win-win situatie gesproken.

Klantenservice en klachten

Hoewel de werkwijze van Rooming.nl eigenlijk niets aan duidelijkheid te wensen over laat, kan het zijn dat je toch een prangende vraag hebt. Of dat je een klacht hebt. In dat geval kost het je geen enkele moeite contact te leggen met Rooming.nl. Je kunt chatten en de klacht doorgeven, je kunt ook gewoon een mail sturen. Schroom niet dat te doen, de aanbieder zegt juist veel waarde te hechten aan opmerkingen en vragen van gebruikers van het platform.

Wil jij ook beoordelen?

Nu jij meer informatie hebt gekregen door de beoordeling die andere mensen hebben achtergelaten, gaan we er toch wel een beetje van uit dat jij voortaan ook een beoordeling schrijft. Het kost je maar heel even tijd en je bewijst anderen er een grote dienst mee.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Rooming.nl

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over Rooming.nl

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Kamernet logo Kamernet
1 beoordelingen
10
123Wonen.nl logo 123Wonen.nl
2 beoordelingen
9
Huurwoningbemiddeling.nl logo Huurwoningbemiddeling.nl
0 beoordelingen
10