Robin Mobile logo

Robin Mobile ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

19 beoordelingen • 7,7
Robin Mobile logo
Robin Mobile ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
19 beoordelingen • 7,7
Beoordeling
19 beoordelingen
7,7
5 sterren
37%
4 sterren
32%
3 sterren
16%
2 sterren
11%
1 ster
5%
7,7
7,7
7,7
7,7

Gerelateerde bedrijven

T-Mobile logo T-Mobile
8 beoordelingen
3,5
Telefoondiscounter logo Telefoondiscounter
27 beoordelingen
4,0
PartnerPete logo PartnerPete
1 beoordelingen
9

Robin Mobile ervaringen

Alle Robin Mobile ervaringen en beoordelingen kun je vinden op deze website. Heb jij ooit gebruik gemaakt van Robin Mobile en wil jij je ervaring delen met anderen? Wij geven je de mogelijkheid om een review of een beoordeling te plaatsen op onze website.

Over Robin Mobile

Robin Mobile is een aanbieder van sim only diensten. De reden waarom mensen voor Robin Mobile kiezen loopt uiteen. Het is voornamelijk het onbeperkt bellen, sms’en en internetten dat veel mensen aanspreekt. Een ander voordeel is dat je niet vast zit aan een abonnement of contract. Je maakt tevens gebruik van het betrouwbare KPN 3G netwerk. Ook is het verstandig om naar je eigen situatie te kijken. Je hebt bij Robin Mobile namelijk de mogelijkheid om drie verschillende abonnementen te kiezen. Als je veel belt en niet zoveel gebruik maakt van internet, dan kun je zonder probleem gebruik maken van het abonnement waar je een iets trager internet hebt, maar waar je wel onbeperkt SMS’jes kunt versturen, kunt bellen en waarbij je ook nog eens een onbeperkt aantal MB hebt. Heb je daarentegen wel behoefte aan snel internet, dan kun je een abonnement afsluiten die hier op aansluit.

Simonly ervaringen

Er zijn tegenwoordig vele aanbieders als het gaat om telefoonabonnementen, sim only en sim-only-abonnementen. Veel mensen zien door de bomen het bos niet meer en weten eigenlijk niet welke provider of aanbieder ze moeten kiezen. Voordat je een abonnement gaat kiezen kun je het best ervaringen lezen over aanbieders. Ook als het gaat om Robin Mobile ervaringen. Op deze pagina lees je wat mensen vinden van Robin Mobile en kun je Robin Mobile ervaringen lezen. Zo weet je snel of Robin Mobile een betrouwbare aanbieder is en dat ze ook echt leveren wat ze beloven, want dit laatste is natuurlijk wel wat je wilt.

Heb jij Robin Mobile ervaringen?

Je kunt op deze pagina niet alleen lezen wat andere mensen van Robin Mobile vinden. Graag horen we ook wat jij van Robin Mobile vindt. Heb je Robin Mobile ervaringen en wil je deze delen? Doe het hier en help andere mensen op weg bij het maken van een keus als het gaat om een telefoonprovider of telefoonaanbieder. Als er overwegend positieve reviews zijn weet een potentiële klant dat Robin Mobile een betrouwbare aanbieder is. Zijn de reactie overwegend negatief, dan weet je dat je beter verder kunt kijken naar een andere aanbieder.

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Robin Mobile

profielfoto van Sies
Sies
29-03-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Vanaf begin tevreden

Ben al vanaf het begin member bij Robin Mobile en super tevreden. Mijn vrouw net aangesloten en heb netjes de wervingskosten gekregen. Allebei maken we gebruik van het 4G abonnement en volgens mij werkt het allemaal prima. Het internet is snel en krijg nooit problemen.

profielfoto van Fam G.
Fam G.
07-09-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Hele gezin gebruikt Robin Mobile

Wij maken als hele gezin sinds een aantal maanden gebruik van Robin Mobile en tot grote tevredenheid. We zijn allemaal veel onderweg voor werk of school en dan is onbeperkt internet en bellen wel erg gemakkelijk. Zeker het internet is voor ons studerende kinderen momenteel een must zodat ze in de treinreis van 2 uur toch wat kunnen doen.

profielfoto van John
John
15-01-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Altijd en overal onbeperkt internet

Ben naar robin mobile gegaa omdat ik onbeperkt internet wou. Ze zijn op dit vlak het goedkoopste en maken daarbij gebruik van het KPN netwerk. Het beste netwerk van nederland en dat is te merken. Overal internet en altijd onbeperkt!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
10-10-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Dik tevreden alleen 4G zou mooi zijn

Zit nu 8 maanden bij Robin Mobile en kan niet anders zeggen dan dat het TOP is! Kunnen andere providers echt nog een puntje aan zuigen. Door het KPN netwerk waar ze gebruik van maken heb ik een uitstekende verbinding, maar wel een goede prijs voor het verbruik. Verbruik de nodig gigabytjes en heb nog nooit meer betaal dan de beloofde 29,95. Het enigst wat nog fijn zou zijn is 4g!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
28-03-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Geweldige service

Ik ben een trotse klant bij Robin Mobile. Ik heb online vergeleken en de keuze gemaakt voor Robin Mobile op basis van de prijs. Aangezien het een nieuwe speler is kon ik niet veel vinden over de kwaliteit en service dus het was een gok.

Maar ik ben zo gelukkig met ze. Prijs is top, service is top en kwaliteit is ook geweldig.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
28-03-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super tevreden!

Over het algemeen ben ik niet echt te spreken over telecom aanbieders maar met de komst van Robin Mobile ben ik erg tevreden. Bij Robin Mobile denken ze met je mee en willen je graag helpen als er problemen zijn. Met de overstapservice ben ik helemaal gelukkig.

Ik kreeg netjes een mailtje dat mijn account eerder was geactiveerd zodat ik direct kon gaan bellen! Echt top service dus.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
27-02-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Nieuwe aanbieder met duidelijke producten

Robin mobile, ik had er nog nooit van gehoord. Maar is dus een nieuwe speler op de mobiele telefoon markt. Bij toeval kwam ik deze aanbieder tegen. Na wat vergelijkingen gemaakt te hebben met andere aanbieders kwam Robin Mobile telkens weer als beste uit de bus.

Ik ben weinig eisend alleen dat ik een beetje fatsoenlijke internet nodig heb op mijn mobiel. Robin Mobile is vrij simpel. Slechts een paar keuze opties en verder geen poespas.

Ik zou iedereen Robin Mobile willen aanraden. Voor mij is het echt een uitkomst.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
14-07-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goede service, maar ingewikkeld om over te stappen

Zoals de titel al omschrijft ben ik erg tevreden over robine mobile en zeker over de service. Alleen is de informatie om over te stappen erg verwarrend. Na telefonisch contact was het wel duidelijk, maar op de site niet echt. Ben voor de rest gewoon tevreden

profielfoto van E. B.
E. B.
14-01-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Niet teveel betalen en prima service via mail

Ben erg tevreden met het onbeperkt bellen + internetten heb echt nooit problemen en als ik vragen heb kan ik dit gemakkelijk afhandelen via de mail. De mensen welke de mailtjes moeten beantwoorden doen dit snel en krijg altijd netjes antwoord.

+ Duidelijk communicatie

+ Prima mailcontact

+++++ Goede prijs

profielfoto van Anoniem
Anoniem
18-10-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Gewoon top

Kan niets anders zeggen dan top telecom aanbieder. Ben erg tevreden en zal niet snel overstappen naar een ander.

Groet!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
11-10-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Dik tevreden

Net twee weken een abonnementje bij Robin Mobile, en ik ben erg tevreden. Ik bel niet heel veel maar wil wel graag bereikbaar zijn. De filosofie van Robin Mobile staat me aan en het aanbod is scherp. Een simpele optelsom voor mij en heb daarom de keuze gemaakt. Alles wat ik nodig heb zit in mijn pakket en als je niet veel eisen hebt dan zit je al snel goed.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
08-10-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Je krijgt waar je voor betaald

Zelf ben ik geen groot verbruiker van belminuten of mobiel internet. In de vergelijking kwam ik uit op T-Mobile en Robin Mobile.

Ik kende T-Mobile wel maar Robin Mobile nog niet. Ben toen gaan rondkijken en gaan kijken wat andere mensen voor ervaringen hadden. Voor zover ik kon zien waren sommige mensen heel blij en anderen niet. Ik heb toch de gok gewaagd en ben niet teleurgesteld.

Je betaald geen drol voor een abonnement en ja dan kan je ook niet de max verwachten. Nu had ik geen grote eisen dus ben ik erg tevreden. Denk dat anderen misschien iets teveel wilde voor weinig geld.

Dus als je net als ik niet veel eisend ben is Robin Mobile een top keuze. Zo niet ja kijk dan verder.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
28-04-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goede dekking en lage prijs

Drie maanden geleden ben ik overgestapt naar Robin Mobile. Omdat het een nogal nieuwe provider is heb ik eerst goed gekeken naar de reviews van anderen.

De reviews waren wisselend maar uiteindelijk heb ik gekozen voor Robin Mobile voor de prijs. Nu 3 maanden verder kan ik niet anders concluderen dat het gewoon een goede aanbieder is.

De prijs is goed en heb overal in Nederland goed bereik. Dus als je wilt besparen op de maandelijkse kosten en een goede provider zoekt dan zou ik Robin Mobile zeker willen aanraden.

profielfoto van John
John
09-10-2015
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Minst Kwade uit de Slechte

Voor 29 euro p/m heb je tot 10 GB dataverbruik 100 KB/s
Daarna is het 50KB/s tot de volgende maandelijkse periode.

Dit limiet is een beetje aan de lage kant in mijn ogen. Door het gebruik van de term "Verlagen" in de voorwaarden was het niet duidelijk dat dit overeenkomt met een halvering van de snelheid.

Wat ik kan inschatten is dat meer dan 10 uur verbonden zijn niet gewenst is en een misbruik mail kan verwachten waarin KPN je via Robin adviseert over mogelijk misbruik van de data-verbinding.

Dus theoretisch mag je bijna 3 dagen 3,6 GB per 10 uur Daarna ga je naar de halve snelheid en kan je maximaal 1,8 GB per 10 uur benutten. Kom ik op 60 GByte per maand.

Kortom er zijn weinig alternatieven en Robin Mobile lijkt een goede oplossing voor KPN om de ongebruikte restjes bandbreedte goedkoper aan de man te brengen. Die mogen natuurlijk geen overbelasting veroorzaken voor KPN.

Ik vermoed dat Robin mobile geen limieten wil vermelden omdat deze hoogstwaarschijnlijk tussentijds veranderen en afhankelijk zijn van KPN. Zo kan ik me ook voorstellen dat je in de randstad wat eerder een waarschuwing krijgt.

Wat ik wel jammer vind is dat er expres geen inzicht word gegeven over je gebruik en belasting van het netwerk, waarschijnlijk met de hoop dat je het minder gaat verbruiken.

profielfoto van Eduard
Eduard
10-07-2014
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
prijs is top

De verbinding (mits hij op het 3g netwerk zit) is ook prima. Ik heb het goedkoopste abbo en kan daar prima spotify en youtube mee gebruiken. Dit zijn dan ook de enige bandbreedte intensieve apps die ik gebruik op mijn telefoon. Een heel ander verhaal wordt het echter wanneer de 3g verbinding slecht is en mijn telefoon overschakelt naar de EDGE verbinding. De edge verbinding doet bij mij vrijwel niets. Bellen en smsen werkt nog wel maar verbinden met whatsapp gaat al niet meer. Laat staan facebook of het internet gebruiken.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
01-04-2014
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prijs kwaliteit is goed

Voor een nieuwe speler die het vooral op prijs wil winnen doet Robin Mobile het goed. Ben nu paar maanden een gebruiker van hun diensten. Ik moet zeggen dat het geen hoogvliegers zijn maar de prijs kwaliteit verhouding is goed. Hier en daar heb je wel wat dingen die beter kunnen zoals het bereik en snelheid van het internet. Maar het is een prijsvechter in mijn ogen en dan kan je ook niet te hogen eisen hebben als klant.

Je doet het voor de prijs en als je dus kijkt naar wat je er voor terug krijgt dan mag je zeker niet klagen.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
19-10-2014
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Internet is traag op somige plekken

Robin Mobile heeft alles simpel opgezet maar vergeet daarbij dat internet voor heel veel gebruikers heel belangrijk is. Als je dan op sommige plekken in Nederland gewoon geen internet hebt of super traag dan is dat voor mij waardeloos. Daar moeten ze echt wat aan doen!! Want dit is gewoon ruk!!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
28-03-2014
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Internet problemen

Robin Mobile geeft vaak problemen met mijn internet en soms ook het bellen. Ik heb regelmatig dat hij overschakeld naar edge en heb ik echt een beroerde verbinding.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
24-08-2014
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
echt geen onbeperkt inernet

Abonnement genomen (onbeperkt internet) om ook tv te kunnen kijken via internet aangezien ik tijdelijk geen andere oplossing heb. Kon prima vertelden ze me. Na paar weken kreeg ik e-mail dat ik misbruik maakte van het netwerk. Sindsdien slecht bereik, geen toegang meer tot my Robin etc.

Schrijf een review over Robin Mobile

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

T-Mobile logo T-Mobile
8 beoordelingen
3,5
Telefoondiscounter logo Telefoondiscounter
27 beoordelingen
4,0
PartnerPete logo PartnerPete
1 beoordelingen
9