RNHB logo

RNHB reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

RNHB reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2965
RNHB logo
Website
RNHB
Categorie
Financieel

Reviews en ervaringen RNHB

Overweeg je een investering in onroerende goederen? Zoals je ongetwijfeld weet, komt er behoorlijk veel bij kijken. Het proces wordt vereenvoudigd wanneer je het met een gepaste financiële instelling aangaat. RNHB beantwoordt aan je specifieke wensen en noden. Het orgaan biedt een ideale balans tussen scherpe tarieven én een lucratieve, lonende weg. Vooraleer je ermee verdergaat, ontdek je uiteraard graag eerst in welke mate je het kan vertrouwen. Deze betrouwbaarheid, alsook wat het aanbod voor je kan betekenen, worden vandaag grondig uitgediept. Je komt het allemaal te weten.

Over RNHB

RNHB brengt een heuse geschiedenis met zich mee. Het verhaal dateert terug tot maar liefst 125 jaar geleden — omstreeks november 1890 lanceerden Dirk Bos en Frans Wilkens het initiële concept: Nederlandsche Hypotheekbank, te Veendam. Een hele tijd later gaan bundelen ze hun krachten tot FGH Bank. Vervolgens groeide het uit tot Rijnlandse Hypotheekbank én vanaf hierna stond het gekend als Rabobank. Vandaag de dag biedt RNHB een heleboel meer dan het bancaire gebeuren — met een innovatieve kijk op hyopthecaire leningen onderscheidt het zich van een concurrent.

Waarom kiezen voor RNHB

RNHB brengt een uitstekende expertise binnen het gebeuren van de vastgoedmarkt. Het bedrijf staat in voor zowel particuliere als ondernemende investeerders. Overweeg je een (her)financiering aan een minimaal bedrag van 2.5 miljoen? Hierbij reken je op een degelijke ondersteuning, op maat van je specifieke situatie en noden. Maar liefst 10.000 investeerders blijven trouw aan RNHB en diens kwaliteiten. Als kenner hoorde je ongetwijfeld reeds over Vakblad Property NL — deze riepen RNHB uit tot Top Financier. RNHB werkt bovendien overkoepelend samen met financiële adviseurs, die ieder een eigen, unieke kijk bieden. Ben je zelf adviseur en draag je graag je steentje bij? Ook dit kan.

Is RNHB betrouwbaar?

RNHB staat sterk dankzij een nauwe samenwerking tussen verscheidene specialisten. De werking wordt op doorlopende basis aangescherpt, om je als investeerder zorgeloos verder te helpen. Er wordt gekeken naar mogelijkheden, niet naar hindernissen of redenen waarom een idee niet zou werken. Sterktes en zwaktes worden afgewogen, terwijl RNHB in eenieders verhaal gelooft. Wanneer je rondvraag doet binnen je omgeving, ontdek je zonder twijfel veel enthousiasme bij weerklank van RNHB. Nu is het aan jou — ga het gerust zelf ontdekken.

Klantenservice en klachten

Ontdek je graag meer over RNHB en wat het aanbod voor je kan betekenen? Zit je met een vraag, opmerking of klacht die je wenst neer te leggen? Een lijst met veelgestelde vragen brengt helderheid. Ook via een contactformulier bereik je het team. Bel of mail je liever? Geen enkel probleem — experts helpen je met plezier verder.

Wil jij ook beoordelen?

Vandaag kwam je meer te weten over RNHB’s betrouwbaarheid. Je nam ervaringen onder de loep en op basis hiervan kwam je tot een conclusie. Dompelde je je intussen zelf onder en deel je graag je eigen visie? Dit kan zeker. Het helpt anderen opnieuw verder.

Reviews over RNHB

Gerelateerde bedrijven

HypotheekAdvies-Nederland.nl logo
HypotheekAdvies-Nederland.nl
2 beoordelingen
9,5
Money Advisor logo
Money Advisor
2 beoordelingen
9
Hypotheek-rentetarieven logo
Hypotheek-rentetarieven
3 beoordelingen
6,3

Gerelateerde blogartikelen

5,8
67% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Lees onze review over RNHB

Het bedrijf RNHB is geverifieerd door ons. De webshop RNHB is al sinds 2007 een betrouwbare partij om te bestellen. RNHB is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. RNHB maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van RNHB is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van RNHB. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van RNHB.

Geplaatst op: 13-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Drama

Enige bank waar je het bouwdepot pas uitbetaald krijgt na de verbouwing. Als het toch zelf moet betalen waarom neem ik dan een bouwdepot ? Ze snappen zelf hun eigen regels niet.

Geplaatst op: 26-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Oplichters

Regelrechte oplichters die de variabele rente op mijn hypotheek, geheel tegen de markt in, tot extreme hoogte opschroefden. Met uitsluitend badinerende reacties als je hier je beklag over deed. Het voelt enorm goed om ze nu via de Kifid en het blootgelegde renteschandaal aan te pakken.

Geplaatst op: 12-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Gebruikersvriendelijke website

De website van het bedrijf is super gebruikersvriendelijk en werkt erg goed. De informatie is erg duidelijk en je kunt makkelijk vinden wat je allemaal zoekt. Mijn eerste ervaring hier was echt top en ik kom zeker terug als het moet.

Geplaatst op: 19-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Valentijn S.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over RNHB


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

HypotheekAdvies-Nederland.nl logo
HypotheekAdvies-Nederland.nl
2 beoordelingen
9,5
Money Advisor logo
Money Advisor
2 beoordelingen
9
Hypotheek-rentetarieven logo
Hypotheek-rentetarieven
3 beoordelingen
6,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is RNHB een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over RNHB. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,8 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is RNHB actief?

RNHB is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hypotheken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de RNHB reviews? Dan kun je naar de website van RNHB gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie