SubsidyCloud logo

SubsidyCloud reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
SubsidyCloud reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3213
SubsidyCloud logo
Website
SubsidyCloud
Categorie
Financieel
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen SubsidyCloud

Ben jij op zoek naar subsidie voor jouw scale up? SubsidyCloud vergroot de kans op een succesvolle subsidieaanvraag door slimme technologie in te zetten. Een datagedreven aanpak in combinatie met experts met zeer veel ervaring binnen de sector zorgt ervoor dat jouw kans zo groot mogelijk wordt. Wil jij meer weten over SubsidyCloud voordat je besluit om gebruik te maken van de dienst? Dan raden wij je aan om de beoordelingen over SubsidyCloud te lezen die wij voor je verzameld hebben. De datagedreven aanvraag werkt op No Cure No Pay basis. Dit wil zeggen dat jij pas betaalt op het moment dat je de subsidie ook daadwerkelijk krijgt toegewezen.

Over SubsidyCloud

SubsidyCloud is opgericht door Willem Maas en Bastiaan Kleiberg. Beide ondernemers hebben hun jarenlange ervaring in de subsidiebranche omgezet in een slim en datagedreven platform dat jou helpt bij het vinden van de juiste subsidie. Al in 2009 zagen de mannen hoeveel kansen er waren in de subsidiemarkt en richtten ze samen Maas & Kleiberg Subsidy op in Rotterdam. Al snel groeide dit bedrijf uit tot een specialistische organisatie met meerdere kantoren. De kennis van de markt werd door Willem en Bastiaan gebruikt om SubsidyCloud op te richten. Dit is een datagedreven cloud platform voor het aanvragen, managen en monitoren van al jouw subsidies. Tegenwoordig is SubsidyCloud het grootste subsidieplatform van ons land en zijn ze hard bezig met opschalen naar Europees niveau.

Waarom kiezen voor SubsidyCloud

Bij SubsidyCloud vind je alle Nederlandse en Europese subsidies op één plek. Het platform koppelt jouw bedrijf aan de best passende oplossingen met behulp van slimme technologie. Jij hebt realtime inzicht in lopende aanvragen en andere mogelijkheden via jouw persoonlijke online dashboard. Doordat SubsidyCloud werkt met vooraf gecontroleerde regelingen en data verkregen uit goedgekeurde en afgewezen aanvragen, heb jij altijd inzicht in de kansen en mogelijkheden die voor jou persoonlijk relevant zijn. Door je te koppelen aan de best passende subsidieadviseurs ontvang je begeleiding door experts met veel ervaring binnen jouw sector. Hierdoor heeft SubsidyCloud bewezen succes bij meer dan 80% van de aanvragen. Een samenwerking met de juiste expert biedt jou de hoogste succesgarantie. Als je wilt kan SubsidyCloud de volledige administratie voor je uit handen nemen. Het allermooiste? Wegens de hoge succesratio kan SubsidyCloud volgens een No Cure No Pay model werken. Je ontvangt dus alleen een factuur als je aanvraag wordt goedgekeurd.

Is SubsidyCloud betrouwbaar?

Op de website deelt SubsidyCloud succesverhalen van andere ondernemers. Je kunt onder andere zien hoeveel subsidie ze hebben gekregen en hoeveel aanvragen er zijn ingediend. Lees ook zeker de ervaringen met SubsidyCloud op deze pagina om een goed beeld te krijgen van deze onderneming. Wil jij weten of jouw bedrijf in aanmerking komt voor mogelijke subsidies? Doe dan gratis de subsidiescan van SubsidyCloud.

Klantenservice en klachten

Heb jij meer informatie nodig? Dan kun je een kijkje nemen bij de veelgestelde vragen, de brochure van SubsidyCloud downloaden of een terugbelverzoek indienen. Een medewerker van SubsidyCloud neemt dan binnenkort contact met je op. Als je op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwtjes omtrent het bedrijf valt het aan te raden om SubsidyCloud te volgen op LinkedIn.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een succesvolle subsidieaanvraag gedaan voor jouw bedrijf door gebruik te maken van de diensten van SubsidyCloud? Of is jouw aanvraag afgewezen? Wat de uitkomst van het traject ook was, wij horen graag wat jouw ervaring is met SubsidyCloud. Door jouw beoordeling te delen zorg jij ervoor dat anderen de juiste keuze kunnen maken.

Gerelateerde bedrijven
Capitalbox logo
Capitalbox
2 beoordelingen
9
Freedom24.com logo
Freedom24.com
1 beoordeling
10
Saxo Bank logo
Saxo Bank
34 beoordelingen
2,9
Gerelateerde blogartikelen
7
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met SubsidyCloud

Het bedrijf SubsidyCloud is geverifieerd door ons. De webshop SubsidyCloud is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. SubsidyCloud is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. SubsidyCloud maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

SubsidyCloud is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van SubsidyCloud te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 22-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Subsidycloud beloofd subsidieaanvragers te koppelen aan subsidiespecialisten, maar dit is ze niet gelukt.

29-12-2021 aangemeld

In de tussentijd niets gehoord, maar het was O&N, dus zelf een follow-up gedaan

07-01-2022 gekoppeld aan de customer success manager (CSM)

07-01-2022 een vraag gesteld aan de CSM, maar geen reactie

10-01-2022 weer gemaild voor update

11-01-2022 mailt CSM dat ze wacht op een update en daarop heb ik weer een update gevraagd - weer hetzelfde antwoord, ligt nog bij de 'expert'

12-01-2022 hebben wij een update gevraagd mbt ETA

13-01-2022 CSM geeft aan nog steeds te wachten op een update

14-01-2022 nog steeds onduidelijk voor ons wat ze aan het doen zijn en of er uberhaupt iets gaat gebeuren en wederom gemailt dat het prettig is als we niet aan het lijntje worden gehouden (week 2)

14-01-2022 CSM belt ons, en geeft aan HEEL erg geschrokken te zijn van de vragen... Wij uitgelegd dat het normaal is dat mensen bellen als je die rol hebt. Subsidycloud belooft op dat moment binnen 2 dagen te reageren...

19-01-2022 vragen wij om een update en geven zij aan dat de subsidieexpert het vorige week al had gecancelled. Nu vragen ze aan ons, zullen we een nieuwe zoeken, moet je wel weer een week wachten.

Nou, hun tool werkt niet want ze zijn manueel subsidie experts zoeken. Ze hebben geen kennis en de CSM snapt haar rol niet.

Wij zijn er niet meer bij.

Geplaatst op: 20-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over SubsidyCloud
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Capitalbox logo
Capitalbox
2 beoordelingen
9
Freedom24.com logo
Freedom24.com
1 beoordeling
10
Saxo Bank logo
Saxo Bank
34 beoordelingen
2,9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is SubsidyCloud een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over SubsidyCloud. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is SubsidyCloud actief?

SubsidyCloud is vooral actief in de categorie financieel.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de SubsidyCloud reviews? Dan kun je naar de website van SubsidyCloud gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie