Revitaltrax logo

Revitaltrax reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Revitaltrax reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2940
Revitaltrax logo
Website
Revitaltrax.org
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen RevitalTrax

Op zoek naar een aanbieder van hoogwaardige verzorgingsproducten voor zowel de man als de vrouw? Dan zou RevitalTrax wellicht een perfecte leverancier voor je kunnen zijn. Door de reviews en ervaringen van bestaande klanten samen te vatten, kunnen we je helder in beeld brengen wat deze specialist precies kan bieden. Op basis van die samenvatting kun je besluiten om eventueel ook te kiezen voor de producten van RevitalTrax.

Over RevitalTrax

RevitalTrax is een zeer dynamisch cosmeticabedrijf uit Nederland. De onderneming werd in 2019 opgericht en nu al timmert het heel aardig aan de weg. De onderneming staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid, terwijl klanttevredenheid een groot goed is voor RevitalTrax. Het assortiment is daarnaast zeer breed en de specialist zoekt de interactie met de klant en staat open voor opmerkingen en suggesties om een nog beter aanbod te kunnen presenteren. Zeker is dat RevitalTrax een snelgroeiende onderneming is met een zeer actieve online presentatie. Behalve in ons land is het ondertussen als in veel meer Europese landen actief.

Waarom kiezen voor RevitalTrax?

Het aanbod is een voorname reden om juist voor deze specialist te kiezen. Het assortiment bestaat nu uit skincare, bodycare en haircare producten. Kenmerk van deze producten is de hoge kwaliteit en het feit dat de aangeboden producten vrij zijn van parabenen, sulfaten, siliconen en microplastics. RevitalTrax is bovendien innovatief en bracht bijvoorbeeld in 2019 als eerst het Anti Aging Collageen Complex op de markt. Het product is nog steeds zeer succesvol niet in de laatste plaats vanwege de zeer hoogwaardige ingrediënten die gebruikt zijn. Vanaf de start is het aanbod van producten al verder uitgebreid met tal van crèmes, serums, lotions en scrubs.

Is RevitalTrax betrouwbaar?

Zowel de geleverde producten als de diensten van RevitalTrax worden in de reviews en ervaringen van bestaande klanten betrouwbaar genoemd. Geen enkele reden om dus aan de betrouwbaarheid van de onderneming te twijfelen. RevitalTrax heeft bovendien de nodige aandacht besteed aan het onderwerp veilig winkelen op de webshop en werkt in dat kader met een beveiligde SSL-verbinding. Het tekent de onderneming, die weliswaar nog volop in ontwikkeling is maar nu al een voorname positie bekleedt in de branche en een betrouwbaar imago heeft.

Klantenservice en klachten

Zoals gesteld hecht RevitalTrax waarde aan de mening van de klant en om die reden kost het je dan ook geen enkele moeite om een klacht in te dienen. Je kunt dit doen middels het contactformulier op de website of door het versturen van een reguliere e-mail. Je kunt je klacht ook schriftelijk indienen omdat je het adres van de specialist gewoon op de website vindt. Daarnaast is het ook gewoon mogelijk om met RevitalTrax te bellen. De specialist is ook nog eens actief op Facebook, Instagram en LinkedIn. Ook via die kanalen kun je dus contact zoeken met deze aanbieder.

Wil jij ook beoordelen?

Niets is zo van waarde als de beoordelingen van bestaande klanten als je zelf over een aanbieder, product of dienst twijfelt. Beoordelingen bieden je onafhankelijke en vooral ook praktische informatie die je echt helpen bij het maken van de juiste keuzes. Daarom vragen we jou ook om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Je bewijst er veel mensen een grote dienst mee.

Reviews over Revitaltrax

Gerelateerde bedrijven

Arganwinkel.nl logo
Arganwinkel.nl
2 beoordelingen
9
Haarimport logo
Haarimport
2 beoordelingen
9,5
Menstruatiecups.nl logo
Menstruatiecups.nl
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

10
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Revitaltrax

Het bedrijf Revitaltrax is geverifieerd door ons. De webshop Revitaltrax.org is al sinds 2018 een betrouwbare partij om te bestellen. Revitaltrax is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Revitaltrax maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Revitaltrax.org is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Revitaltrax.org te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Snelle service, goede communicatie staan open voor oplossingen

Een mooi product die helaas niet voor mijn huid/lichaam werkt. Ik kreeg er juist uitslag en een loopneus van.
Dit koppelde ik terug en hier werd heel goed op gereageerd en we hebben een passende oplossing gevonden. Wat mij betreft een 10, alleen kwa product niet voor mij weggelegd.

Geplaatst op: 14-02-2023
Laatst bewerkt op: 14-02-2023
Geschreven door: Esther V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Geweldig

Geweldige producten waarbij je ook resultaat ziet.
Snelle levering ook altijd.
Nu ga ik de 1s keer de shampoo proberen .
Bedrijf is 100% te vertrouwen.
Super service reageren ook altijd als je een vraag/ mail stuurt.

Geplaatst op: 08-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sandra K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Revitaltrax


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Arganwinkel.nl logo
Arganwinkel.nl
2 beoordelingen
9
Haarimport logo
Haarimport
2 beoordelingen
9,5
Menstruatiecups.nl logo
Menstruatiecups.nl
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Revitaltrax een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Revitaltrax. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Revitaltrax actief?

Revitaltrax is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Revitaltrax reviews? Dan kun je naar de website van Revitaltrax gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie