Refurbished Laptop XL logo

Refurbished Laptop XL reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Refurbished Laptop XL reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3937
Refurbished Laptop XL logo
Website
refurbishedlaptopxl.nl
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Refurbished Laptop XL

Een laptop is iets waar je vandaag de dag moeilijk nog om heen kan. Steeds grotere delen van ons leven spelen zich digitaal af en de laptop maakt het leven er gewoon veel aangenamer op. Natuurlijk is het ook zo dat een laptop een behoorlijke investering is. Heb je even dat budget niet maar wil je toch een goed apparaat in handen? Dan kan je misschien kiezen voor een refurbished exemplaar. Een refurbished laptop vind je onder andere bij Refurbished Laptop XL. Maar wat vertellen de klanten van Refurbished Laptop XL? Is het bedrijf wel betrouwbaar? Zijn de reviews positief? Wat zijn de beoordelingen en ervaringen van de klanten vanRefurbished Laptop XL? Je ontdekt het op deze pagina!

Over Refurbished Laptop XL

Refurbished Laptop XL is een website die gespecialiseerd is in het aanbieden van refurbished laptops en aanverwanten. Een refurbished laptop is een gebruikte laptop die hersteld is tot in de nieuwstaat en in de regel aan een sterk verminderde prijs verkocht wordt. Die herstelling kan gebeuren met nieuwe onderdelen of met onbeschadigde onderdelen. Refurbished Laptop XL mikt dus in de eerste plaats op een ontzettend lage prijs tegenover de nieuwe modellen. Daarnaast is er echter ook veel aandacht voor kwaliteit en voor de webwinkel-starten/" target="_blank">klantenservice. Zo geldt er een standaard garantie van 1 jaar op alle producten die je via Refurbished Laptop XL aankoopt. Deze periode kan mits extra opties zelfs tot maximaal twee jaar verlengd worden. Bovendien worden de laptops standaard geleverd met een werkende accu die een 14 dagen niet goed garantie heeft. Voor advies en vragen kan je ook altijd bij de klantenservice terecht!

Waarom kiezen voor Refurbished Laptop XL?

De duidelijkste reden om te kiezen voor Refurbished Laptop XL is natuurlijk de goedkope prijs van de topmodellen die je in het aanbod terug kunt vinden. Bovendien vind je op de webshop ook een enorm uitgebreid aanbod aan laptops en aanverwanten terug. Zo vind je bijvoorbeeld laptops terug van merken als Apple, Dell, Asus, Lenovo, HP en ga zo maar door. Naast laptops vind je bij Refurbished Laptop XL ook accessoires, docking stations, opladers en software terug. Heb je een keuze kunnen maken? Dan geniet je bij Refurbished Laptop XL van gratis verzending van jouw aankoop vanaf een bestelbedrag van 150 euro. Onder dit bedrag betaal je 6,95 euro. In de regel kan je uitgaan van een maximale levertijd van twee werkdagen. Bovendien krijg je bij Refurbished Laptop XL ook altijd 14 dagen retourrecht.

Is Refurbished Laptop XL betrouwbaar?

Refurbished Laptop XL is een onderneming die al enkele jaren actief is met de verkoop van laptops online. Bovendien krijg je van Refurbished Laptop XL altijd een mooie gerantie en kan je bovendien gebruik maken van het retourrecht. Daarnaast beschikt Refurbished Laptop XL over een eigen klantenservice en kan je op de website zelf ook heel wat relevante bedrijfs- en contactinformatie terugvinden. Ook de verbinding met de website is een veilige verbinding op basis van het gekende SSL-certificaat. Dat betekent dat je bij Refurbished Laptop XL veilig kunt betalen. Veilig betalen op de webshop kan via onder andere Klarna, iDeal, PayPal, kredietkaart, een overschrijving en meer. Ten slotte is Refurbished Laptop XL ook aangesloten bij het gekende keurmerk WebwinkelKeur. Met andere woorden: Refurbished Laptop XL is absoluut een betrouwbare webwinkel.

Klantenservice en klachten

Bij vragen, bij problemen en bij klachten kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van Refurbished Laptop XL. Dat kan op verschillende manieren. Je kunt het contactformulier op de website invullen. Je kunt een mail sturen. Je kunt telefonisch contact opnemen en je kunt ten slotte ook gebruik maken van de live chat functie op de website zelf. In de regel ontvang je binnen een werkdag een antwoord of een ontvangstbevestiging. Bij klachten kan een inhoudelijk antwoord tot twee weken op zich laten wachten. Ben je niet tevreden met het antwoord? Dan kan je contact opnemen met de dienst bemiddeling van Stichting WebwinkelKeur.

Wil jij ook beoordelen?

Wij zijn altijd op zoek naar reviews, ervaringen en beoordelingen van heel wat website. Kocht jij als eens een laptop bij Refurbished Laptop XL? Dan is jouw mening eentje die wij graag horen. Schrijf een review op deze pagina over jouw ervaring. Wat vond je bijvoorbeeld van de prijs? Is de kwaliteit ook goed? Welke laptop kocht je er? Hoe zou je de klantenservice beoordelen? En de levertijd? Schrijf een review en help onze bezoekers!

Reviews over Refurbished Laptop XL

Gerelateerde bedrijven

Maas Computers logo
Maas Computers
3 beoordelingen
9,3
Telefoonglaasje logo
Telefoonglaasje
2 beoordelingen
9
MyTrendyPhone.nl logo
MyTrendyPhone.nl
4 beoordelingen
8,8

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Refurbished Laptop XL

Ons team van experts heeft Refurbished Laptop XL geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Refurbished Laptop XL bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Refurbished Laptop XL is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Refurbished Laptop XL is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van refurbishedlaptopxl.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Refurbished Laptop XL.

Geplaatst op: 12-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Refurbished Laptop XL


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Maas Computers logo
Maas Computers
3 beoordelingen
9,3
Telefoonglaasje logo
Telefoonglaasje
2 beoordelingen
9
MyTrendyPhone.nl logo
MyTrendyPhone.nl
4 beoordelingen
8,8

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Refurbished Laptop XL een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Refurbished Laptop XL. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Refurbished Laptop XL actief?

Refurbished Laptop XL is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) reparaties.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Refurbished Laptop XL reviews? Dan kun je naar de website van Refurbished Laptop XL gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie