Reeleezee.nl logo

Reeleezee.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Reeleezee.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
489
Reeleezee.nl logo
Website
Reeleezee.nl

Reviews en ervaringen Reeleezee

Ben jij benieuwd welke beoordelingen Reeleezee ontvangt? Wij hebben de reviews van Reeleezee verzameld voor je. Mensen die al eerder een abonnement afsloten bij het bedrijf, hebben een review voor je geschreven. Je leest onder andere daarin of ze hun beloften nakomen, wat de kwaliteit van de abonnementen is en hoe het contact met het bedrijf was. Lees deze reviews eens rustig door, voordat je een abonnement afsluit. Zo weet je zeker of Reeleezee een betrouwbaar bedrijf is.

Over Reeleezee

Reeleezee is in 2002 opgericht door Jan Jacobs en Wilko Stronks. Het was toen het eerste bedrijf op de Nederlandse markt dat zich bezighield met online boekhouden voor ondernemers. Als ondernemer wil je namelijk niet continu bezig zijn met je boekhouding. Je bent niet voor niets ondernemer geworden en wil je tijd waarschijnlijk veel liever besteden aan het laten groeien van je onderneming. Naast ondernemers richt Reeleezee zich ook op accountants en boekhouders. Het bedrijf ontwikkelt innovatieve oplossingen om boekhoudprocessen efficiënter te maken, dit te versimpelen en het te automatiseren. Het bedrijf is een volwaardige dochter van Exact. Een onderneming die software ontwikkelt. De vier pijlers van Reeleezee? Innovatie, service, eenvoud en up-to-date blijven. Daar kunnen alle klanten op rekenen.

Waarom kiezen voor Reeleezee

Reeleezee maakt gebruik van de software real easy. De naam doet al vermoeden dat het voor jou zo gemakkelijk mogelijk gemaakt is. Hoe ze dat hebben gedaan? Door functies slim toe te passen, helder te communiceren en door het een duidelijke bediening te geven. Boekhouden wordt vaak gezien als iets lastigs en stoffigs. Reeleezee heeft dit vergemakkelijkt door te werken met duidelijke schermen en mappen voor je uitgaven, inkomsten en belastingen die allemaal een andere kleur hebben. De overzichten zien er hetzelfde uit als de afschriften bij je bank, wat zorgt voor herkenning. Wil je een factuur vastleggen? Met de aanwezige boekingsbonnen doe je dat in een handomdraai. Dit bespaart je tijd en uiteindelijk dus ook kosten. Doordat Reeleezee feedback van klanten ontzettend belangrijk vindt, zijn ze continu bezig met het verbeteren en verfijnen van de software. Reeleezee heeft drie verschillende abonnementen waar je uit kunt kiezen. De prijzen hiervoor bedragen 15, 30 of 60 euro per maand. Afhankelijk van de grootte van je onderneming past een abonnement het beste bij je.

Is Reeleezee betrouwbaar?

Wanneer je twijfelt of Reeleezee iets voor jou is, kun je de online demo bekijken óf gebruikmaken van het gratis proefpakket. Hiermee kun je de software voor 30 dagen gratis proberen. Er zijn ook diverse webinars, die je meer uitleggen over de belangrijkste functies, hoe je kunt opstarten en wat de geavanceerde functies zijn. Op de website lees je verhalen van andere ondernemers die al gebruikmaken van Reeleezee. Op Trutspilot scoort het bedrijf een 2,9, waarbij meer dan de helft het bedrijf beoordeelt met een goed of uitstekend. Het kantoor is te bezoeken in Breukelen. Voor meer informatie kun je het bedrijf ook volgen op Facebook, Twitter, YouTube en LinkedIn. Wanneer je een abonnement hebt afgesloten, kun je een account aanmaken.

Klantenservice en klachten

Je kunt contact met de klantenservice van Reeleezee opnemen door ze te bellen. Ze zijn alle werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 17.30 uur. Ook is het mogelijk om ze een mailtje te sturen. Op de website wordt niet beschreven hoelang het duurt voordat je reactie krijgt op je mail.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij in het verleden gebruik gemaakt van de diensten van Reeleezee? Schrijf een review hoe jou dit bevallen is. Kon je gemakkelijk een abonnement afsluiten, krijg je waar voor je geld en hoe was het verdere contact? Door een review te schrijven, kunnen andere mensen lezen hoe jouw ervaring is geweest en kunnen ze zelf beslissen of ze ook iets bij het bedrijf willen afsluiten.

Reviews over Reeleezee.nl
Gerelateerde bedrijven
e-Boekhouden.nl logo
e-Boekhouden.nl
4 beoordelingen
6,8
Silvasoft logo
Silvasoft
4 beoordelingen
7,8
Visma eAccounting logo
Visma eAccounting
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Reeleezee.nl

Reeleezee.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Reeleezee.nl bestaat al sinds 2002 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Reeleezee.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Reeleezee.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Reeleezee.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Reeleezee.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg gemakkelijk

Dit is echt een van de fijnste boekhoudprogramma's die ik in tijde heb gebruikt. Het is allemaal super overzichtelijk en je kunt het allemaal makkelijk in de gaten houden op de site en in de app.

Geplaatst op: 31-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Julia N.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Reeleezee.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
e-Boekhouden.nl logo
e-Boekhouden.nl
4 beoordelingen
6,8
Silvasoft logo
Silvasoft
4 beoordelingen
7,8
Visma eAccounting logo
Visma eAccounting
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Reeleezee.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Reeleezee.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Reeleezee.nl actief?

Reeleezee.nl is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boekhouding en administratie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Reeleezee.nl reviews? Dan kun je naar de website van Reeleezee.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie