Rabobank logo

Rabobank reviews, ervaringen en beoordelingen

Rabobank reviews, ervaringen en beoordelingen
4227
Rabobank logo
Website
Rabobank
Categorie
Financieel

Reviews en Ervaringen Rabobank

Verzekeren, sparen, beleggen of misschien wel lenen: we kunnen eigenlijk niet zonder bank. Op jouw zoektocht naar een betrouwbare bank voor jouw geldzaken kwam je uit bij de Rabobank. Je wilt graag weten of de Rabobank wel te vertrouwen is en of hun aanbod wel zo goed is, als dat zij je willen doen geloven. Gelukkig zijn dat vragen waar je prima een antwoord op kunt vinden, namelijk via de ervaringen van anderen. Reviews vertellen jou precies hoe Rabobankklanten over deze bank denken. En met die beoordelingen kan jij zelf een goede beslissing maken of deze bank jouw verzekeringen mag afsluiten of dat jij daar geld wilt lenen, bijvoorbeeld. Ben jij zelf al klant of besluit je dat na het lezen van de reviews te worden: mogen wij jou dan iets vragen? Zou jij dan ook de Rabobank willen beoordelen door hier een recensie te plaatsen? Wij en andere toekomstige geïnteresseerden in deze bank zullen er blij mee zijn!

Over Rabobank

De Rabobank bestaat al 125 jaar en is een coöperatieve bank. Het is ontstaan uit de Raiffeisen Bank en de Boerenleenbank. De bank heeft een grote betrokkenheid richting de samenleving en dit zie je terug in o.a. hun sponsoractiviteiten en het duurzaam ondernemen. De bank is ontstaan uit kleine kredietverenigingen, die door boeren en tuinders waren opgericht. Nog altijd vind je dit coöperatieve element terug bij deze bank. Alleen is deze niet meer toegespitst op enkel de agrarische bedrijven, maar is het een bank geworden voor iedereen. Of je nu als particulier een bank zoekt of als bedrijf, de Rabobank biedt het beide.

Waarom kiezen voor Rabobank

De Rabobank is een bank die zijn diensten al langer dan een eeuw aanbiedt en daarmee dus veel ervaring heeft. Je kunt bij de Rabobank terecht voor: • Online bankieren • Betalen • Verzekeren • Hypotheken • Lenen • Sparen • Beleggen • Pensioen Maar ook zakelijk kan je kiezen voor deze bank. Waarbij je prima internationaal zaken kunt doen en bijvoorbeeld krediet kunt aanvragen of advies bij het starten van je eigen bedrijf. De bank is door het hele land aanwezig en daarmee is er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. Wel zo fijn als je toch even live iemand spreken wilt.

Is Rabobank betrouwbaar?

De Rabobank is al meer dan 125 jaar een bank. Een bank die op een coöperatieve manier werkt. Dit kan je nooit zolang uithouden als je niet betrouwbaar bent. De Rabobank biedt veel kennis op het gebied van financiën en kan jou dan ook prima helpen bij je vragen over bijvoorbeeld sparen, hypotheken of verzekeren. Maar ook als je voor jezelf wilt beginnen of als je wilt gaan beleggen. Heb je vragen over veilig bankieren? Ze helpen je graag. Informatie over zaken als pishing of andere vormen van fraude kan je duidelijk vinden op de site. Als klant krijg je deze waarschuwingen bijvoorbeeld ook al als je de betaalapp opent.

Klantenservice en klachten

Natuurlijk kan je vragen hebben over de gang van zaken van de Rabobank. Of is er iets gebeurt waar je het niet mee eens bent. Klachten maar ook advies kan je krijgen door de klantenservice van de Rabobank te benaderen. Dit doe je door contact op te nemen via de site. Je kunt met de medewerkers chatten of je belt ze natuurlijk gewoon even. Wat ook handig is, is dat je veel al zelf kunt regelen via de Rabo App. Wil je bijvoorbeeld je limiet van je pas tijdelijk verhogen? Dan regel je dat heel eenvoudig zelf via deze app en heb je de klantenservice niet eens nodig! Uiteraard kan je bij vragen eerst even de site checken, want op veel vragen wordt al antwoord gegeven op de servicepagina.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al een Rabo-klant? Wij zouden het heel fijn vinden als je ook jouw ervaringen met deze bank op deze site wilt achterlaten. Met elkaar maken we zo het beeld rondom de Rabobank zo compleet mogelijk. Hier kan je andere mensen mee helpen om zo een juiste keuze te maken of ze wel of geen klant zullen worden bij de Rabobank. Hoe duidelijker jij uitlegt waarom je de bank wel of niet aanraadt, hoe meer een ander daaraan heeft. Heb je iets vervelends meegemaakt of juist iets heel positiefs? Hoe was je ervaring met de klantenservice of hoe makkelijk was het om een betaalrekening af te sluiten? Alles wat met de bank te maken heeft kun je in jouw beoordeling weergeven! Bedankt alvast!

Gerelateerde bedrijven

Bunq business logo
Bunq business
11 beoordelingen
5
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
IUVO P2P Investment logo
IUVO P2P Investment
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Rabobank

Ons team van experts heeft Rabobank geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Rabobank bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Rabobank is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Rabobank is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Rabobank te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 01-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Rabobank


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Bunq business logo
Bunq business
11 beoordelingen
5
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
IUVO P2P Investment logo
IUVO P2P Investment
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Rabobank een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Rabobank. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Rabobank actief?

Rabobank is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) geld lenen , hypotheken en sparen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Rabobank reviews? Dan kun je naar de website van Rabobank gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie