Raamdecoratieshop.nl logo

Raamdecoratieshop.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Raamdecoratieshop.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1258
Raamdecoratieshop.nl logo
Website
raamdecoratieshop.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Raamdecoratieshop.nl

Ben je op zoek naar gordijnen of een ander type raamdecoratie? Dan kan het zijn dat je op Raamdecoratieshop.nl bent terecht gekomen. Maar is deze webshop wel te vertrouwen? Zijn de rolgordijnen en aanverwanten van een hoge kwaliteit? Op basis van ervaringen van echte klanten van Raamdecoratieshop.nl kan je die vraag toch al net iets beter beantwoorden. Op deze pagina hebben wij reviews over Raamdecoratieshop.nl en beoordelingen van de website en zijn diensten voor jou op een rijtje gezet. Zo weet je voor je eraan begint waar je aan toe bent!

Over Raamdecoratieshop.nl

Raamdecoratieshop.nl is de website van HEWO raamdecoratie BV en heeft een geschiedenis die terug te brengen valt tot november 1983. Dat is wanneer Henk Wouters te Weert in zijn garage start als woningstoffeerder. Door de jaren heen is Raamdecoratieshop.nl telkens verder gegroeid tot een toonaangevende firma in de Benelux. De pijlers van HEWO raamdecoratie zijn al die jaren lang echter dezelfde gebleven: advies en verkoop op maat met veel aandacht voor lokale productie en kwaliteitsvol werk. Bij Raamdecoratieshop.nl is elke bestelling er eentje op maat want er bestaat geen voorraad van een afgewerkt product. Dat betekent vanzelfsprekend ook dat de levertijd wat langer kan uitvallen dan bij de concurrentie, maar betekent ook dat je altijd een nieuw product aankoopt. Raamdecoratieshop.nl werkt zonder tussenhandel en produceert altijd alles zelf gewoon in de fabriek in Weert. Alle bestellingen worden gratis verzonden en er is ook een showroom waar je terecht kunt om even een kijkje te nemen wat de mogelijkheden zijn.

Waarom kiezen voor Raamdecoratieshop.nl?

Raamdecoratieshop.nl maakt alles zelf en dat betekent ook dat je een ontzettend grote keuze in kleuren en stoffen hebt. Het aanbod van de webshop bestaat uit onder andere rolgordijnen, maar ook vouwgordijnen, paneelgordijnen, shades, dividers, jaloezieën en nog veel meer. Je kunt er transparante, semi-transparante en verduisterende gordijnen terugvinden en elk type gordijn dan nog eens in eender welk type materiaal dat jouw voorkeur draagt. Bij heel wat van de producten kan je trouwens kiezen voor elektronisch bedienen via een afstandsbediening of jouw smartphone. Twijfel je over de kleur? Dan kan je op de webshop gratis tot 6 kleurstalen bestellen die de volgende dag geleverd worden. Zo krijg je meteen een beter beeld van de stof en de kleur. Betalen kan met iDEAL, met Bancontact, met Mastercard, met Visa, met een overboeking of gewoon later met Klarna. Bovendien geniet je op zoek als elk onderdeel van jouw aankoop van een garantie van vijf jaar.

Is Raamdecoratieshop.nl betrouwbaar?

Als je Raamdecoratieshop.nl bezoekt vind je meteen alle nodige bedrijfsinformatie terug. Het KvK-nummer, btw nummer en het bedrijfsadres kan je niet missen. De website zelf werkt via een beveiligde verbinding en betalen doe je via de betaalprovider Mollie die ook door bedrijven als bijvoorbeeld Albert Heyn gebruikt wordt. Tevens beschikt Raamdecoratieshop.nl over een klantenservice die je kan bereiken voor vragen of advies. Bovendien is de webshop een gecertificeerd lid van het keurmerk Thuiswinkel Waarborg en is Raamdecoratieshop.nl CBW-erkend. Dat laatste houdt in dat ze algemene voorwaarden hanteren die jou als consument extra goed beschermen. Dat gaat dan om betalingsmogelijkheden, garantie, levering, vervoer en annulatie. Kortweg gezegd: ja, Raamdecoratieshop.nl is een betrouwbare webshop.

Klantenservice en klachten

Op de website zelf vind je heel wat informatie terug over de producten en ook instructies wat betreft het plaatsen en hanteren. Vind je daar het antwoord op jouw probleem of vraag niet terug? Of heb je misschien een klacht? Dan kan je nog altijd contact opnemen met de klantenservice. Dat kan lekker old school per post, maar ook telefonisch, via mail of via het contactformulier op Raamdecoratieshop.nl. Ten slotte kan je ook gewoon fysiek de showroom bezoeken op afspraak. De klantenservice van Raamdecoratieshop.nl is geopend op elke werkdag tussen 09:00 en 16:30 uur. Kom je er samen met de klantenservice niet uit? Dan kan je je ook nog altijd wenden tot de dienst bemiddeling van Thuiswinkel Waarborg.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij sinds 1983 al eens raamdecoratie aan van Raamdecoratieshop.nl? Dan zijn wij op zoek naar jouw ervaringen met deze onderneming. Zou je de producten als kwaliteitsvol beoordelen? Werd je vlot en correct geholpen bij vragen? Was de levertijd zoals afgesproken? Kreeg je inderdaad de beloofde garantie bij problemen? Laat op deze pagina een review na waarin je jouw ervaringen neerpent en help de volgende mogelijke klant van Raamdecoratieshop.nl een goede beslissing maken. Een snelle goede daad voor weinig moeite!

Reviews over Raamdecoratieshop.nl
Gerelateerde bedrijven
Shoppartners logo
Shoppartners
5 beoordelingen
3,3
Mooideurbeslag.nl logo
Mooideurbeslag.nl
1 beoordeling
8,5
Bataviastore.com logo
Bataviastore.com
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Zakelijk contact

Ik heb een erg fijne ervaring gehad met deze webshop aangezien ze super professional en zakelijk waren in het contact en het op de hoogte houden van mijn verzending!

Geplaatst op: 03-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Charlotte P.

8 / 10
5/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Raamdecoratieshop.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Shoppartners logo
Shoppartners
5 beoordelingen
3,3
Mooideurbeslag.nl logo
Mooideurbeslag.nl
1 beoordeling
8,5
Bataviastore.com logo
Bataviastore.com
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Raamdecoratieshop.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Raamdecoratieshop.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Raamdecoratieshop.nl actief?

Raamdecoratieshop.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Raamdecoratieshop.nl reviews? Dan kun je naar de website van Raamdecoratieshop.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie