Qula logo

Qula reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Qula reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2984
Qula logo
Website
qula.info
Categorie
Dagje weg
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Qula

Ze zijn er nog gewoon hoor; leuke, gezonde en goedkope groepsuitjes. Mocht je er naar zoeken, dan moet je beslist eens denken aan Qula. Om te beoordelen of Qula ook jou van dienst kan zijn, hebben we de reviews en ervaringen doorgenomen en de belangrijkste conclusies voor je op een rij gezet. Zo kun je gemakkelijker besluiten om eventueel ook voor Qula te kiezen.

Over Qula

Het moge duidelijk zijn, Qula bied je nog die leuke, gezonde en goedkope groepsuitjes. Ze zijn perfect voor het team waarin je sport of om samen met je collega’s te spelen. Qula biedt uiteenlopende Trails in de vorm van interessante speurwandeltochten op je smartphone. Ook als je een keer iets bijzonder wilt doen met je familie tijdens bijvoorbeeld de anders zo saaie familiedag, kan Qula uitkomst bieden. Bijkomend voordeel is dat je hier nog te maken hebt met betaalbare activiteiten die je ook nog eens op tal van verschillende plaatsen kunt doen.

Waarom kiezen voor Qula?

Je kiest voor Qula vanwege het feit dat je ze in de buitenlucht doet en je beweegt en er dus sprake is van een gezonde activiteit. Bovendien zijn de groepsuitjes prima betaalbaar. Omdat iedereen tegenwoordig een smartphone heeft, is het geen beletsel dat die noodzakelijk is om de Qula Trails te kunnen doen. Ondertussen biedt Qula verschillende leuke Trails, waarvan City Trails, Nature Trails, Mystery Trails, Kids Trails en een fietsspeurtocht op Texel de bekendste zijn. Zeker de Kids Trail is de moeite waard. Je speelt het in je eigen woonwijk en kinderen ervaren op deze manier weer eens hoe heerlijk het is om buiten te spelen. Voor de kinderen is het behalve gezond ook bijzonder spannend. Bovendien wordt samenwerking gevraagd en op speuren en het voldoen aan opdrachten zijn kinderen nou eenmaal dol.

Is Qula betrouwbaar?

Absoluut. Er is simpelweg geen andere conclusie te trekken als je de beoordelingen van mensen die al eens gebruikt maakten van de diensten van Qula bekijkt. De Trails zijn zo gemaakt dat je ze prima op verschillende plaatsen kunt spelen en je kunt er op vertrouwen dat de Trails geschikt zijn voor jong en oud. Je weet als je gebruik maakt van Qula dat je nooit veel geld kwijt bent maar desondanks toch heel erg veel plezier gaat beleven. Bovendien kun je de Trails spelen met zo goed als elke smartphone.

Klantenservice en klachten

Het woord klacht komen we niet één keer tegen als we de reviews en ervaringen over Qula doornemen. Toch kan het zijn dat je een klacht hebt of met een vraag blijft rondlopen. In dat geval heb je verschillende mogelijkheden om contact te zoeken en om opheldering te vragen. Zo kun je altijd terecht bij de chatfunctie op de website. Daarnaast kun je bellen en een e-mail sturen. Er is verder nog een WhatsApp nummer beschikbaar. Je kunt ook contact leggen via de social media kanalen Facebook en Twitter.

Wil jij ook beoordelen?

Heel simpele vraag. Mocht jij nooit een beoordeling achter laten, zou je dit dan voortaan wel willen doen? De onafhankelijke beoordelingen helpen iedereen namelijk bij het maken van de beste keuzes. Alvast bedankt!

Reviews over Qula
Gerelateerde bedrijven
Safaripark Beekse Bergen logo
Safaripark Beekse Bergen
5 beoordelingen
6,2
Tours & Tickets logo
Tours & Tickets
2 beoordelingen
10
Tubantia Webwinkel logo
Tubantia Webwinkel
2 beoordelingen
7,5
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Qula

Qula is geverifieerd door ons expert team. De webshop Qula bestaat al sinds 2018 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Qula lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Qula. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van qula.info is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van qula.info te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Qula.

Geplaatst op: 15-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuk uitstapje

Mijn vrouw en ik hebben enorm genoten van de wijnmakerijtour. De Mercedes-bus is zeer comfortabel. De verstrekte snacks, water en lunch waren geweldig. Onze chauffeur / gastheer was zeer behulpzaam en kende het wijnmakerijpersoneel bij de voornaam.

Geplaatst op: 25-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tess L.

9 / 10
5/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Qula
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Safaripark Beekse Bergen logo
Safaripark Beekse Bergen
5 beoordelingen
6,2
Tours & Tickets logo
Tours & Tickets
2 beoordelingen
10
Tubantia Webwinkel logo
Tubantia Webwinkel
2 beoordelingen
7,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Qula een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Qula. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Qula actief?

Qula is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) groeps en bedrijfsuitjes.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Qula reviews? Dan kun je naar de website van Qula gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie