Wat te doen met een bedrijfsuitje?

Wat te doen met een bedrijfsuitje?

Een bedrijfsuitje is een leuke mogelijkheid om collega’s om een andere manier te leren kennen en je kunt het bedrijfsfeestje ook inzetten als beloning voor het personeel. Omdat ze hard hebben gewerkt en de targets hebben gehaald. Maar de eeuwige discussie is natuurlijk wat je met een bedrijfsuitje kan doen. Om je op weg te helpen hebben wij een paar leuke uitjes voor je op een rijtje gezet en lees vooral ook even ons artikel met handige tips en trucs over bedrijfsuitjes.

Dagje pretpark; Slagharen, Walibi of de Efteling

Een dagje naar het pretpark is altijd een doorslaand succes. Kies een leuk pretpark uit en ga met een touringcar een dagje op pad. Je kunt in het pretpark groepjes vormen en bijvoorbeeld leuke uitdagingen verzinnen. Zo zorg je ook nog een beetje voor een spelelement onder jouw collega’s. Je kunt naar verschillende pretparken. Denk aan Walibi voor de echte adrenaline junkies onder ons, de Efteling voor een goede balans tussen rustige en ruige attracties of het sfeervolle attractiepark Slagharen.

Outdoor escapes; Los raadsels en puzzels op

Escape rooms zijn razend populair, maar outdoor escapes zijn dat ook! Met outdoor escapes maak je een leuke tocht door de stad en moet je raadsels en puzzels oplossen. De grote groep collega’s worden verdeeld in groepjes en moeten intensief samenwerken om het spel te winnen. Let er ook op dat je bijvoorbeeld collega’s die op de werkvloer al veel met elkaar optrekken uit elkaar haalt. Het is juist de bedoeling dat collega’s meer interactie hebben met elkaar dan dat ze ooit op de werkvloer hebben gehad. Via Outside Escape kun je hele leuke outdoor escapes boeken.

Lasergamen; schiet elkaar aan gort, maar niet echt

Lasergamen is altijd leuk. Het is een soort live Call of Duty of Fortnite en het doel is om samen met je team het andere team uit te schakelen. Laser gamen neemt een hoop plezier met zich mee en meestal is de activiteit te combineren met andere activiteiten, zoals een escape room of een heat karten. Afhankelijk van de faciliteit waar het bedrijfsuitje gehouden wordt. Voor aanvang of na afloop is er vaak ook gelegenheid om met elkaar een hapje te eten.

Combinatie van speurtocht en kroegentocht

Ben je op zoek naar een leuke activiteit waarmee je ook een aantal kroegen kunt bezoeken en met elkaar een drankje kunt drinken? Dan is een zogenaamde pub trail zeker de moeite waard! Bij een touroperator, zoals Qula kun je heel eenvoudig pub trails in verschillende steden boeken. Via je smartphone krijgen je collega’s puzzels, raadsels en locaties door die ze moeten oplossen en bezoeken.

Huur een barbecue

Wil je het leuk en simpel houden? Huur dan een barbecue, koop wat eten en drinken in en versier het bedrijventerrein. Het organiseren van een barbecue is een leuke activiteit waarmee je iedereen gelukkig maakt en ook nog eens de kosten onder controle houdt. Je kunt ook kiezen voor een specialist die met bijvoorbeeld een food truck naar jouw locatie komt en het eten voor je personeelsleden klaarmaakt.

Recente blogartikelen

Hoe kom ik gewicht aan?
Hoe kom ik gewicht aan?
01-12-2022
Hoe val ik verantwoord af?
Hoe val ik verantwoord af?
30-11-2022
Lees meer blogs