Outside Escape logo

Outside Escape reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Outside Escape reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4769
Outside Escape logo
Website
outsideescape.nl
Categorie
Dagje weg
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Outside Escape

Wil je graag een evenement boeken bij Outside Escape, maar twijfel je of Outside Escape een veilige webwinkel is? Lees dan eerst goed de informatie door op deze website. Op deze website lees je wat Outside Escape zoal aanbiedt, waarom je wel of niet bij Outside Escape zou moeten boeken en lees je of de organisatie achter deze webwinkel daadwerkelijk betrouwbaar is. Ook lees je op deze pagina wat reeds bestaande klanten van Outside Escape zoal over de onderneming te vertellen hebben. Na het doornemen van deze informatie kun je zelf besluiten om wel of niet bij Outside Escape te kopen. Indien je al klant bent van Outside Escape kun je ook jouw review achterlaten en andere potentiele klanten helpen met het verkrijgen van een eerlijke indruk van deze onderneming.

Over Outside Escape

Outside Escape is een bedrijf dat zich richt tot het samenstellen van automatisch tours door een stad, een museum of andere locatie. Je kunt bij Outside Escape terecht met een team waarmee je samen op pad kunt gaan om raadsels op te lossen terwijl je door een verhaal wordt geleid. Outside Escape biedt verschillende pakketten aan en heeft voor elke stad een uniek verhaal en eigen raadsels. Hiermee zorg je altijd voor een unieke activiteit en een onvergetelijke ervaring.

Waarom kiezen voor Outside Escape

Outside Escape biedt tal van unieke uitstapjes voor het hele gezin of voor een unieke teambuilding ervaring met je collega’s. Het bedrijf heeft tours voor diverse grote steden over heel Nederland en biedt tours in verschillende moeilijkheid niveaus. De tours zijn gemakkelijk online te bestellen en direct te gebruiken. Zo dien je enkel over een smartphone te bezitten en internet. Na afloop van de tour zie je direct hoe goed je als groep hebt gepresteerd.

Is Outside Escape betrouwbaar?

Outside Escape is een bekenede webwinkel met tal van tevreden klanten. De webwinkel voldoet aan alle belangrijke voorwaarden waaraan een betrouwbare webwinkel dient te voldoen. Zo is het bedrijf ingeschreven bij de KvK, heeft het bedrijf haar bedrijfsgegevens open gecommuniceerd en biedt het bedrijf verschillende veilige betalingsmethoden. Ook biedt het bedrijf een goede klantenservice en kun je ten alle tijden een medewerker bereiken indien je hulp nodig hebt. Je kunt dus zonder problemen veilig bij deze webwinkel een tour boeken.

Klantenservice en klachten

Outside Escape heeft een toegankelijke klantenservice die je ten alle tijden kunt benaderen voor eventuele vragen, opmerkingen of voor het melden van een klacht. De klantenservice van Outside Escape is erg behulpzaam en helpt je graag met het beleven van een unieke en goed georganiseerde tour. Outside Escape is ook actief en bereikbaar via verschillende sociale mediakanalen, zoals Facebook en Instagram.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij onlangs een tour geboekt via Outside Escape en wil je andere potentiele klanten over jouw ervaring vertellen? Beoordeel dan Outside Escape via deze website. Laat een beoordeling achter waarin je aangeeft of jouw ervaring met Outside Escape positief of negatief is en schrijf of je het bedrijf aan andere zou aanbevelen. Schrijf ook in jouw review of je goed bent geholpen door de klantenservice en of je in de toekomst wellicht vaker een tour zou boeken bij Outside Escape. Met jouw eerlijke beoordeling help je andere met het maken van een goede keuze om wel of niet bij Outside Escape te boeken.

Reviews over Outside Escape

Gerelateerde bedrijven

Safaripark Beekse Bergen logo
Safaripark Beekse Bergen
4 beoordelingen
5,5
Tubantia Webwinkel logo
Tubantia Webwinkel
1 beoordeling
10
The Park logo
The Park
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Outside Escape

Outside Escape is geverifieerd door ons expert team. De webshop Outside Escape bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Outside Escape lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Outside Escape. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van outsideescape.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van outsideescape.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Outside Escape.

Geplaatst op: 26-09-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Outside Escape


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Safaripark Beekse Bergen logo
Safaripark Beekse Bergen
4 beoordelingen
5,5
Tubantia Webwinkel logo
Tubantia Webwinkel
1 beoordeling
10
The Park logo
The Park
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Outside Escape een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Outside Escape. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Outside Escape actief?

Outside Escape is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) groeps en bedrijfsuitjes.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Outside Escape reviews? Dan kun je naar de website van Outside Escape gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie